cmblc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Günlerden Pazar... Uzuuun süredir açık havada atış yapmadığından kurdeşen olmak üzereyim... Bugün havayı nisbeten güzel bulunca gidip atayım az dedim... Saat 1500'de PS'da ben, kendim ve Cem Balcı'nın katılacağı bir buluşma tertipledik... Gelmek isteyen değerli üyelerimizin katılımları bizi ziyadesiyle memnun edecektir... Yavaştan hazırlanayım da kendimi ve Cem'i bekletmiyeyim, Cem bekletilince arıza veriyor zira

Sevgiler,
-
Bende 4 ten sonra gelebilirim...o saatlere kadar kalırsanız görüşürüz..
Sizlere zevkli atışlar.. 

Sabaha karşı 4'e kadar bile kalırız abi...

Sevgiler,
-
Rıfat Teşekkür ederim...Haklısın Envanter Değişti...İmzadakilerden başka kalmadı..
hahahahahahahaha...
Yemezler abi...

Bu arada sende lütfetsen de bullpup kundağı bi görsek...
Sevgiler,
-
O halde PS'da görüşürüz...
Sevgiler,
-
-
1330 da PS'da kendimle buluşuyorum, katılmak isteyen olursa beklerim efenim...
Sevgiler,

-
tamam sağol, birde puantiyeli ve varaklı için fiyat alalım

püsküllü de yaptırabilirz dimi?
işin başında sen olunca biraz fantazi yapalım dedim 
herşey için sağol
ama sana bir cumartesi rapor alalımda şu hedeflere sende sık bizim yanımızda 
yapalım vallahi... aslında o püsküllü güzel olabilir, hedefte esen rüzgarı görürüz... ben böyle giderse yakında ebedi bir rapor çakmayı düşünüyorum zaten

sevgiler,
-
Gamo nun kullandığı kağıt Amerikan Bristol mü ? daha başka birşey mi peki? birde adedi daha fazla yaparsak maliyet düşermi? ben farkettiğin üzere maliyeti düşürmek üzere yoğunlaştım

bu arada sen 15benden demişsin, ama kartlara alameti farikanı basmış ve reklam vermişsin
bir dahakine ben sponsor olayım benim adımı bastır 

Gamo'nun kağıtları Japon Bristol ama TR'de pek kullanılmadığı için pahalı, neredeyse Kuşe fiyatına ama Kuşede delikler daha net.
Adedi arttırırsak birim maliyet düşer tabii ama toplam maliyet artar, ben birde 4000 - 7500 ve 10000 fiyatları alayım, konuşalım...
Sponsorluğa gerek yok, zevkle basarız adını...

Sevgiler,
-
sağol Cem. bu arada gamo kartlar gibi bir tarafı parlak arkası karton gibi bir malzeme kullanılsa maliyeti ne kadar düşebilir? sonuçta arkasınında parlak olması gerekmiyor? kullanılan malzemeleri bilmiyorum kusura bakma. saçma bir soru olmuş olabilir

Zaten öyle olacaktı, 100TL. Amerikan Bristol kağıt için aldığım fiyattı ama matbaada iki kağıdı da denedim, AB temiz delik vermiyordu o yüzden Mat Kuşe yaptım, 115 TL oldu, o da benden oldu
Yani sorunun cevabı -15 TL ama değmez...Sevgiler,
-
FİLİNTALAR GRUBU
Biz Türkler mümkünü ihmal eder imkansızı başarırız.
‘‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.’’
«Her kim atıcılığı öğrenir de sonra terk ederse bizden değildir.»O lafın aslı "Her kim kemankeşliği (okçuluğu) öğrenirde sonra bırakırsa bizden değildir." dir.
Sevgiler,
-
Hedef kağıtları güzel olmuş boyutları nedir. 14*14 mü yoksa a4 mü...
Hedef kağıtları 140x160 mm. 350 gr./tb. Mat Kuşe...
Erdem, beğenmenize sevindim... Sevgiler,
-
Bravo Erdem... Mecburiyetten emekli biri olarak artık böyle güzel vuruşlara uzaktan bakabiliyoruz... Paylaşım için de sağol...
Sevgiler,
-
Teşekkür ederim Mustafa bey, emeğinize sağlık...
Sevgiler,
-
Herşey başlıkta yazıyor, NightStalker'ı denemek isteyen Pazar günü PS'da olsun... (Başka türlü kandıramayacağız anasını satayım :D)
Sevgiler,
-
dün akşam kendimi iyi hissetmediğimden bir an önce eve gidip yatayım-topralanayım derken, ufak bir trafik kazasına karıştım, bende bişey yok şükür. ama o soğukta ekip geldi gelecek aç bilaç 2 saat bekleyince beter oldum. eve gelip hemen bişeyler yiyip (ama baya bişey
) yatıp uyudum. haliyle sabah 5de uyandım
NBA maçı vs vakit geçirip 6.40 gibi evden çıktım.daha hava ağırırken mekandaydım, sıfır rüzgar sıcaklık 4 derece civarıydı. 100 m sıfırlamamı yapıp bir tane gurupman yaptım, hemen arkasından rüzgar başladı

4-5 tane daha gurupman daha denedim. ama en hafif rüzgar bile 16g pelleti o kadar savuruyorki inanamadım. 21g H&N atayım dedim, sonuç hüsran
2 kere denedim, 8-10cm civarında gurupmanlar çıktı, sonra önce Kamuran sonra Murat, Köksal, Atilla abi ve Mustafa geldi. Murat'ın karbin gladiatörü çok hoş olmuş
çokta isabetli, nazar değmesin
ben erken ayrılmak zorundaydım, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, hoş ve keyifli birkaç saat geçirdim.
Erdem geçmiş olsun... Tuh tuh... Sende birşey olmaması sevindirici... Bu arada sizleri ve özellikle (onlar çok zamandır gelememişti) Atilla abiyi ve Murat'ı ne zamandır görmemiştim, keşke bende gelebilseydim, neyse sağlık olsun... İnşallah görüşürüz

Sevgiler,
-
Bravo Erdem... O rüzgarda bu grup, şahane vallahi...
Sevgiler,
-
-
Bu haftaki hedefler güzelmiş...ayrıcada benim iş konumuma uyduğu için antreman amaçlı gelmem gerekiyor sanırım..
pazar günü buluşma olmaz ile ilgili link
Cem...Demekki neymiş "Keser Döner ,,Sap Döner" diye söylenmiş bir atasözümüzü unutmamak gerekiyormuş.."Büyük lokma yiyip..büyük konuşmama lazımmış."
Ama senin için özel pazar günleride geliriz merak etme..yeterki hava şartları müsade etsin..
Allah razı olsun Osman abi... Fakat hepiniz yanlış anladınız herhalde, ben "bundan sonra Pazar günleri buluşalım" demedim ki, "Özledim sizi, bir Pazar da bana özel buluşalım" dedim... Arada fark var...
Sevgiler,