cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Dün bir gıda zehirlenmesi yüzünden iğrenç bir gün geçirmeme ve sabaha kadar uyuyamamama rağmen, haftada bir gün görüşebiliyoruz diye kalktım buluşmaya gittim... İyiki de gitmişim, kendime geldim :) Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Sevgiler,

[Resim Engellendi: http://img193.imageshack.us/img193/5532/1003445d.jpg]

[Resim Engellendi: http://img199.imageshack.us/img199/3292/1003444s.jpg]

[Resim Engellendi: http://img27.imageshack.us/img27/162/1003443v.jpg]

[Resim Engellendi: http://img6.imageshack.us/img6/3927/1003442k.jpg]
    The NightHawk
    Ölü ya da Diri
    $10.000.000.-
    ;kovboys; ;#taban^l;kovboys;;şrofls;.

[Resim Engellendi: http://img193.imageshack.us/img193/8734/1003441.jpg]

[Resim Engellendi: http://img196.imageshack.us/img196/6848/1003440m.jpg]

[Resim Engellendi: http://img27.imageshack.us/img27/6200/1003439vmb.jpg]

[Resim Engellendi: http://img196.imageshack.us/img196/1308/1003438.jpg]

[Resim Engellendi: http://img193.imageshack.us/img193/1192/1003437u.jpg]

[Resim Engellendi: http://img367.imageshack.us/img367/2958/1003435.jpg]

[Resim Engellendi: http://img268.imageshack.us/img268/7204/1003436b.jpg]

[Resim Engellendi: http://img27.imageshack.us/img27/2958/1003435.jpg]

[Resim Engellendi: http://img199.imageshack.us/img199/767/1003434.jpg]

[Resim Engellendi: http://img27.imageshack.us/img27/60/1003432l.jpg]

[Resim Engellendi: http://img8.imageshack.us/img8/687/1003431.jpg]

Bu kısma katılmıyorum; işine geldiği gibi geliştiriyor veya geliştirmiyor.
    Forumda herkes tarafından met edilen webleyleride hatsan yapmıştı ama şimdi yapmıyor.
    Kabiliyet var , bilgi var , kalite yok , kalite kontrol yok , müşterinin taleplerini karşılama arzusu yok.

Maalesef tam öyle diyor. Eleştirmemizin başlıca sebebi de bu

seriosman, kendini sürekli geliştiriyor demedim ki, çalışıyor dedim... Çalışmak know how, kalifiye eleman, sermaye ve bunları kimin için yapacağıyla son derece ilgilidir. Mesajında bold yaptığım bölümü bir daha düşün istersen...

Rıfat abi, maalesef sana da katılmıyorum... Eğer öyle deseydi, diğer Türk firmaları gibi 3 tane tüfek yapar, "kulağının üzerine" yatardı... Üstelik bizlerden hakarete ulaşan yorumlar almışken... Oysa Hatsan kendisine ulaşan ve haklı bir nedeni olan tüfekleri, garantisi bitmiş bile olsa neredeyse sıfırlıyor [hatta forumumuzda bunu kötüye kullanmamızı öneren pek çok mesaj da mevcut], PCP tüfeklerinin tüpü ve Side Lever'ı problemli olduğu için yenilerini geliştiriyor ve memnun olmayan kullanıcılarının tüfeklerinde gerekli değişiklikleri bila bedel yapıyor, yeni ve bundan önceki problemlerinden nisbeten arınmış modeller üretmeye devam ediyor vb... Bence Hatsan, daha 40 fırın ekmek yemeye ihtiyacı olsa bile, "eeh, tıkandım be, ye ye bitmiyor bu ekmekler" demiyor ve yemeye devam ediyor...

Sevgiler,

Hatsan Türkiye'de ve hatta çok kısa zamanda dünya piyasalarında şimdikinden daha güçlü bir yer alacak.Birkaç bozulan tüfek ismini kötülemez ve birkaç tüfeği bozuldu diye yerin dibine de batmaz.Bugün birkaç Mercedes ve Opel bozuluyorsa bu o araçların kullanılamaz ve kötü olduğunu göstermez.Maalesef meyve veren ağaç taşlanıyor.Bu bizim ülkemizin insanınının sözde milliyetçi oluşudur bence.Hep beraber kötü yorum ve eleştirilerle yıkıcı değil,yol gösterici olalım.Herkes anormal paralar verip dışarıdan değil yurdumuzun malını kullansın.Bende Diana ve Evanix te var ama yanında yurdumun malı AT 44 ve SAS 95 te kullanıyorum.Herkese saygılar,Hatsan'ı sonuna kadar destekliyor ve başarılar diliyorum. ;d; ;d; ;d;

Çok doğru. Ben de hep söylerim; Hatsan doğru düzgün üretim yapsın, onu alalım diye. Tasarıma falan da ihtiyaçları yok. Örneğin yaylı tüfeklerini iki günde dağılmayacak kadar kaliteli, azgın at gibi şahlanmayacak kadar da makul güçte yapsınlar, yeni başlayamlara ikinci el Gamo yerine Hatsan tavsiye edelim. Ya da bir AT44'ü ithal ve belgeli tüp ile, yine belgeli namlular ile, yeterli parça kalitesi ile üretsinler, gidelim Hatsan alalım. Veya kendi tüplerine güveniyorlarsa kapı belge alsınlar, iki kuruş fazladan verip güvenlik onayı alsınlar, kopyasını da tüfeklerle birlikte yollasınlar. güvenmiyorlarsa iyileştirme yepsınlar. Bakın, valf o-ring'lerinde düzeltme yaptılar, ne ala dedik. Namlularının üzerine nal kadar yazı yazacaklarına firmadan "Barrel made by Lothar Walther" şeklinde bandrollü bir belge isteyip paket içine koysunlar.

Ha, bunları ucuza yapsınlar da demiyorum, yanlış anlaşılmasın. 200liralık tüfeklerinde iyileştirme yapsın, 400'e satsınlar. Ya da AT44'de iyileştirme yapsın, 800 yerine 1200'e satsınlar. Adı da AT48 olsun mesela, AT44 de yine piyasada kalsın. Gücü yeten iyisini alsın, ucuz arayan ucuzunu. Bu kadar zor mu bunları yapmak, anlamıyorum. Zorsa da çıksın adam gibi "biz bu kalitede üretim yapamayız, tesisimiz, yatırımımız, tecrübemiz yetmez" desinler, öyle türkiye'nin en iyi üretim tesisi falan diye uçup kaçmasınlar.

Hani ne kadar ekmek o kadar köfte deniyor ya, Hatsan'da köfte hep az. Hatsan'ın güvenli, problemsiz modellerini de inşallah piyasada görürsek artık tavsiyelerde, Hatsan modellerini kendi içinde kıyaslarken deriz işte ne kadar ekmek o kadar köfte diye.

Başka söze gerek yok. :thumbup: :thumbup:

;d;;d;;d;;d;;d;

Tüm görüşlere ve eleştirilere katılıyorum... Umarım HATSAN yetkililerinden birileri de forumu takip ediyor ve neleri beğendiğimizi, nelerden hoşlanmadığımızı hatta nelere ciddi tepki verdiğimizi görüyordur... Tabii görmek yetmez, iş icraatta...

Sevgiler,

200 bar bu birşey olmaz diyemeyiz,gönder değiştirsinler adaş,yavv şu ürünü paketlerken niye son kontrollerini yapmazlar anlamadım gitti,çalışan işçilerin bazıları anladığım kadarı ile salla başını al maaşanı tarz dan görev yapıyorlar orda,yurdumuzun malı destekliyek de.böyle nereye kadar? yaylısını tavsiye ediyoruz 10 gün sonra abi tüfek bozuldu,pcp tavsiye edeceğiz standartı yok,kullanıcıya çeşit çeşit tüp yollanıyor fabrika dan,bunları kafa dan yazmıyorum kullanıcıların açtığı başlıklar dan örnek veriyorum,tüfeği kendin yap tüpü de ihraç (ithal)et,500 alacağına 800 900 liraya alsın adamın içine sinsin,yanında dürbün de verip extra masrafa girme,kullanıcı geçmişe baktığın dan ilerisine de şüphe ile bakıyor,yer yer haklı da,

Sonuna kadar katılıyorum Kadircim... Bu arada işte eleştiri böyle olur... Çözüm de barındırır içinde... Helal olsun...

;d;;d;;d;;d;;d;

Sevgiler...

;d; ;d; ;d; ;d; ;d;

frog, teşekkür ederim anlama kaabiliyeti için...

Arkadaşlar ben aranızdan kimseyi şahsen tanımam (AnkaraTeam hariç) ve bu doğrultuda tanımadığım hiç kimseyle de şahsi bir problemim olamaz... Yani aslında yazdıklarım (öyle görünüyor olsa da "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" şeklindedir) şahsa değil cümleye yazılmıştır... Yalnız, o Hatsan dürbünümü kırdı diyen arkadaştan hemen sonra bir de bu başlığı görünce artık tutamadım kendimi fakat gene de terbiye sınırlarını aşmadığımı görüyorum okuyunca yazdıklarımı...

Alican, sen bir göz doktoruna git dememin sebebi seni aşağılamak değil yardımcı olmak içindi...

Eşim Türkiye'nin ilk Makaralı Yay Bayan Okçusu... Teknik mükemmel, malzeme mükemmel, çalışma disiplini ve azmi mükemmelken yarışma ve antrenmanlarda puan tuttukları zaman çok düşük puan çıkıyormuş ve bu yüzden 22 yıl önce Okçuluğu bırakma noktasına gelmiş... Antrenörü "Sen bir git göz doktoruna görün" deyince eşim hiç aşağılamak olarak algılamamış ve doktora gitmiş, gözlüğünü almış ve rekorlar üstsüte gelmiş... 22 yıldır kırılamayan 2 rekoru var hala...

Hatsan bence ülkemizin en girişimci Havalı Silah üreticisi ve bu görüşümü herkesle ve her platformda tartışırım zira Hatsan bu işe yatırım yapıyor... "Amaan, ben yaptım oldu, isteyen alır isteyen almaz çok da tın" demiyor ve kendini sürekli geliştirmeye çalışıyor... Belki şimdi değil fakat 1-2 yıl içinde meşhur yabancı markalar kalitesinde ancak onlarda çok daha uygun fiyata havalı silah almayı hayal eden varsa aranızda, bu işi yapacak da gene Hatsandır... O yüzden eleştirilerimizi yıkıcı değil yapıcı şekilde yapmamız gerektiğine inanıyorum...

Sevgiler,

Sayın arkadaşlar,Ateşli mevzuu daha öncede konuşulmuştu aramızda.silah deneme amaçlı bir kaç kez yapıldı ancak sürekli hale getirmek doğru olmaz bence...jandarma bölgesi ve sesler vadide yankılanıyor..alt tarafta meskun mahal köy...bir gün şikayet olur jandarmaya dert anlatamayız tadımız tuzumuz kaçar..ateşli atmak isteyenler havalı silah buluşma yerlerinden ayrı yerlerde yaparlarsa daha iyi olur sanırım...

+1... Ben hiç böyle düşünmemiştim... Katılıyorum...

Sevgiler,

Tabanca değil, 20 numara av tüfeği. ;şrofls;. Ruhsatı benim üzerime. En son buluşmada tüfek resimleri gördüğüm için getiriyimmi diye sordum. u½%; Ateşli yüzünden sıkıntı olacaksa getirmem.

E desene Av Tüfuu diye yau :D Getir tabii, hatta biraz da fazla fişek getir... :)

Sevgiler,

Abi ruhsatı, herşeyi var bi problem olacağını sanmıyorum. Bu arada sizlerlede tanışmak için sabırsızlanıyorum. :thumbdown:

Ben de (kendi adıma konuşuyorum) AnkaraTeam üyesi her arkadaşımla tanışmak isterim elbette... Ruhsat senin üzerine değil ve taşıma da değilse bi problem değil biçok problem çıkabilir... The NightHawk taşıma ruhsatı hakkında benden çok daha fazla bilgiye sahip, ona da bir danış istersen...

Sevgiler,

Ya alırken pederle aldık para onun cebinden çıktığı için beğendi mod55 i al bunu al bunu fiyatıda iyi olunca incelememe fırsat vermedi eve geldik sorunlar başladı ;şrofls;. Şimdi peder yarın ilk iş iade ediyoruz diyor.İsabetliliktede problem var göz-gez-arpacık 5 metreden 15x30 tahtayı vuramadım üstelik ondan önce 3-4 atış gezi sıfırlamıştım. Neyse hepsi bahane oldu 2.el güzel bir şey bakalım diyorsunda 160-180 lira arası ne alabiliriz ;şrofls;.

Namlu değilde, kundağın vidası gevşemiş olabilir. Bence vidaları bi kontrol et, aynı olay bendimde başıma gelmişti.

Çok sağol Crow hocam şimdi tamamiyle düzeldi. Zamanla yeniden gevşeme yaparmı ?

namlunun tam sabit durması gerekir. belli bir güç uyguladığında namluyu sabit tutan diş ten kurtulup kurulmaya hazır hale gelmesi gerekir. hiç veya çok az güç uyguladığında aşağıya kırılması hiç normal değil. sen en iyisi o tüfeği iade et.

Samsunlu Alican, bence sen en kısa zamanda bir göz doktoruna git zira problem tüfekte değil sende... Aldığın bir ürünü kötülemeden önce de her şeyin yerli yerinde olup olmadığını kontrol et, ondan sonra at-tut...

Crow, tebrikler... Eline almadan arızayı keşfetmişsin, zaten o da arıza değil... Ama küçükbeyle babasına anlarlarsa eğer bir ders vermişsin...

İhsan Yüce, sana ne desem bilmiyorum... O yüzden birşey demiyorum...

Hatsan bu ülkenin evlatlarının kurduğu, yerli sermaye ile yaşatılan ve ateşli tüfekleri Avrupada da kabul görerek, yurtdışına kaçırılan paramızın bir kısmını geri getirmeyi başarmış bir firmamızdır ve bence yergiden çok takdiri hak etmektedir... Havalı silah pazarında da her geçen gün kalitesiyle performansını arttıran ve ülkemizin en ciddi havalı silah üreticisi olmayı kısa bir zamanda başarmış bir firmadır...

Elbette kalite ve performans olarak Avrupalı rakipleriyle şu anda boy ölçüşemez ve bir çok hatası da olabilir ama unutmayalım ki o rakiplerin hepsi yıllardır, bazıları da yüz yıla yaklaşan bir bilgi ve tecrübe birikimine sahiptirler ve Hatsan'ı kötülemek, yerden yere vurmak bize hiç birşey kazandırmayacağı gibi orta vadede de çok şey kaybettirir... Ve gerek imzalarında gerekse yazdıkları mesajlarda, ülkemizin bu en büyük havalı silah üreticisini acımasızca yerden yere vuranların ben Türklüklerinden bile şüphe ederim...

Bu konu hakkında söylenecek daha çook şey var ama herkesin biraz silkinip kendine gelmesi gerek önce... Yoksa hiçbir yere varamayız...

Sevgiler,

Bu hafta bi aksilik olmazsa bende geliyorum. Kırmızı değil ama fosforlu turuncu boya bende var, herşeyi boyayabiliriz. 8o Birde krono gelecekmi; benim tüfeğin gücü ne alemde çok merak ediyorum :him:sAteşlide getiriyomuyuz? +;tuftabV# :D:D:D

Crow, ateşli getirecek olanlar varsa bile sen getirme... Yaş problem, silahı bırak seni de alamayız ellerinden...

Sevgiler,

Qo'nos gezegeni iklim değişikliğini yaşarken 142 dünya yılı boyunca gezegende yaşamakta olan insanoğlunun karşısına galaksinin uzak bir köşesinden gelen acımasız Gurkhanlar dikildi. Amaçları Qo'nos gezegenindeki insan varlığını sona erdirmekti.

Gurkhanlar karşılarında Hatsan Mod 125 - Optima 3*9-32 ve Walther CP-88 4 ü ve çelik gibi sarsılmaz iradesiyle tek bir savaşçı buldular. Gelecek nesiller bu yenilmez savaşçıyı "KLİNGONLU" olarak tanıyacaktı...

Ben o Gürkanları tanıyorum, hiç öyle tipler değillerdir yahu... Hatta abisi var, Serkan, iyi tanımayan yumuşak der ha...Allah Allah... Demek ki geceleri psikopata mı bağlıyorlar nedir... Zaten böyle sessiz sedasız, tırsık tiplerden korkucan arkadaş... Bu bahsettiğin Gürkanlar Esatta oturmuyorlar mı? Tamam işte... Vay be... ;lol;

Sevgiler,

Selamlar, muhtemelen ikinci el olarak aldigim Gamo Pt-80 2 gun sonra elime gececek. Bu benim ilk havali silah tecrubem olacak.
    Bu sebepten bulusmaniz hakkinda ayrinti verebilirseniz sevinirim. Bende katilip bu spor hakkinda bilgi sahibi olmak isterim.

Selam mbdeniz... "muhtemelen" nedir yahu? 8| Silahının sıfır mı, ikinci el mi olduğunu bilmiyor musun? :him:s;şrofls;. Neyse, buluşmalarımız Mühye Köyü'nün hemen üzerindeki tepelerde oluyor ve Cumartesi günleri sabah 0600'da başlayıp 1000~1030'a kadar sürüyor... Sohbet muhabbet eşliğinde şişeler kırıp, hedeflere atış yapıp haftanın stresini atıyoruz üstümüzden... Akabinde de hemen aşağıda PaintSign adındaki Paintball tesisinin kafeteryasında 1-2 çay, tost vb. yeyip içip orada da sohbete devam ediyoruz ve ayrılıyoruz... Google'a Paint Sign yazarsan açık adres ve krokiyi görürsün... PaintSing'ın önünden geçip tepeye sararsan yaklaşık 3 Km. ileride sağda atış alanımızı görürsün... Zaten görmemen imkansız, grup halinde arabaları mutlaka fark edersin... Geleceksen boş soda-gazoz vb. şişeleri de getirirsen iyi olur ;tufey#;)

Araban yoksa eğer o saatte ulaşımın sorun olabilir, arabasıyla gelen arkadaşlarımızdan yolu müsait olan biriyle merkezi bir noktada buluşarak da gelebilirsin... Örneğin ben Keklikpınarı'nda oturuyorum... Görüşmek üzere,

Sevgiler,

Qo'nos gezegeninde. Ama 2293 te ayı Praxis'in yokolmasından sonra ciddi bir iklim değişikliği yaşadı. İnsanlar ilk kez 2151 de ziyaret etmişti.

Allah Allaah... Ben 2151'de uyuyordum bee... Tuh... X( Sen harddiski unutma, HW100'ü de tabii :)

bu sefer kaçırmam umarım :) 2000 küsür şişe artmıştı demiştiniz sanırım ^^

Umarım ama sen Bursa'ya gideceğim dedin haftasonu? Ya da ben mi yanlış anlamışım 8o Erdem o 2000 küsür şişe 1. Çamlıkta ama nasıl olsa fender bir 20~25000 şişe daha getirir, bolca kırarız ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

Sevgiler,

Yine klasik ve çok güzel bir buluşmaya daha katıldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu arada 50m de tabanca ile nokta atışı olayını da denedim. Soda şişesini 2. atışımda devirdim ama kırılmadı :) Demekki 50m den 9mm Parabellum mermi şişe kıramıyor ;kihhik, Ama 40m den Osman abinin pellet tutucusundaki kurşun hedefleri gayet güzel deliyorum ;,;- Neticede 50m den nokta değil ama şişe vurmak mümkün ama çok şanslı bir atış lazım. Nitekim 2 den sonraki atışlarım bence MKE mühimmatı ve gez sisteminin 0 mesafelerde hassas nişana izin vermemesi sebebiyle vuramadım. Ama çalışılırsa kaliteli mühimmatla yapılabilir.

Bence kaliteli mühimmatla (nereden bulacaksan :) ) sen ne zaman istersen 50 m.'den şişe kırarsın Murat... Atışlarını seyrettim, gayet güzel... Maksimum denge ve acele etmeden atış... Silahında güzel, maalesef kullanabildiğin mühimmat zayıf ama başka da pek şansın yok... Kısa 9 atabilse silahın bende iyi mermi var ama onların da barut hakkı az, gene kırmaz... Harddiskini boşaltmayı ve HW100'ünü unutma... :)

Sevgiler,

Var mı pazar günü Maltepe, Ümraniye hatta Ömerli tarafına kadar atış yapacak olanlar? Neden kimseden ses çıkmıyor buluşma konusunda anlamıyorum? Gizli gizli mi buluşuluyor :)

;director; Sevgili Hurma, sana bir ağabey tavsiyesi; gel sen Ankara'ya taşın, İstanbul tayfasında iş yok daha bir buluşma bile organize edemiyorlar... Oysa biz her Cumartesi buluşuyoruz... AnkaraTeam, var mı ötesi? :love:

Sevgiler,