cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu arada buluşmalarımızın gediklisi Cem nerede? niye gelemedi?

Cem forumda olduğunu görüyorum, PS de niye yoktunnn?

Kızma Erdem ya... Bende gelmek isterdim ama üzerinize afiyet hapşu olmuşum... Bu arada merak eden bi arar, onu da söyliyeyim yani :)

Sevgiler,

Cem, senin biçimsiz dediğin bir başkası için biçimli olabilir, her seferinde "Laylon tüfek" - "biçimsiz şey" vs... sıkılmadınmı bu sözleri sarfetmekten, bu silahı beğenerek alıp kullananları üzdüğünü farketmiyormusun, bak bu güne kadar kimse sana bir kelime etmedi bu konuda ama rahatsızlıklarını özel mesajla bildiriyorlar ve ben her seferinde senin art niyetli olmadığın yönünde kişileri ikna etmek zorunda kalıyorum. Lütfen artık sonlandır bu tavrını.

Yanlış anlaşılmış Mustafa bey... Ben en güzel tüfekte, en çirkin tüfekte genellikle bayanlar için birşey ifade etmeyeceğinden yola çıkarak öyle bir cümle kurdum. Ama adımız çıkmış dokuza, inmez sekize... Gladiator sahibi arkadaşlardan özür dilerim, sizde kusura bakmayın.

Sevgiler,

Bülent abi sende yoksun yanımda bakalım bu sefer nası yırtıcaz. ;avci; ;rofl.;

Silah sizde değil mi? Bırakın o düşünsün ;kihhik,

Temel evlenmiş, Fadimeyi atmış ata kendisi de öne yürüyor, köyüne götürüyormuş... At tökezlemiş, Temel ata bakıp "Bu biir." demiş, Fadime bişey anlamamış... Bir süre sonra at yine tökezlemiş, Temel ata bakıp "Bu iki." demiş... Bir süre sonra at 3. kez tökezleyince Temel silahını çekip atı oracıkta vurmuş... Fadime bar bar bağrınmaya başlamış "Sen ne yaptın? Kaatil... Sen manyak mısın? vb" diye... Temel sakin sakin Fadimeye bakıp "Bu biiir." demiş...

Siz daha bu biiir demediniz mi yengeye?

Sevgiler,

.22 almanızı tavsiye ederim... Ancak RaptorX'in uyarısına katılıyorum, havalı silahlarla herhangi bir canlıya atmamalısınız.

Sevgiler,

Mustafa büyük geçmiş olsun, Cem ben geç geldiğim içinmi seni göremedim. Özledik yahu. ;şrofls;.

Komutanım ben biraz erken ayrıldım bugün, Elmadağ'da Büyükler - Gençler Okçuluk Türkiye Şampiyonası başladı, uzun zamandır görmediğim bir sürü arkadaşım geldiler, onlarla biraz hasret giderdim. Fakat sizi göremediğime de üzüldüm şimdi... Bende özledim, keşke görüşebilseydik... Hafta içi müsait olursanız görüşelim...

Sevgiler,

Ya Mustafa, ne adamsın kardeşim, töbe töbe... Gittiğin yeri karıştırıyorsun...

:)

Şaka bir yana, geçmiş olsun birader... Maalesef bu kadar ucuz işte... Kesinlikle katılıyorum, maksimum dikkat ve max. -10 bar basmak lazım...

Bugün yağmura rağmen gene kalabalıktık ve klasik olduğu üzere gene keyifli bir gün oldu... Erdem ve Serdar'ın yeni silahlarını gördük ve denedik bugün... AA'lar gerçekten başka... Hayırlı olsun tekrar, güle güle kullansınlar...

Benim için de günün olayı, Serdar'ın AA'sıyla Mustafanın arabayı şişlemem oldu :D Allahtan kaçarken vurdum, bana doğru gelirken vursaydım şimdi nurtopu gibi bir RC leşimiz olacaktı ;kihhik,

Sevgiler,

sağol Cem,

Ps: bazen öyle şeyler yazıyorsunki, sana "okçusun sen, okçu kal" diyesim geliyor ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

cumartesi görüşmek üzere (gerçi hava yağışlı görünüyor :( )

hahahahahahahahhaha... takılıyorum yahu... :) ama sözünü dinleyip özüme dönmeyi de ciddi ciddi düşünüyorum, çok ihmal ettik ata sporumuzu... cumartesiye yetişemem sanırım ama bakalım...

sevgiler,

pcp türü tabancalardan kibar yok gibi ,peki zoraki h1 nasıl buluyorsunuz peki ?

Henüz görme şansım olmadı Zoraki H1'i... Okuduğum yorumlardan aklımda kalan iri ve ağır gövdesi fakat elime alıp atış yapmadan birşey söyleyemem...

Sevgiler,

bide bir şey sormak istiyorum ilk zamanlarda olan patlama ve duman çıkması belli bi zamandan sonra azaldı. Namludan yine ara ara duman çıkıyor ama pelleti attıktan sonra namluyu açınca pelleti koyduğumuz yerden geliyor duman, ben tüfeği uzun süre kullanmıyacağım için av bayinden bir tane sprey yağ aldım namlunun gövdeyle birleştiği yerede hava çıkışı olan delikten içeri az birsey sıktım namluyu kurmak zorunda olduğum için boşaltmak için bir tane pellet attım yine duman çıkarak patlama sesi geldi bunun tüfeğe bi zararı olurmu yağı çok az sıktım iki üç damla kadar falan?

O patlama ve duman çıkması "diesel etkisi" diye adlandırılan durumdur. Arama bölümüne yazarsanız pek çok veriye ulaşabilirsiniz... Satışa sunulan tüfeklerin ne kadar zaman sonra satılacağı bilinmediğinden olası bir nemli ortama önlem olarak namlunun içi fabrikada ince bir katman halinde yağlanıyor, aslında olması gereken yağdan tamamen arındırılmış namlu ile atış yapmaktır zira pelletin namludaki seyahati süresince ısınan yağ aşırı bir sıcak oluşturmakta ve o-ringlerin ömrünü oldukça azaltmaktadır... Bence o sıktığınız yağı pamuklu bir bez ile güzelce harbileyerek namluyu yağdan tamamen temizleyin ve sonra atış yapın...

Birde dürbünle ilgili birşeyler söyliyeyim, siz gözünüzle göremezsiniz ancak yaylı-pistonlu tüfeklerde dürbünün sağlığı için mutlaka dampa ayağa gerek vardır. İçindeki merceklerden birinin kırılması veya çatlaması ya da artıkılının sarsıntının etkisiyle dönmesi çok olasıdır ve dürbününüzü kullanılmaz hale getirebilir...

Stoeger X20 güzel bir silah... Fiyatı da oldukça uygun... Hayırlı olsun, kazasız belasız zevkli atışlar dilerim...

Sevgiler,

Mustafa tabancalardan pek anlamam. ancak bu 10m müsabaka silahı / yada antrenman silahı. bunların hızı 110-150m/s olup sadece 4.5mm üretiliyorlar. 5.5 üretileni yok.

Erdem senin de dediğin gibi bunlar antrenman silahları, 12 yiv 12 set namlu var üstünde ve şarjörlü ama müsabakalara şarjörlü havalı silah kabul edilmiyor ve müsabaka tipi silahların namlusu 24 yiv 24 set... Fiyatları da 1500 Euro civarından başlıyor...

Sevgiler,

Yarın buluşma olacak mı? Gelmeyi düşünüyorum. Olursa saat kaç gibi orda olmak ideal

İlker, sen ne zamandır foruma giriyorsun? Ve kaç kere Pazar günleri buluştuk?

AnkaraTeam programlı olarak Cumartesi günleri buluşuyor... Münferit olarak ise, örneğin ben atışa gidiyorsam bir başlık açıp gittiğimi söylüyorum, gelen geliyor ya da kimse gelmiyor... Sen Pazar günü atış apmak istiyorsan yap ama bir buluşma olmayacağını da bil...

Sevgiler,