cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tetiğin arkasındaki telin altında küçük bir vida yokmu seninkinde? olması lazım,o vidayı sonuna kadar gevşetme,tetik kutusu nun hizasına gelsin yeter, o teli kenarı kaydır vidayı gevşet,vidanın üstündeki yarık telin yönünü göstersin,sonra o teli tam o yarığın üstüne oturtdur ki vida sarsıntıdan düşmesin, çok bir fazla değişiklik fark etmiyor,bol bol pratik yaparsan alışıyorsun zamanla,x20 nin tetiği sert derken mod95 in tetiği ondan daha sert gelince dedim ben x20 nin tetiğine bayağı alışmısım,demekki sert in sertide varmış dedim ;şrofls;.;şrofls;.

dianam var onun dışında hw yi kullanmadım,diğer yaylı tüfeklerimin hepsinin tetiği sert idi,yapabilecek birşey var ama beni aşar,masrafı var,yeni tasarım uzun işler bunlar,tetik mekanizmasını silbastan yapmak lazım

Dce0se, sana demiştim ben bugün, bilse bilse Kadir abin bilir diye... Yanılmamışım... Bir dene onun söylediklerini, biraz daha iyi olacağına eminim...

Sevgiler,

Len sığırcık, senin top peşinde ne işin var yau? Senin fitbolla olması gereken tek ilginin cips ve biralarını alıp tv karşısına kurulmak olması gerekirken öyle asistti goldü diye taş yemiş it gibi sağa sola koşturursan al sana asist işte :D

Şaka bir yana, geçmiş olsun Köksalcım... Yapabileceğim birşey olduğunda telefonumu biliyorsun... Öptüm yanaklarından... Kendine iyi bak, siyu...

Sevgiler,

Benim işim 9:15 cıvarı bıttı bulentın cebını aradım hala oralardamısınız dıye.. sanırım sesını duymadı telefonun .. bende sanrım ayrıldılar dıye dusundugum ıcın eve geldım.. Halbukı tufek arabada idi ... ;#^+.

Aşkolsun Mustafa... Bizim 0915'te oradan ayrıldığımız vakimi yau? Keşke beni de arasaydın... Neyse, olan olmuş, haftaya artık...

Sevgiler,

Köksal Abi geçmiş olsun, bazen benim başımada geliyo böyle ağrılar. İnşallah önemli bi problem yoktur. Bu arada bende gelemedim buluşmaya, yine uyuyakaldık. u½%;

Allahın uykucusuuu... ;hirr;;director; Yahu zaten haftada bir buluşabiliyoruz, onda da uyumayın pls... ;tufey#

:D:D:D

Sevgiler,

Köksal, geçmiş olsun.

Bugün yine güzel bir buluşma oldu, havada çok güzeldi. Bülent'in hedeflerine bol atış yaptık, Kamuran az kalsın 100m. hedefini ikiye bölecekti ki, hedef elinden zor kurtuldu. Baküteam'ede buradan selamlar, Emrmutlaka orada başka ekipler kurmuşsundur sen. g;$i Katılan arkadaşlara ve buluşmamıza ön ayak olan Cem kardeşime teşekkürler. :love: ;şrofls;. :love:

Estağfurullah komutanım... Ben olmasam ekipten bir başkası ya da siz açardınız başlığı, ben sadece erken davrandım :) Katıldığınız ve "hava"mızı yerine getirdiğiniz için asıl biz size teşekkür ederiz... ;d;

Sevgiler,

Evet söylediklerin tek tek çıktı arkadaşım dükkanda silahı açtığımda ağırlığıyla moralim çok bozulmuştu.... ;(;( .....ama evde kullanınca fikrim değişti....:):):)
    patrondan izin alıp eve erken geldim başladım ateş etmeye zevkine vardıkca silahın bambaşka bişey olduğuna kanaat getirdim yaylılarla boşa saç baş yolmuşum dürbün ayar edeceğim diye pcp ile 5. mermide duvara çivi ile çaktığım danino kutusunu çivinin kafasına denk getirdim ve (10 metrede) fırlattı attı ,hatta çivinin kafası dahi büküldü...:):):):) derken üzerinde dolu gelen hava 100 bara düştüğünde pompayı denemek istedim...
    ilk taktığımda basmaya başladığımda her yerinden hava kaçmaya başladı fazla sıkmadığım için..... anahtar buldum geldim ve birleşe noktalarını güzelce sıktım ve başladım pompalamaya 100-130 arası pek değildi ama 150dediğinde kollarımdaki ağrıyı yavaş yavaş hissetmeye başladım yavaş yavaş basarak 150 den sonra biraz dinlendim pompa ısınmıştı 5 dakika sonra tekrar başladım ve 220 bastım kollarım baya ağrıdı daha ham olduğum için ilerleyen zamanlarda çocuk oyuncağı gibi geleceğine eminim ...
    he bide en güzel yanı karın kaslarım çalışıyor biraz göbeğim vardı 2 ay sonra bişey kalmayacağına eminim.... ;lol;;lol;;lol;;lol;

Bir müddet sonra amacım bi tane susturucu almak ve silahın atış kapasitesini 40-50 lerden 90 lara çıkarmak olacak..... ;şrofls;.

Duvar, metal ve su gibi sekmeye yol açabilecek hedeflere atmamalısınız... Silahın atış kapasitesini susturucu ile mi 50'den 90'a çıkartmayı düşünüyorsunuz? Yazınızdan öyle anladım... Eğer doğru anlamışsam nasıl olduğunu bize de anlatırsanız tüm forum yararlanır...

Sevgiler,

Merhaba Arkadaslar,

Ben de bugun dondum seyahatten, Allahtan bir mani olmazsa ben de geliyorum. Gorusuruz.

Osman Abi,

Ne zaman isyerinde olursun? Su hedeflikleri bırakayım. Yarın is cıkısımda dahi ugrayabilirim 18:30 dan sonra musait olursan.

Selamlar,

Galiba aynı anda yazmışız :D

Osman abi bu hafta sonu da yok, sen buluşmaya getir onları... Görüşmek üzere...

Sevgiler,

Haaa... Sen Osman abi için kestirdiklerini söyledin sanırım... Pardon...

Güney Kore'nin Ulsan kentinde yapılacak Dünya Şampiyonası için Milli Takımımız şu anda Elmadağ Kamp Merkezinde hazırlıklarına devam ediyor... Çalışmalarda herşey yolunda gidiyor... 27 Ağustos 1800'da Seul'e uçacak olan Milli Takım, yarışmanın ardından 11 Eylül'de yurda dönecek... Bu yarışma, aynı zamanda FITA Başkanlık Seçimi'nin de yapılacağı yarışma olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor Türkiye için... Dünya Okçuluk Fedeasyonu olan FITA'nın şimdiki başkanı olan Sn. Prof. Dr. Uğur ERDENER, yeni dönemde de başkanlığın en önemli adayı...

Yarışmada Milli Takımımıza, seçimde ise Sn. Uğur ERDENER'e başarılar dilerim...

Sevgiler,

En son geçen sene aralık ayında polis bi abiyle konuşmuştum. Dediğine göre oluklu ve çift tarafı açık olan bıçak taşıma her şekilde yasak. Üzerinizde bıçak varsa ve bu kriterlerde değilse normal şartlarda(kılıflı olacak) hiç kimse bu bıçağı sizden alamaz. Tutanak tutar ve sizi karakola götürür, orada ifadeniz alınır ve bıçakla birlikte sizi salıverirler. Bu konuşmadan sonra mevzuat değiştiyse bilmiyorum, ama en son bıçakçıyla konuştuğumda(geçen hafta) ustada aynı şeyleri söyledi.

Anladım... 09 Ağustos 2009 tarihinde Ankara Valiliğinin yayınladığı kararda meskun mahallerde her türlü kesici delici aletin boyut ve cinsinin önemli olmaksızın taşınamayacağı, belli meslektekilerin (mesela kasap, dönerci vb) taşıması gerekiyorsa kağıt ya da bez ile paketleyip iple bağlanması şeklinde taşıyabilecekleri, araçta da benzer şekilde paketlenerek bagajda taşınmasının haricinde taşınamayacağı bildirilmiş ve şimdi yürürlükteki uygulama bu...

Sevgiler,

Eğer bıçak oluklu değilse ve çift tarafı açık değilse sorun yok. Birde bıçağın kılıfının olması önemli. Üzerinizde bıçakla yakalanırsanız ve bu kriterlerde değilse sakın bıçağı vermeyin; polisle birlikte karakola gidin ve en kötü tutanak tutturun. Karakolda muhtemelen bıçağınızla birlikte sizi serbest bırakırlar. Arabada da bıçak gezdirmenin herhangi bir sıkıntısı yok, olsaydı şimdiye kadar ben duman olurdum. ;şrofls;.

Crow yanlış bilgi veriyorsun ve bu spancy gibi mevzuatı bilmeyen insanlar için can yakıcı sonuçlar doğurabilir... Bu arada sende yeni mevzuatı bilmiyorsun galiba, bir karakola gidip "bıçak taşımak serbest mi, ne çeşit bıçak taşıyabilirim" diye sor ama sorarken üzerinde bulunmasın, onlar anlatırlar... Araçta bıçak taşımak serbest, bez ya da kağıtla sarılıp iple bağlanmışsa ve bagajdaysa... Aksi halde yasak...

Sevgiler,

Bence de bir yerden başlamak lazım ama Kadir Bey' in dediği gibi çok riskli ve zor bi iş. Bence yanınızda daha önce havalı silah sökmüş biri ile bu işe kalkışmanız. Yoksa silahın bütün parçalarını bi poşete koyup servise gönderirsiniz, sizde en yakındaki bi hastaneye doğru yola çıkarsınız. Hem silahın garantisi gider, hemde yaralanırsınız.

+1

Tüfeğin garanti kapsamındaysa macera aramanın hiç gereği yok... Kapsam dışına çıkınca bol bol söküp takacaksın nasılsa... Bu arada madem bu kadar heveslisin söküp takmaya, silahına bakım ya da onarım yapanlarla takılıp ne nereden çıkıyor, geri nasıl takılıyor vb. tecrübe edinmende yarar var... Zira o söküp takmayı sevdiğin elektronik dalgametrelerde hızla yerinden fırlayıp sağını solunu kıracak ya da delecek şeyler yok ama tüfekte var...

Sevgiler,