cmblc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Osman abi, ne zaman biter bu modifiye de hayırlısıyla görürüz silahı?
Sevgiler,
-
Silahımın namluyu tutan vidası içinde kırıldı ve ben onu çıkartmak için matkap kullandım ama çıkartamadım. Şimdi onun orada kalması namluyu etkilemedi ama gez yerinde durmuyor ve ben onu şimdilik bantla tutturdum ne yapmamı önerirsiniz _? Gezi nasıl yerine sabitleyebilirim _?
Geçmiş olsun önce... Bence yapman gereken en sağlıklı iş sorununu bir güzel yazmak, yazdığın kağıdı da içine koyarak Hatsan Servis'e göndermek... Onlar gerekeni yaparlar...
Sevgiler,
-
Başınız sağolsun Murat... Allah geride kalanlara ve sizlere uzun ömür versin...
Sevgiler,
-
Evet dostlar, Cumartesiye birkaç saat kaldı... Ekibi kesinleştirelim diyorum...
1- Cem - cmblc
2-Sevgiler,
-
güzel olur, hedefleri bastır Mustafa'cığım. birde senin hedeflikler vardı onlar ne oldu? duruyorsa onlarıda getir lütfen

Şerit metreyi koydum çantaya, hazır...
Sevgiler,
-
Beni davet ederseniz bir sonraki iş seyahatimde rangefinder ve gladiator ım ile misafir ile sizlere katılmak isterim.
Tüm ekibe sevgilerimleDavet ne demek? Siz Cumartesi günü 0530'da kalkmayı göze alın, ben neredeyseniz oradan alıp atış alanımıza götürmekten zevk duyarım sizi... Tabii Bursa olmaz

Sevgiler,
-
Arkadaşlar kimde uzun metre var acaba ? (soyle 20-30 m olcebılen) 100 m re hedef kagıtlarını delık desık etme zamanı geldı artık .)
Bu arada 100 m yarışması yapsak diyorum ne dersiniz.. Mini bir yarışma ?
Bende var. 50 m. Ama bende bir PCP isterim, kimde fazla varsa artık
Biri yer biri bakar, kıyamet bakandan kopar derler 
Sevgiler,
-
Ben 05:00 gibi oradayım. Görüşmek üzere...
Yahu dur
Ben sabredemediğimi anlatmak için 0430 yazmıştım... 0600'dan önce kimse gelmez herhalde, tek başına sıkılırsın sonra bana küfredersin, edersen de kızarım... 
Sevgiler,
-
Lütfen özel yada resmi, kurumlara karşı eleştirilerimizde ölçüye dikkat edelim

Haklısınız Mustafa bey, fazla kaçtı ama benim kızdığım nokta benim devletimin kurumu benden nasıl 15 kat kar etmeyi düşünebilir, siz neden mesela Gladyatör'ü 7,500 $'a satmıyorsunuz? Neyse, özür dilerken gene patlıyacağım... En iyisi konuyu burada kapatmak... Özür dilerim...
Sevgiler,
-
Konuyla çok alakalı ürünle hiç alakasız birşeyden bahsetmek istiyorum... Amerikada yaşayan ve benim gibi, silahları çok seven bir arkadaşım var, bir sohbette MKEK'de glock17'nin fiyatının 4,500 US$ olduğunu söylediğimde verdiği cevabı aynen yazıyorum;
"Nea, ulan ben o paraya burda glock ailesinin tamamını alırım, üste kalan parayla mühimmatlarını alırım kalan parayla da sevgilimle birlikte yemeğe çıkarız..." (Bu arada glock17'nin oradaki 0 fiyatı 300US$, sonuçta laylon
glock19c arkadaşımız kızmıştır ama)İşte ülkemizde durum maalesef bu... En büyük kaptırmatör MKEK...
Tek el olduğu içinde "kaptıralım kaptırabildiğimiz kadar" mantığındalar... Yazıklar olsun... 
Sevgiler,
-
gitmişken bizim yerimize de mutluluklar dilersen seviniriz Serdar.
+1... Allah bir yastıkta kocatsın, ağızlarının tadı bozulmasın...
Sevgiler,
-
Bu arada ankarateam.com "çok" ilgi çekici bir site olma yolunda hızla ilerliyor... Biraz daha katılımla ve paylaşımla parmak ısırtır... Mustafa'ya da emekleri için çok teşekkürler...
Sevgiler,
-
Tablonun çalışma şeklini görmeden bu kadar yapabildim... =)
Görseydin de bundan doğrusu olmazdı zaten, eline sağlık...
Sevgiler,
-
Paylaşım için teşekkürler Dce0se... Kalp güzel olmuş

Sevgiler,
-
-
Pardon ama hani uyuyamayan bazı abilerin sözü vardı zodiacla gidecektik....
İsmi lazım değil baş harfi MUSTAFA

Çamlığa Zodiacla gitmek zor olabilir...
Siz gene arabayla filan gelin isterseniz 
Sevgiler,
-
2 haftadir tatildeydim. Haftasonunu zor edecegim. Yeni tupumle ve Hatsan tarafindan tamir edilmis S10 umla hazir ve de nazir olacagim insallah. 1. camlik su harabe bir evin oldugu yer degil mi?
Aynen orası Bülent bey... Tanışmak üzere...
Sevgiler,
-
-
Dürbün bölümünü kendi içinde kategorolendirmek istiyorum nasıl yapacağıma karar veremedim.. bir el atıverin arkadaşlar nasıl yapayım..
Yahu bende çok yeniyim bu işte, hatam olabilir ama;
Tüfek Dürbünleri
Parallaxlılar
Önden Parallaxlılar
Yandan Parallaxlılar
Yandan Çarklı Parallaxlılar
Yüksek Zoomlular
Düşük Zoomlular
Mil-Dotlular
vb....El Dürbünleri
Kuş Dürbünleri
Range Finderlılar
Gece GörüşlülerMono Dürbünler (başka bir ismi var ama gecenin bu saatinde bulduramadım
)Teleskoplar
gibi olabilir belki ama tabii bu benim son derece amatör bakışımla böyle...
Sevgiler,