Bende yarın katılamayacağım ama sizlerle aynı saatlerde Bolu poligonunda 10 m. atıyor olacağım... Alayımıza rastgele ![]()
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende yarın katılamayacağım ama sizlerle aynı saatlerde Bolu poligonunda 10 m. atıyor olacağım... Alayımıza rastgele ![]()
Sevgiler,
Abicim daha bi uyardı he
Olsun İlker, zararı yok... Hep abi kardeşiz zaten...
Sevgiler,
Daha Çok GösterEvet Çukurova Team
1 Kasım 2009 Pazar Büyük Buluşmaya ne dersiniz.
listeyi yazıyorum
1 Meclis Başkanımız : Mehmet Abi
2 Başkan Yardımcısı : Togay
3 Başkan Yardımcısı : Serkan
ÜYELER
1 Veysi
2 Onur ( gelebilirse iyi olur )
3 AHmet ( benim kardeşim gelirse iyi olur )
4 isimlerini sayamadığım çukurovanın sıcak insanları
SAĞLIK GÖREVLİSİ
kardeşim selçuk
bütün çukurova hadi bakalım
listeyi tamamlayalım
gelecekler ve yanında arkadaşını eşini dostunu getirecekler
aşağıya isimlerini yazdırsın.Not : gelenler mangal sürprizimiz olabilir
Geliyorum... hehehe.
Sevgiler,
Ankarada olsaydım bende aranızda olurdum... Kısmet...
Sevgiler,
tüfek gerçekten harika ötesiymiş yaaa birde cmblc kardeşim alıntıdan şu sincabın olduğu resmi çıkartırmısın lütfen senin yaptığın yeni olan kalsın o güzel olmuş
blue-az kardeşim, mesajını şimdi ve çook geç gördüğüm için kendi mesajımı editleme imkanım olmadı, kusura bakma...
Sevgiler,
Grip olamayan gelmesin mi yani
Ben geleceğim bu hafta , hazırlıklara başladım
Aferin aferin... Haftalardır gelmiyorsun, tam ben Ankara dışına çıkıyorum, katılamayacağım, geliyorsun...
Yoksa sen beni sevmiyorsun? ![]()
Şaka bir yana, sizlere iyi ve eğlenceli atışlar AnkaraTeam... Yokluğumu hissettirmeyin (bol fotograf çekin)...
Sevgiler,
Fender, RaptorX, mrmataraci ve ben PS'da biraz attık
, biraz sohbet ettik
, velhasılı kelam güzel oldu.
Yarın da saat 1400'de PS'da olacağız, duyurulur...
Sevgiler,
PS'a gidiyorum, 1230'da atışa başlarım, isteyen buyursun ![]()
Benim fotoğrafım hiç yok yaa
bende ordayım
Fotograflar için teşekkür ederim Kamuran, sen kadraja sığmamışsındır Köksal, az kilo ver... ![]()
Sevgiler,
Daha Çok Göstersağol Cahit kardeşim,geçikmeli bir cevap oldu
bu gün 4x32 dürbünüm ile tatbikat yaptım 100 metre de şişe lere, grupman yapmak aklıma geldi,bir deniyem dedim,ne kağıt var ne kalem
çift tarafı yapışkanlı band ve teneke den başka birşey yok, son yaptığım destek aparatını bile almadım yanıma,ani den atışa gitme kararı aldım,teneke arazi de saklı idi zaten şişeler de öyle,
grupmana gelince, 4x ile ( T ) harfini görsem de 100 metre de çok ufak gözüküyordu,kaynak yapamıyordum bir türlü, daha açık bir renk olsa faydası olurdu,, hal böyle iken pek de özverili atış yapamadım,ortaya bu grupman çıktı,
4x32 sabit zomlu dürbün
18grain jsb pellet:
çökerek yarı destekli:
rüzgar hafif yönlü:
7 atış:
100 metre
ve imzam da gördüğünüz takım tüfeğin üstün de idi kmople,
[Resim Engellendi: http://img43.imageshack.us/img43/9479/fotograflar271.jpg]
saygılar
Kadir, atışlar iyi de, o tenekenin hali fena be...Glad'e 100 m.'de anca o kadar dayanabilmiş demek garibim... ![]()
Sevgiler,
Kamuran abi bir soru sormuşşşşş kimse cevap vermemiş. FT süper olur yarınn... benden +1
Cem abi sabah Uyandırma servisi ve karşılama servisi saat kaçta?
0700 uyandırma 0745 hareket
3 kereden fazla çaldırma, yengen de uyanırsa papaz oluruz kendisiyle, o zaman ister istemez seninle de papaz oluruz ![]()
Sevgiler,
Bu gün,Saat 4 ten sonra PS ye gelen varmı?Erdem ve Ben gidiyoruz..
![]()
Cem Ankaraya hoş geldin....Ama yüzünü göremedik daha..Müsaitsen bekleriz..![]()
Serdar,Sende kaçabilirsen bekliyoruz..![]()
Atla komutan Müsaitsen senide bekleriz..½bay£bay`;
Ve İsimlerini sayamadığım müsait olan müdavimler hepiniz davetlisiniz..
Osman abi hoşbulduk... Vallahi yol öyle yordu ki, hala turşu gibiyim... İnşallah uyanabilirsem yarın görüşürüz...
Sevgiler,
50 lira vereyim dürbüne.
Hayır işlemiş olursun bak benim dürbünün büyütmesi bile ayarlanmıo.
hahahahahahaha... ![]()
Bende katılmaya çalışacağım...
Sevgiler,
Bu ne yau? Rezalet... Bu "şey", FX Gladden bile çirkin... Glad yırttı ![]()
Sevgiler,
Her ne kadar Elazığda olduğum için katılamayacak olsam da, en azından konuyu açıp birşey yapmış olayım dedim...
İşte açtım...
Sevgiler,
Tebrikler Atalay...
Sevgiler,
![]()
Oh be... En sonunda İstanbulTeam'de birşeyler yaptı, umarım devamı da gelir... İstanbul gibi bir "köy"den 1-2 değil 15-20 takım çıkmalı aslında...
Bu arada yayınladığınız fotoğraflar "nevresim boyu" olmazsa daha hoş olur... İlk fotonun 7'de1'i açılmadan sıkıldım ve iptal ettim.
Sevgiler,