ben zaten gelirim
Cem seni özledik bile
Teşekkür ederim Erdem... Bu arada sincapları bulduk dün... Erdem ve Samet biliyorlar yerini... Öperim gözlerinden. ![]()
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben zaten gelirim
Cem seni özledik bile
Teşekkür ederim Erdem... Bu arada sincapları bulduk dün... Erdem ve Samet biliyorlar yerini... Öperim gözlerinden. ![]()
Sevgiler,
Ben Bolu'da olduğum için buna ve 2 buluşmaya daha katılamayacağım... Beni özleyin anacım... ![]()
Sevgiler,
Güzel silahmış, Barracudalarla isabetliliği süper, tipini de beğendim, lever action olması zaten bitirdi beni... Velhasılı kelam TR'de olsa almak için elimden geleni yapadım herhalde...
Sevgiler,
Sese gelince gece evin içinde atılmayacak kadar çok ses çıkarıyor. Komşular sesi duyar fakat gündüz sorun olacağını sanmıyorum. Birde evin içinde yankı yapıyor ama balkonda atılırsa sorun olmaz.
Balkonda atılırsa atan kişi için büyük sorun olur... Havalı silahların da aynen ateşli silahlarda olduğu gibi teşhir edilmesi yasaktır... Bir komşunuz bunu görürse ve şikayet ederse polis silahınızı müsadere eder, o günkü ceza kurundan hatırı sayılır bir miktar da ceza keser... Hele birde attığınız diabolün sekip mekip birini yaralaması gibi kuvvetli bir ihtimal var ki, işte o zaman okkanın altına gittiğinizin resmidir...
Sevgiler,
kızma Cem abi al ankarateam i gelin körfeze sizden feyz alalım abi siz gelirseniz iki elim kanda olsa gelecem söz bu ankarateam efsanesini görmem gerek
Yazın bir ihtimal ama bu aralar mümkün değil sanırım... Ama bu iş sırayla değil ki, sizleri ağırlamaktan her zaman zevk duyarız...
Sevgiler,
Bravo Murat, ansiklopedik bilgi verir gibi anlatmışsın... HW100 sahiplerinin işine çok yarayacak, bir gün bir HW100 alırsam diye de şimdi favorilerimin arasına alacağım konuyu... Tekrar tebrikler...
Sevgiler,
Arkadaşlar şişelere red dot takılıyken ateş ettim hedefi tutturamadım nasıl bir ayar yapılıyor buna anlamadım
tam olarak kırmızı noktanın nereye gelmesi lazım
Kırmızı noktanın tam olarak vurmak istediğiniz yere gelmesi gerekiyor...
Sağ-sol ve yukarı-aşağı ayarlarıyla oynayarak yapabilirsiniz...
Sevgiler,
ben ankarateam üyeliğimden devamsızlıktan kaldım diye biliyodum ondan öyle dedim. buradaki arkadaşlarla yaptığımız faliyet ankarateam'e ciddi bir rakip bulamak içindi. ayrıca cem abi bana bu kadar bağırdınya seni bilek güreşinde yenmekte farz oldu. sen beni ufak tefek görüp karamürsel sepeti sandın heralde
.
ankarateam
hepinizi çok seviyorum.
Vokancım, ben bilek güreşi yapmam... Hogo'ya sor
Ayrıca buna "bağırma" diyorsan sen bağırma görmemişsin
Bizde seni çok seviyoruz...
Sevgiler,
keşke gelseniz hem hasret giderirdik hemde sizi buradaki arkadaşlarla tanıştırırdım. ben zaten arkadaşlara ileride ankarateam bizi ziyarete gelebilir demiştim. abi gelinde bir ifadenizi alalım sizin ft de.
İfade alınacaksa, AnkaraTeam olarak biz alırız Volkan...
Sana da hiç yakıştıramadım, en kısa zamanda bir genel kurul yapıp seni AnkaraTeam üyeliğinden azledebiliriz haberin olsun... ![]()
Sevgiler,
Evde canım sıkılıyor ne yapayım diyen varsa , saat 14.00 civarlarında PS ye gelebilir ben şimdi gidiyorum..
Geliyorum...
Sevgiler,
Dün gerçekleştirdiğimiz buluşmanın sonlarına doğru tüfek 150 bardayken 50 yarddaki 6 cm'lik hedefe 12x büyültme kullanarak FX 16 grain pelletlerle bir gurupman denemesi yaptım... Sonuç aşağıda;
[Resim Engellendi: http://img4.imageshack.us/img4/9379/1008314.jpg]
Hedefteki ortada görünen atış benim değil, altta sağ ve solda iki atış kaçırdım, ortadaki alanda 8 pellet var...
Bence müthiş olmuş silah, tekrar güle güle kullan Osman abi... gerçekten iyi bir iş yapmışlar, tebrikler...
Sevgiler,
Bende katılacağım herhalde... Görüşmek üzere...
Sevgiler,
Takım,
Köksal ve Savaş gelecekler, film değiştirip sohbet edeceğiz... Bekleriz...
Yer: Cemin evi...
Zaman: Şimdi...
Lazım olanlar: Film almak isterseniz HDD, istemezsiz hiç bişey...
Sevgiler,
Osman abi gözün aydın... Silah görünüm olarak çok iyi, performansı da göründüğü gibise tadından yenmez... Güle güle kullan.
Sevgiler,
Yav bu 'wrooomm' ne demek? Biri açıklayabilirmi
Bu "wroooomm", çizgi romanlarda arabaların ani kalkışta çıkardıkları sestir ve Köksalcada da RC OffRoad oynacağız demektir... ![]()
Sevgiler,
Köksal, 0745 uyandırma servisi 0830 hareket... Kapiş?
Sevgiler,
Hanımın doğumgünü. Brunch a gideceğiz
İyi eğlenceler
Hanımefendinin doğum gününü kutlarım Bülentcim... Üzülme, her hafta atıştayız ![]()
Sevgiler,
Daha Çok Gösterherkese iyi haftalar.
kadir abi dün o gördüğün karabulutlar varya mersini çok güzel yıkadı.hava sürekli kapalıydı dün.
buluşmamız dün gerçekleşti.görülmesi gidilmesi gereken bir yer.Mersin / tarsus muhat köyü.
cem abi ayıptır söylemesi sucuk ekmek yağmurun altında bir başka oluyor.seni o kadar bekledik ama gelmedin.sensiz yedik sucukları.
köksal resimler togay ve serkanda en kısa zamanda yüklerler
takım eksikti dün mehmet rıza abimiz ve selçuk kardeşim yoktu.
bidaha ki buluşmaya inşallah daha güzel olacak.
ancak tek kelime ile görülmesi ve gidilmesi gereken bir yer.
ankara team bence bir hafta sonu güzel bir buluşma düzenlenebilir burada ne dersiniz.
fotoları görünce bana hak vereceksiniz.
herkese iyi çalışmalar,ihi haftalar.veysi
Oh oh, afiyet, bal-şeker olsun Veysicim... Gelemesem de gönlüm sizinleydi... Sucukları da yemiş kadar oldum, sağol...
Sevgiler,
Ee, buluşma oldu mu, olduysa nasıl oldu, olmadıyda neden olmadı, hiç resim yokmu, biz (AnkaraTeam) böyle mi yapıyoruz,vb.?
Sevgiler,
Ebegümeci ha? İlginç... Bilgi için teşekkürler...