cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaslar sonunda kararımı verdim. bugün şanslı oldğumu düşünerek hatsan mod 95 sas yanında 3-9x44 optima dürbün + spormatch dampa + 1x40 red dot sipariş ettim . Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. gönül isterdiki bi fx t12 sahibi olalım ama şimdilik imkanlarımız b una elverdi.... tavsiye veya önerilerinizi bekliyorum...

Tavsiye: Onu bir an önce sat...

Öneri: FX T-12 al...

;kihhik,

Şaka şaka... Hayırlı olsun... Mod. 95 SAS iyi silah, yalnız 500~1000 atıştan sonra, rodajı gerçekleşince kendini bulur, sabret...

Sevgiler,

arkadaşlar buralarda domuz kıyamet gibi. ama bir bölgede sıkıştırıldıklarından sanırım yer değiştiriyor. bizimki pusu avı şeklinde genelde geçiş noktalarında bekliyoruz.
    şimdi merak ettiğim, bu hayvanları cezbeden bir şey olarak neler kullanabiliriz. turşu ve civciv yemi duymuştum ama henüz denemedik.
    bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bir dinyelim. biz gece arazide kara duman atarken şeftalilerden sonra dibimdeki erik bahçesinede girmişler . :wacko: ne zaman nerde olcağı belli olmayan bir hayvan bu ve mahsullere çok ciddi zararlar veriyorlar.

Ve ne zaman ne yapacağı da belli olmaz... Domuz avına giderken, çekilmesi kolay bir yerde taşınan, en az uzun 9 bir silah, emniyet kemeri gibidir... ;director; Başıma geldi de konuşuyorum azizim... ;#taban^l

Sevgiler,

(29.08.09) Cem Abi bu haftaki buluşmadan çok keyif aldım.İnşallah 5 eylülde gelmek için arabam olur. :P Tekrar görüşmek üzere.

Deniz, aracın olmasa da foruma bir yaz... Mutlaka katılımcıların birinin yolu üzerinde ya da yakınındasındır... Birlikte gelebilirsiniz...

Sevgiler,

Cem abi ben 2 haftadır gelmek için can atıyorum da crow (abim) uyanamıyor ki bi türlü olmadı bu hafta XeagleX le gelirim İnşallah 5 eylülde buluşmak üzere ;grin;

Sen abini uyandırmak için bir sürahi soğuk su dök başından aşağı, eğer kızarsa benim dediğimi ve bana kızmasını söyle... 350 Mag.'ı da kapın gelin... Canım 350 m.'den şişe kırmak istiyor :)

Sevgiler,

Baktım konu açılmamış bu saate kadar, ben açayım dedim :) Her zamanki gibi saat sabahın körü, yer 1. Çamlık...

Gelmesi muhtemel olanları yazdım aşağıya, gelemiyecekler isimlerinin üstünü çizsinler :)

cmblc
    bulenth
    teknosman
    gmby (bu sefer AA'lı olsun lütfen)
    fender
    mrmataraci
    atikomu ve nejat albayım
    raptorx
    thenighthawk
    kyucel
    crow
    lynx
    xeaglex
    dc0se
    serdarhavsut
    egedeniz
    ....

Gecenin bu vaktinde nickini hatırlayamadıklarım kusura bakmasınlar lütfen, bir zahmet onlarda kendilerini ekleyiversinler...

Sevgiler,

Biz yeni döndük ,,iftardan sonra gelemeyiz...
    Cem yeni arkadaşı ile resim çektirdi... ;kihhik,

[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/090830/temp/yauvwkru.jpg]

Güzel bir atış günüydü... Osman abi, Bülent ve ben 50 m.'den şişe kırdık, kırdıklarımızın parçalarını da kırdık ama Bülent hayrettir elindeki Glad'a rağmen hiç vuramadı :him:s Sanırım bunda Eskişehir'den atmasının rolü vardır ;,;-;,;-;,;- Biz atışa giderken aradım onuda, hala Ayvalık'tan dönmeye çalışıyordu :D Bu arada bugün Roxy'le de pek bi samimi olduk... Güzel gündü... Osman abime teşekkürler... Her ne kadar vuramasa da Bülent'e de teşekkürler ;,;-

Sevgiler,

Batıkent te ben varım. Yalnız bu hafta bi koşturmaca, buluşmaya gelemedim. Birdahaki sefere isteresen birlikte gidebiliriz.
    Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi. ;şrofls;.

Crow, o 350 Magnum'da yazan "350", kaç metre attığıyla ilgili değil, biliyorsun değil mi? ;şrofls;.

Sevgiler,

Gene çok güzel ve kalabalık bir buluşma oldu... Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim... Murat'ın, eşinin rahatsızlığı yüzünden aramızda olamayışı, Bülent'in de cimcime kızını Ankara'ya getirmek üzere Ayvalığa gidip, ayvayı ağacıyla birlikte yemesi ve mide fesadı geçirmesi yüzünden katılamaması, en azından beni üzdü ama Osman abinin FX T-12'si ile 200 m.'den üstüste 3 atışta 3 şişeyi kırmam keyfimi yerine getirdi (3'te 3 değil tabii, 18-20'de arka arkaya 3) :) Atilla komutanım, iyi dostu Nejat albayımı da (umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur zira kafaya oku yediğimden beri özellikle isimler hakkında son derece zayıfım) getirdi buluşmaya... Umarım keyif almıştır... Ben çok keyif aldım ve atışlardan sonra PaintSign'da bol bol güldüm, stres attım...

Tekrar teşekkürler... ;d;

Sevgiler,

Ben yarın gelemeyebilirim. Eşim biraz rahatsız. Gelemezsem size iyi eğlenceler.

Geçmiş olsun Murat...

Benim tüp 190 bar dolu...ihtiyacı olan arkadaşlar kullanabilir....tüpümüz var..silahı olanlar silahlarını kapıp gelebilir. ;,;-

Cem,Deniz ve Ben Bu gün akşam üzeri mini bir buluşma yaptık...cem in silahının dürbününü ayarladık..

[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/090828/temp/sodvta9d.jpg][Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/090828/temp/q34yyg4g.jpg][Resim Engellendi: http://s12b.directupload.net/images/090828/temp/9rkhe7pa.jpg][Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/090828/temp/wdsnhs6e.jpg]

Osman abi sağol ya... Gerçekten bugün asabını bozdu biraz benim "dübrün" :) Tekrar teşekkürler, yarın görüşmek üzere...

Sabah ola hayırola...

Cem abi , Mustafa abi bizi yoldan ala.. :)

şişeleri toplaya toplayaaa,

Geliriz biz atışaaaa

1nci çamlığa.

Köksal, Mustafa ile görüştün mü? O gelemiyorsa bir yer belirleyelim ben alırım seni saat 0600'da...

Cem abi duy sesimi :) ben eryamandayım 5. etapta ^^ walla buraları hiç bilmiyorumm bide tam olarak neresi ora abi?

Bersel, vallahi git-gel 80 km. Eryaman 5. Etap... Kuzen araba kullanmıyor mu, birlikte gelin... Mühye Köyü...

Sevgiler,

Ön kısmı Gladiatore gore çok daha ağır gibi gözüküyor. Dolayısıyla desteksiz atışlarda Gladiator çok daha avantajlı olsa gerek.

FX gibi bir marka herhalde ağırlık noktasını dengelemek için kundağın içine bir ağırlık koymuştur yoksa dediğin gibi, desteksiz atışlar tam bir kabus olur...

Sevgiler,

Hepsini canı gönülden kutlarım... Tek ülke , tek yürek...

Sen dahil 21 kişi okumuş haberi, sadece sen yazmışsın Mustafa... Galiba bu "Tek ülke, Tek yürek" sadece ikimiz için geçerli... Şu forumda ipe sapa gelmez onlarca mesaj yazılırken, hemde bedensel engelli çocuklarımızın bence çok büyük bu başarılarına insanların "kutlarım" gibi bir kelime olsun yazamamaları utanç verici...

Kal sağlıcakla...

Sevgiler,

Bıçağı kasa soktuğunuz zaman kas darbenin etkisiyle kasılır ve bir daha çıkartıp tekrar saplayamazsınız... İşte, kan oluğu, bu kasılmayı savuşturmak ve bıçağı tekrar tekrar sokabilmek için yapılmıştır... Yasaklanmasının sebebi de sadece budur...

Psikopatların bıçaklarının olmazsa olmazıdır... :)

Sevgiler,