ya bu Heroes lanetini sardılar başıma eğer başından kalkabilirsem sabahın köründe bende ordayım
Kalk yoksa yeni lanetin ben olurum ki, bunu hiç tavsiye etmem... ![]()
![]()
Anladın sen onu...
![]()
Sevgiler...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ya bu Heroes lanetini sardılar başıma eğer başından kalkabilirsem sabahın köründe bende ordayım
Kalk yoksa yeni lanetin ben olurum ki, bunu hiç tavsiye etmem... ![]()
![]()
Anladın sen onu...
![]()
Sevgiler...
iyi niyetlerini sunan herkeze çok teşekkür ederim. Böyle bir silah her hobi severe kısmet olur inşallah.
Mustafa Bey ve Yatagun ekibine tekrar teşekkür ederim. Sundukları profesyonel ilgi sayesinde gözüm arkada kalmıyor. emin ellerde olduğumu hissettiriyor ki bence bu en önemli nokta![]()
Burdan Teknosman ( Osman Abi me ) özel teşekkürlerimi göndermek istiyorum. Sağolsun bu gün yanına gittim tüfeğin gerekli parçalarını birleştirip atışa hazır hale getirmeme yardım etti. Tam cennetlik insan bu Osman Abi.
Aynen katılıyorum...
Sevgiler,
Yanında döner bıçağıyla dolaşıyor adam, sorduklarında da "dönerciyim, bileyciden geliyorum"
Yanına bir polis veriyorlar şimdi, yürü dükkana diyorlar, eğer gerçekten dönerciyse uygun şekilde taşımamaktan dolayı 100 TL, değilse...
Sevgiler,
Satıcı bunu taşımanın yasal olduğunu söyledi acaba doğrumu.
Son derece yanlış, TR'de meskun mahallerde artık Tırnak Makası'nın üzerindeki bıçaklar bile yasak... Yakalandığında herhangi bir suça karışmamışsa 300 TL ve bıçak gider... Suç unsuru ise Allah yardımcın olsun olur...
Sevgiler,
Mustafa abi duy sesimi
Mustafa abin duymazsa Cem abin var burda Köksalcım... Evlerimiz yakın ya...
Sevgiler,
1000 TL yi yedin bitirdin galiba. İmzanda yeni tüfek görünmüyor.
Cahit, senin setde güzel ama silahının tekli olması herşeyi bitiriyor... PCP alan insan rahat atış yapmak ve hedef hattını kaybetmemek için alır... Halbuki senin silahında her atıştan sonra yeni pellet yüklemek gerektiği için bu bahsettiğim herşeyi olanaksız kılıyor...
Sevgiler,
Oouz, sen bu projeyi komple değiştir istersen zira teoride herşeyi yapabilirsin TR'de ama iş pratiğe gelince... Hiç birşey yapamazsın...
Sevgiler,
Ramazan dolayısıyla kapalıyız
Hayırlı Ramazanlar olsun...
Ben bu haftada işlerim nedeniyle katılamaycağım..sizlere zevkli atışlar muhabbetler dilerim..
Kolay gelsin abi... Yardım edebileceğimiz birşey var mı? (hamallık vb) ![]()
Ben geliyorum.
Orada görüşürüz Crow...
Sevgiler,
Her zamanki saatte, her zamanki yerde... Yalnız bu hafta katılımcılar biraz kalabalık olsun yahu...
Sevgiler,
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav
30 m. atışında CO2 tüpün yeni takılmış olabilir, keza 7 m. atışında da ömrünü tamamlamış bir tüple yapmış olabilirsin... Aklıma başka açıklama gelmiyor...
Sevgiler,
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........
Volkan henüz yüzyüze tanışamadık ama bende tebrik etmek istedim... Allah tamamına erdirsin...
Sevgiler,
Gurupman çalışacağın zaman hedef kağıdına bir yuvarlak çiz ve içini doldur, sonra bütün atışlarını o yuvarlağın merkezini hedef alarak yap... Bu atışlarında ilk vurduğun yeri nişanlamışsın ve üstteki gurup oldukça iyi... Diğerinin de guruba girmesi için dediğimi yap...
Sevgiler,
direk fabrikaylamı temsa gecmeliyim bir e-mail veya bir telefon numarası varmı?
Kutusunun üzerinde gereken tüm bilgiler var...
Sevgiler,
Bülent işte resimler;
[Resim Engellendi: http://img15.imageshack.us/img15/5456/1003448d.jpg]
[Resim Engellendi: http://img269.imageshack.us/img269/2251/1003446b.jpg]
[Resim Engellendi: http://img30.imageshack.us/img30/4250/1003447.jpg]
Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan...
Sevgiler,
Bu gün güzel bi buluşma oldu yine. Şişe patlattık, boş fişek kovanlarını havaya uçurduk, grupman yaptık ve uzak mesafede yeni hedefi denedik. Ben Cem Abi' ile tanıştım; kendisi çok iyi, sohbeti çok zevkli bir insan. Ayriyetten grupmanlarda çok iyiydi; Rıfat Abinin grup zaten süper, bide Ahmetin grup vardı, oda koysun resmide görelim.
İyiki varsın Ankara team.
Crow teşekkür ederim, bende sizleri çok sevdim... Zaten AnkaraTeam'de sevilmeyecek insan yok, herkes son derece alçakgönüllü, sevgiyi ve saygıyı bilen, insan gibi insanlar... Bu günkü buluşmadan, katılım maalesef az olmasına rağmen, bende çok zevk aldım... Katılımın yüksek düzeyde olduğu günler ise buluşma "tadından yenmiyor". Her hafta sonu buluşmak dileğiyle...
Sevgiler,
Bu arada Rıfat abi 15 günden sonra atışları da özlemiş sanırım, 30 m. 5'li gurupman çalışması yaptık bir ara, mrmataracı 10 kuruşun yarısı bir alanda topladı 5ini de, çok beğendim fakat fotoğraflamak aklımıza gelmedi...
Harbiden iyi gurupmandı... ![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Hogo, cmblc nin evine girersen Oklarlar
![]()
![]()
![]()
Oklarız ama bişey olmuyor... Önce ben denedim, olmadı... :D:D:D Şimdi artık gönül rahatlığıyla atıyoruz...
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Ben 1200 gibi PaintSign'dan ayrılıp 1400 gibi Bolu'ya doğru yola çıktım... Hadi toplanın gelinde bir buluşma da Bolu'da yapalım
Çam ormanının içinde, göle karşı hem atar hem mangala takılırız... Hava mis gibi, gölgede üşüyebilirsiniz bile...
Bülent fotoğraflarını Pzt. akşamı yükleyebilirim, az sabır pls...
Bu arada Glad'in gerçekten güzel silah, hayırlı uğurlu olsun, artık 100 m.'den sen de 1, 2, 3, 4, .... diye sayarsın bugünkü gibi ![]()
![]()
![]()
Sevgiler,