Bende bir Gatling öneririm... Hem kaçanı kovalayabilirsiniz
hemde ağaçları budamaya yardımcı olur... Üstelik düğün dernekte de acaip havanız olur... ![]()
[Resim Engellendi: http://img136.imageshack.us/img136/138/cat25gatlinggun.jpg]
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende bir Gatling öneririm... Hem kaçanı kovalayabilirsiniz
hemde ağaçları budamaya yardımcı olur... Üstelik düğün dernekte de acaip havanız olur... ![]()
[Resim Engellendi: http://img136.imageshack.us/img136/138/cat25gatlinggun.jpg]
Sevgiler,
Cem abi kusura bakma benim eşşekliğim olmuş
...Bidahaki buluşmada kekle gelip bu hatamı telafi ederim
...Vallaha Sıla benden isabetli atışlar yaptı...İlk başlarda ben ona öğretiyordum yarın bana atış yapmayı öğretmesi için tekrar 1. nolu çamlığa gidicez
....Bu arada o da güzel gün için teşekkür ediyor....
saygılar...
Estağfurullah Mustafa... Kakaolu ıslak kek olsun...
Sıla hanıma da selamlar...
Sevgiler,
İki adet 5x10'luk kereste al, birbirinden 20 cm. uzaklıkta paralel olarak koy, tüfeği onlara çak, sabit durur ![]()
Sevgiler,
Cem, arkadaşımızın mazereti bana inandırıcı gelmedi. bu alışverişi öğleden sonrada yapabilirdi
beraat etmesin
Doğru tabii de, Rıfat abi de oğlunu da getirebilirdi aslında, ona beraat verdik şimdi baybars'a haksızlık olmasın... Fakat bir ihtar verelim, ne dersin?
Sevgiler,
Antalya'dan sevgilerle!
![]()
Aranıza bir an önce katılmak için bayram sonunu iple çekiyorum.
Bu arada bende boş durmuyorum, bir haftadır sıfırlama ve atış yapıyorum. Hatta bugün kendi kendimle yarıştım, ayıptır söylemesi birinci
oldum. Uzaktan da olsa hepinizi özlemle izliyor ve özlüyorum, katılan ve katılamayan herkese sevgiler.(sincaplarınız bol olsun)
![]()
Sevgi, saygı bizden komutanım... Özlettiniz kendinizi... Birinci olduğunuz için tebrik ederim
Rakibiniz de sizin kadar iyiymiş anladığıma göre...
İyi ramazanlar ve iyi tatiller, bayram sonu görüşmek üzere...
Sevgiler, saygılar...
Bugün Açık Öğretim sınavları olduğunu unutmuşum. Hanım öğrenci
olunca, abla da babaannesine gittiğinden oğlanı yalnız bırakamadım hakim bey.
Hımm... ...
Eh, mazeret geçerli, kovuşturma yapmaya mahal olmadığı görülmüştür... Yaz kızım; Beraat... ![]()
Sevgiler,
araştırdım, sıcakta daha hızlı atıyormuş. yine de bu kadar fark? bilemiyorum. biz ölçüm yaptığımızda saat 9 gibiydi, sıcaklıkta sanırım 25-26 dereceydi.
Bu farkı yaratacak, benim aklıma ısıdan başka birşey gelmiyor... Aynı pellet olduğunu da söylemiştin... ???
Sevgiler,
Daha Çok Göstercem bey çok geçmiş olsun.
allah korumuş sizi.
ankaraya gelme gibi bir niyetim var ama zaman belli değil.
gelme sebebim ankara team değerli üyeleri ile tanışmak.
inşallah geldiğimde o spor aletini kullanmak isterim.
tabi en az 50 metrekare çapımda kimse olmayacak.
şaka şaka
saygılar
Teşekkür ederim kadra, ne zaman istersen gel, bekleriz...
Sevgiler,
Evanix ve AA kıyas kabul etmez silahlar. Bunun tek cevabı AA tabii bulabilirseniz
+27
![]()
Sevgiler,
bugünkü buluşmada Gladiatorüme 175barda iken 5 atış hız ölçümü yaptım. 16g. FX 5.52 pelletleri:
993 fps
990 fps
989 fps
988 fps
990 fpshızla attığını gördük. eski ölçümde aynı bar dolumda aynı pelleti 960fps civarı atmıştı. o güne göre daha büyük tüp hacmi var 645 değil 680cc. irtifa aynı, bugün belki 10-15 °C daha sıcaktı, emin değilim.
o zamanki ölçüm ile tahmini bir korelasyon yaparsak 200barda 1030fps yi geçecek veya zorlayacak gibi geliyor, bugün deneyemedik çünkü scuba 170 bar dolu idi (silahı dün gece pompalayarak 210bara doldurmuştum, krono kurulduğunda 175 barda idi)
bu fark nereden gelişti, silahın kullanımı ile hızının artmış olması bir ihtimal?
Sanmıyorum Erdem ama o 10-15 derecelik fark bu farkı yaratmış olabilir...
Sevgiler,
Selamın aleyküm... Bugün de her zamanki gibi kaliteli bir ekiple güzel bir buluşma yaşadık... Ve ilk kez (buluşmalara katıldığımdan beri en azından) bir sürü böceğin arasında nihayet bir çiçek de gördük... Dce0se'nin kız arkadaşı da (Mustafa tanıştırma nezaketini göstermediğinden ismini öğrenemedim, kusura bakmasın) buluşmamızı şereflendirdi ve Mustafa kusura bakma ama yengeden öğreneceğin çok şey var ![]()
![]()
Ben bugün silahsızdım, bu sayede bolca sohbet etme imkanı buldum arkadaşlarla... Buluşmamıza ilk kez katılan Bersel'de farklı bir renk kattı, ona da buradan teşekkür ederim, bu arada AT44 WX10 LW'sini de çok beğendim...
Bu buluşmada detaylarını önceki mesajlarda verdiğimiz GMBY vs Fender kapışması da çok keyifliydi... Tabii GMBY elindeki AirArms S410 Xtra FAC ile zorlanmadan kazandı... Birde satmayı düşünüyordu, geriii ![]()
Gözlerimiz Rıfat abiyi ve Bülent'i aradı, savunmalarını Pazartesi saat 1700'e kadar Kızılay meydanından geçen herhangi birine vermelidirler, aksi halde haklarında cezai işlem uygulanacaktır ![]()
Sevgiler,
Cem abiiiii sabah seni uyandırıyımmı?
evinin önünde karşılayımmıııı D:D:D:D
Tabii ki... İyi olur... Sabah görüşürüz...
Sevgiler,
çok geçmiş olsun cem bey ALLAH korumuş ki sizi sevdiklerinize bagışlamış saygılar
Teşekkür ederim Ramazan bey, Allaha şükür sevenlerimiz varmış... Kazanın basında yer aldığı gün öğleye kadar binlerce kişi federasyonu arayıp durumumu sormuş, telefonu fişten çekmişler... Zaten bu gibi durumlarda dualar en az tıp kadar önemli bana göre... Tekrar teşekkürler...
Sevgiler,
Ben de geleceğim kuvvetle muhtemel ama erken kaçabilirim. Şu anda hangi tüfeğimi & tabancamı götürsem diye düşünüyorum
Sen hepsini getir, Çamlıkta karar verirsin ![]()
Sevgiler,
Herkes "konuyu kendi açısından" kapatıyor... Benim neyim eksik, bende kapatıyorum :):):)
Sevgiler,
Geçen hafta içinde üzerime gelen domuzu cz 70 çek vizörle (7.65) vurdum. Ayrıntıları anlatayım gülelim biraz
Çiftlikten yaklaşık saat 21 civarlarında babamın mazda minibüsünü yıkayayım diye yaklaşık 2-3 km uzakta bir çeşme başına geldim. Çevre aydınlansın diye farlar iç ışıklar vs. yaktım. Kapılar kapalı vaziyette dışını yıkadığım bir anda aracın ön tarafından yaklaşık 25- 30 metre ilerden bir domuz sürüsünün geçmekte olduğunu ve içlerinden birinin yaklaşık 15 metre uzaklıktan bana doğru geldiğini farkettim. Bu heyecanla elimdekilerini atıp sağ elimle belimdeki silaha sol elimle araç kapısına attım. Belimdeki silahı çıkardım ama gözüm domuzda olduğundan bir türlü kapı kolunu bulamadım
İlk hamlede kapı koluna ulaşamayınca vazgeçip çift el destekli 2 atış yapıp hemen araç içine girdim (Bu sefer kapı koluna baktım
). Domuz olduğu yerde 10-15 saniye kadar durarak bekledi ve yan yatıp düştü. Aracı çalıştırıp yanına kadar geldim, tepkisizdi. Araç dışına inip elimde silah ayağımla bir kaç sefer baş ve gövdesine dürttüm.
Halen canlıydı.Kalkacak kadar canı yokmuş ama tepki verdi. Telefon açtım babam ve 2 kişi daha geldi yükledik çiftliğe getirdik. Vakit geç olduğundan ertesi güne bıraktık.
Ertesi güne kalmadan canını teslim etmişti. 3 köpeğimize verilmek üzere parçalayıp varilde haşladık. Yaklaşık 1 hafta oldu 3 köpek bununla doymuş.Ertesi gün olayın sıcaklığı geçtiğinde farkettik. Alnından 4.5 cm arayla 11 metreden vurmuşum. Ben canlı mı diye test ederken o ara ayakkabımın burun kısmını ısırmış, delip geçmiş. Araç yıkayacağım diye babamın eski bir ayakkabısını giymiştim. Babam 45 ben 42-43 numara giyerim. Aksi halde arada benim parmaklar gidecekmiş.
Öncelikle geçmiş olsun dostum... Yalnız ayı, domuz vb. gibi vahşi ve ne zaman ne yapacağı belli olmayacak hayvanları, öldü mü diye ayağınla dürtmek yerine kafasına yapacağın bir kontrol atışı daha yararlı olur... En azından babanın ayakkabıları zarar görmez ![]()
Sevgiler,
Cem abi bi kaza geçirdiğini biliyodum da böyle bişi beklemiyodum çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim lynx... İşin doğrusu oku yeyinceye kadar bende beklemiyordum ![]()
Sevgiler,
Güzel zaman geçirmisiniz.
Ankarada ki arkadaşlar ne zaman hangi tarihlerde buluşuyor.
Her haftanın buluşması için forumda başlık açılıyor... Okumanız yeter...
Sevgiler,
selam cmblc sende hatsan at44 kullanıcısısın nasıl tüfek ?
selam gigabyterman, iyi tüfek...
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bende diana 350 magnum var pcp tüfek almayı düşünüyorum
hatsan pcp tüfekle fx veya evanix arasında fiyat farkı çok siz ce hangisi alınır.
Mercedes'le Şahin arasında da çok fiyat farkı var... Sence hangisi alınır?
Sevgiler,