hahahahahahahhahahahaha....
sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hahahahahahahhahahahaha....
sevgiler,
Ooooh... Buluşun buluşun... Valla istifa eder gelirim ha...
Allah allah be, zaten katılamıyoruz, bi de şöyle başlıklarla bağıra bağıra buluşuyoruz demeseniz olma mı? ![]()
Hepinizi özledim arkadaşlar... Bir pazar bana özel bir buluşsak da hasret gidersek...
Sevgiler,
Ben işten 1400'de çıkıyorum, demek ki 1500'te PS'da olacağım...
Sevgiler,
Bu gün Osman abiyle birlikte PS'daydık... Bir pellet bile atamadık, 26 knot rüzgar vardı (27 knot ve üstü bildiğiniz gibi "fırtına" oluyor) Bizde bir süre Özkan'la sohbet edip bir çay içip PS'den ayrıldık, Osman abimin Renault 25 8 çeker arazi canavarı ile göle gittik, çamur parkuru şeklindeki yolda hiç zaman kaybetmeyen Osman abi, gölün de palukçular tarafından istila edilmiş olduğunu görünce kös kös tükkana döndü, bir kahve az muhabbette orada yaptıktan sonra ben ayrıldım... Hiç atamamış olmamıza rağmen benim açımdan zevkli oldu... Teşekkür ederim Osman abi...
Sevgiler,
Var, var.. Olma mı? Tükkanda mısın abi?
Sevgiler,
Bakıyorum bütün serhoşlar uykuda
forumda bizden bir kişi bile yok... Siz atışları rüyanızda yaparsınız artık, ben PS'a gidiyorum, 1-2 saat atarım... Haberiniz ola...
Sevgiler,
Aslında ayılabilenler için 01.01.2010 da bişeyler yapalım diye düşünüyordum
olabilir aslında, bir düşüneyim.
Bana içki yasak olduğundan ayılmak gibi bir derdim de yok... Gelirim... Bu arada bu akşam küfelik olanlar için şoförlük de yaparım, duyurulur... Alo Alkolluyum demeniz yeter, tabii telefonumu bulabilirseniz o kafayla ![]()
![]()
![]()
Herkese iyi, mutlu, mesut, sağlıklı, bol paralı ve çok bol pelletli yıllar dilerim...
Sevgiler,
Sevgili Veysi ve Hogo87, teşekkür ederim hayırlı olsunlarınız için. Veysicim baklava böreğin lafı olmaz, bekliyorum ![]()
Sevgiler,
Hayırlı olsun abicim. Bu haftasonu ben de orada olacağım muhtemelen.
Cem abi hayırlı olsun, ye:n işine çok sevindim.
Bu arada ben Cumartesi 08:00 gibi mekanda olurum ama hava durmuna bi bakayım önce ?yağmurlu görünüyor
Cem iş bulmana çok sevindim, gerekirse "Cumartesi tembelleri" toplantısı yaparız, bazen pazar'da olur. Görüşmek üzere, sevgiler.
hayırlı olsun cem abi ben 13 aydır işsizim artık bu kardeşinize bakacaksınız herkes çalışmaya başladı bir ben kaldım işsiz. bende bir limana sığınırım inşallah
![]()
![]()
Cem hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin, Pazar günleri bakarsın yanına damlarım
İş keyfi engeller ama farklı keyifler getirir. (William Feather)
Herkese selam
Abilerim, kardeşlerim ![]()
Mesajlarınızı şimdi okuyabildim ancak, 14 ay sonra işe başlayıp, sabahın bir köründe kalkmak epey yıpratıyormuş adamı, tecrübeyle sabittir... Neyse, alışmaya başladım şükür...
Sevgili Evren, Serdar, Komutanım, mühendisbey ve Baybars, çok teşekkür ederim... mühendisbey, son bir ayın, 14 ayda bulunuyor iş
Ama elimizden gelen kadar bakarız, dert etme...
Sevgiler,
Bol sohbetli, bol atışlı güzel bi gündü.
Ama başlık sahibi gelmediCem abi gelir dedik ama göremedik
![]()
Bu günlerde atışlara ara veren verene bende kervana katılayım, bir sene atış yok, gelecek yıl görüşürüz
Serdarcım, başlığı ve yazdıklarımı bir daha oku bence...
Yanlış anlamışsın... Sen neden 1 sene ara veriyorsun yahu, senmi doğuracaksın bebeği? ![]()
Sevgiler,
Jeton köşeli ya benim, çarpa çarpa yeni düştü
İdare edin yau, kafaya ok yedik herhalde ![]()
![]()
![]()
aaa Cem bu arada aklıma geldi, bilmem hatırlarmısın konuyu: İlkerxx ile pazar günleri buluşabilirdin
ama o da askere gitti
hahahaha... Di mi ya... Tuh, neyse askerden dönsünde bi hayırlısıyla, buluşuruz... ![]()
Sevgiler,
Not: Ben yatar, ilk günden geç kalmak pek yakışıklı olmaz... İyi geceler...
Cem tekrar hayırlı olsun, pazarları seni yalnız bırakmamaya çalışırım. ama söz vermiyorum.
Tekrar teşekkür ederim Erdem... Siz zaten sıkça geliyorsunuz Pazarları da PS'a... Tüfeği bagajda tutsan yeter... ![]()
Ben de belki cumartesileri çalışmaya başlayabilirim. Yeni işin hayırlı olsun cem.
Muratcım teşekkür ederim...
Sevgiler,
E o zaman hayırlı uğurlu olsun diyelim ve sizi kutlayalım
Teşekkür ederim Mustafa bey...
Çok sevindim Cem, inşallah herşey gönlüne göre olur. Senin içi özel buluşma da yaparız, yeter ki yaramaz bir durum olmasın
Eyvallah abi, benim duymak istediğimde buydu işte... Özel buluşmaya gerek yok, Cumartesileri de 1400'ten sonra boşum ![]()
Ben sevindim ben sevindim ben sevindim...
Hem işten dolayı cem abiyi tebrik etmek isterim..
Hemde Benim bulacağım bütün işler cumartesileri çalışıyor olacağım için pazarları yanıma birilerini arıyordum.. İki webley yan yana gelirse samanlık seyran olur
hatta bu atasözlerini biraz geliştirelim.- 1 webleyin nesi var 2 webleyin sesi var.
- 2 webley bir koltuğa sığmaz (buluşmaya sığar)maalesef çalıştığım için bu cumartesi bende katılamıyorum. 2010 da görüşmek dileğiyle..
Teşekkürler tombiğim...:) Senin işinde hayırlı uğurlu olsun... Pazarlar bizim...
Cem senin adına sevindim. İnşallah her şey gönlünce olur.
Kamuran sağol... İnşallah hepimizin herşey gönlünce olur...
Sevgiler,
Cem hayırlı uğurlu olsun.
![]()
Demekki işsizlik oranı bir azaldı.
Yaşasın ekonomi iyiye gidiyor.
Sağol Selçuk... Umarım uzun soluklu bir çalışma olur...
Sevgiler,
Arkadaşlar, elektrik kesintisi sebebiyle yazamadım, kusura bakmayın...
Nihayet istediğim bir yerde tam zamanlı olarak çalışmaya başlıyorum yarın, bu "tam zaman" içine Cumartesileri 1400'e kadar da dahil... O yüzden bu mesajı yazdım yoksa Allaha şükür yaramaz birşey yok... Hepinizi öpüyorum, Pazar günleri görüşmek üzere...
Sevgiler,
Ve bundan sonraki hiçbir Cumartesi buluşmasına maalesef katılamayacağım... Takımdan affımı istirham ederim... Yeri gelmişken, başta AnkaraTeam'deki sevgili arkadaşlarıma, sevgili AirGunTurk ailesine ve havalı silahlara gönül vermiş herkese iyi yıllar demek istiyorum... Umarım 2010 bu yıldan daha yaşanılası bir yıl olur hepimiz için...
Beni unutmayın anacım... ![]()
Sevgiler,
Hayırlı olsun, neşeli atışlar...
Sevgiler,
bu aralar çok kaytarmaya başladın yahu , umarım bir terslik yoktur.
Yok yok... Konuşuruz bir ara...
Sevgiler,
Ben bu hafta da katılmıyorum... Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...
Sevgiler,