söylemişsin abibende ekleyeyim Rumeli işkembecisi, Çiçek Lokantası
Hakikaten yahu, Rumeli'yi nasıl unutmuşum? Yuh olsun bana... Çiçek Lokantasında bir kere içtim, daha da içmem... Bir de Gar Lokantası var, ordaki de güzel...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
söylemişsin abibende ekleyeyim Rumeli işkembecisi, Çiçek Lokantası
Hakikaten yahu, Rumeli'yi nasıl unutmuşum? Yuh olsun bana... Çiçek Lokantasında bir kere içtim, daha da içmem... Bir de Gar Lokantası var, ordaki de güzel...
Sevgiler,
Ankara'da 365/24 açık, temiz, lezzeti nefis, personeli saygılı İşkembecileri açıklıyorum...
Beykoz
Çorbacı
Başkent
Köroğlu'nun Sonu (adını hatırlayamadım, idare edin
)
Çınaraltı
Sevgiler,
Oh bee ne güzel, işkembecileri görmek iyi geldi.
![]()
Neymiş efendim AB uyum yasalarına göre işkembe vb.sakadat yasaklanacakmış.Cık cık cık.![]()
Burayı okusunlarda işkembenin ne kadar seveni var bir görsünler,ama okumazlar ki.
Hepinize afiyett olsun.
Eyvallah, bir gün gel, beraber olsun ![]()
Oh bee... Yahu Mustafa bey, Allah razı olsun... ![]()
![]()
Bu imageshack sinir etmişti beni, bu modül süper olmuş...
Bu da yeni Safir T14'üyle Kamuran... Hayırlı olsun...
Sevgiler,
bugün 3 tane gurupman yaptım, 100m, FX pellet.
5 atış
[Resim Engellendi: http://img25.imageshack.us/img25/3162/bugn003.jpg]
8 atış
[Resim Engellendi: http://img5.imageshack.us/img5/4980/bugn004.jpg]3.de makinanın pili bitti fotoğrafını telefonla çektim, sonra atacağım.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
süper olmuş, kaç metrede bu gurupman?
Elliii...
deermişim
tam bilmiyorum mesafeyi ama 13~15 m.
Sevgiler,
Cem bende Atilla abinin emir subayıyım, bana da yeni bir tane lazım, bu mesajı da alırsan iyi olur
sevinirim
bu arada başka gurupman yok mu yahu? 6 saatte 1 gurupmanmı yaptınız
Hahahahaha... Bu meşaz da alındı...
Sen onu yapabildiğimize dua et, fırtına vardı resmen...
Sevgiler,
Cem'ciğim, şimdiden teşekkürler. Galiba Ankara timin esaslı bir telefon rehberine ihtiyacı var.
![]()
Süper fikir, hafta sonu halledelim komutanım...
Sevgiler,
ne zaman istersen abi; iki hafta sonra atış ardından iskender ayarlayabilirsek, ne dersin?
Selamlar
Süpermiş derim... Hatta AnkaraTeam'i de getirebilirsem çok daha zevkli olmaz mı sence? (Evet de!) ![]()
Sevgiler,
Biz çadırcı-brandacılarda yaptırıyoruz... Altı fermuarlı, içine buruşturulmuş gazete kağıtları ya da sünger veya o cins bir malzemeyi tepiştiriyoruz... Ankara'ya gelirsen sana da yaptırırız
Sevgiler,
Cem, Valla bende Ankara'da oturuyorum, banada yaptır bir tane.
![]()
![]()
Sevigler.
Emmredersin komtanım... ![]()
Meşaz alınmıştır, gereği bilahare yapılacaktır, hafta sonu emrinize amade inşallah...
Sevgiler,
Kıskanıyorum ama Cem abi ben geldiğimde hiçde bişey yapmadınız ne biliyim bi sanço panço gitar ekibi, boynumda güzel çiçekler, tropik meyveler kokteyllerr
Kıskanma yau, yaparız... ![]()
Sevgiler,
Felekten bir gün daha çalabildik..Keyifli bir gündü.. Cem, Resimler için teşekkür ederiz..
Rica ederim Osman abi...
Sevgiler,
Ne zaman istersen davetlimsin (bu hafta içersinde)
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim, değerlendireceğim ![]()
Sevgiler,
Hiç problem değil, gelecek hafta sonu program var ama ondan sonraki hafta yine gideriz; hocam ve rainman de gelir belki?
Sonrasında İskender varsa bende gelirim... Hahahahahaha...
Sevgiler,
Tekirdağ
Mektup adresi alırsam daha kolay bulurum Mustafa bey... ![]()
Sen ne gülüyorsun, bi İskender'e bile davet etmedin... Cık cık... ![]()
Sevgiler,
Akşam akşam coşturdunuz beni, bende şimdi hamsi tava yaptım yemeğe oturuyorum.
![]()
Birde yanında bir demlik çay.![]()
Hadi buyrun arkadaşlar.
Selçuk adres nasıldı senin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Ankara Team 'a sağlam adam aranıyorr!! Katılmak isteyenlerin tam teşekküllü devlet hastanesinden, tam teşekkülü bir raporla müracaat etmeleri rica olunur. Bizimkilerin alayının kafa kırık
bakıyorumda hepimiz aynı modeliz
hahahahhahahahahhaha... çok yaşa...
Sevgiler,
Benim 1 er porsiyonluk tuzlamalarım dipfrizde bekliyordu, gece yarısı bende ısıtıp bol limon, pul biber, sirkeleyip götürdüm
Ooh, afiyet olsun... ![]()
Sevgiler,
Her zaman demişimdir(havalisilah kom daki mesajlarımda bilhassa )bu havali silah camiası ehli-keyf tir,ağzının tadını bilenlerdir.Airarmsın hatlarını izlerken beyinde oluşan duyumlar güzel bir işkembe çorbasının verdiği hissiyatla paralellik arzeder.
![]()
![]()
![]()