Osman abi, teşekkür ederim resimler için, sende Serdar'da yakışmışsınız Mercedes'e... Ama benim resmimi hareketli çekmişsin, alacağın olsun
En kısa zamanda tekrar çekelim lütfen
Tekrar teşekkürler ve iyi bayramlar abi...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Osman abi, teşekkür ederim resimler için, sende Serdar'da yakışmışsınız Mercedes'e... Ama benim resmimi hareketli çekmişsin, alacağın olsun
En kısa zamanda tekrar çekelim lütfen
Tekrar teşekkürler ve iyi bayramlar abi...
Sevgiler,
Cem Hocam üzüldüm olmayacağını duyunca.
Görüşemeyecağimiz tüm dostların bayramını şimdiden tebrik ederim.
Bülentcim, en üzüleceğin şey bu olsun inşallah... İyi bayramlar dilerim sana ve ailene...
Ha, bu arada tüfeğim bakımdan geldi... Kafa kafaya olmaz ama üste bir miktar verirsen Gladyatörle değiştirmeyi düşünebilirim
Yok yok, şimdi düşündüm, olmaz... I
my AT44... ![]()
Sevgiler,
Yok kızmadım elbette. Şu aralar gece nöbeti tutuyormuş gibi ters uyku düzenindeyim. Bu yüzden gelemedim. Kalktım, baktım saat geç olmuş ve havayı kapalı görünce de... Herneyse sana iyi yolculuklar diler, bayramını kutlarım.
Bu haftasonu kabir ziyareti sebebiyle muhtemelen katılamayacağım (Hava koşulları vs. yüzünden plan değişmezse). Sizlerin de yanaklarınızdan, Osman abinin ellerinden öper, bayramınızı kutlarım. Sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmemizi dilerim.
Not: Şehirdışına çıkacaklar araçlarını lütfen dikkatli kullanıp, aşırı hız yapmasınlar. Trafik kuralları, işaretleri ve işaretçilerine uyalım, adı gibi "Şeker" bir bayram geçirelim.
Teşekkür ederim, bende senin bayramını kutlar, yanaklarından öperim...
Sevgiler,
Ankara da yaşayan arkadaşlar siz gamo pelletleri nerden alıyosunuz. Ekonomik fiyata satan ve selamınızla gideceğim bir dükkan söyleyebilirmisiniz. Yarın bu işi halletmem gerekiyor. Gamo ts10 pellet kesin alacam birde 10-20 metreden grupmanlar için tavsiye edebileceğiniz pelletler hangisi (fx pelletlerin kalitesini biliyorum ama biraz pahalı geldi şimdilik düşünmüyorum.)
İlker, silahı satın aldığın yerde yokmu? Oradan al bence...
Sevgiler,
Ev telefonu olsa ne farkeder ki, uyuyordum Cem. Dün bahsettim sabahlayacağımı ve o yüzden dün yazdım sana
Kızma yaw... Şakaydı... ![]()
Sevgiler,
Maalesef bende kaçırdım. Umarım zevkli geçmiştir.
Çok iyiydi... Bu arada sen neden cep telefonu kullanıyorsun ki, zaten kapalı... ![]()
Sevgiler,
Bu kadar basit bir şey için,açılan başlık kirliliğine yazık.Suntanın arkasını desteklersin,sen işini sağlama al da delmesin varsın;takarsın gözlüğünü,etrafındaki insanları da uzaklaştırırsın;bu budur.
![]()
Sevgiler,
Ben bu hafta sonu aranızda bulunamayacağım... Hanım köylü olduğum için (tırsık, kılıbık ya da alafortanfoni de denir
) yarın bayram için Bolu'ya gidiyorum... Allah kısmet eder de sağ salim gelirsem önümüzdeki hafta sonu görüşürüz...
Başta kendi takımım olan AnkaraTeam'in ve bütün havalı silah seven müslümanların Ramazan Bayramlarını kutlarım.
Sevgiler,
Cem abi ;
Hobilerine "% 100 isabetle % 85 bitiricilikle kafa atma" ' yıda ekle bence ;D
Hahahahahahha... Spancy alemsin ha...
Sevgiler,
Elinize düşecek adamı düşünemiyorum
perte çıkar valla
Yapma be Bersel, o kadar vahşimiyiz biz? Benim kavgalarımın %85'i ilk kafayı attığım zaman biter mesela
Ve hep ilk ben atarım kafayı:D Köksal adamın üzerine oturursa onu bilemem tabii... O zaman pert kesin bence de... ![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Önemli Not: Genç kardeşlerim, sadece şakalaşıyoruz... Adam gibi adam meselesini konuşarak çözendir...
yer 10 numara vallahi birde 2. bi atıcı olsa deyme keyfine.
Umarım yakın zamanda o da olacak kalyoncu... Hem de 2 değil 20 kişi filan... ![]()
Sevgiler,
Deniz bende mezuniyetini kutlarım... Bilek güreş, yapacak bi sürü adam çıkar sana artık
Karşına gelen suçluların alayıyla kapışırsın ![]()
Şaka bir yana, meslek yaşamında başarılar dilerim, Allah doğru yoldan ayırmasın...
Sevgiler,
Biz daha mekan bulamadık adamlar 3. mekanı buldular yahuuuuuuu
Forumu iyi takip etmiyorsun Klingonluu... 4 oldu mekanlar, birisi kapalı... Murat abinde iyi çalışıyor mekan bulma konusunda... ![]()
Sevgiler,
Ostimde birkaç yerde Lazer ile işleme yapıldığını duymuştum... Orada Ağaç İşleri Sitesinde muhakkak bulunur çaresi... Desenide birlikte yaparız, bir flasha yükler götürürsün yarım saat sonra işlenmiş kundağı tiklemeye başlarsın bile... ![]()
Sevgiler,
Azerbaycan
Haaaaaaa... O başka...
Ben ne biliyim yau, Ankara yazıyor orda, bende ondan şeettim...
Emporto kusura bakma, bilmediğimden...
Sevgiler,
hahahahahhaha...
Bundan sonra hep öyle giyineyim o zaman Bülent... ![]()
![]()
![]()
Biz zaten "Harfiyat Ekibi" üyesiyiz Berselcim ![]()
Sevgiler,
Dünden beri bakıyorum buraya acaba bir cevap gelir mi diye...
Yok yaaa harbiden miskin bunlar.... hahahahahaahha
+35788338884772838228339828818988832889288238912999198938838899289839499929833888472838228339828818988832889288238912999198389129991989388388992898
Sevgiler,
Harika bir ortam dolu bir tüp iyi bir silah işte sitresin ilacıı kardeşim bulmuş hemen patentini almalısın.. kazasız atışlar..
Çetin başvuyu çoktan yaptım zaten...
Sağol kardeşim sana da kazasız belasız, neşeli atışlar...
Sevgiler,
Üniversite hayatı eskişehir de geçmiş biri olarak bende katılmayı çok isterdim, arkadaşlarımı okulumu 4 senemin eçtiği eskişehir sokaklarını tekrar görmek süper olurdu
E, katıl... Kim tutuyor seni?
Sevgiler,