Hayırlı olsun...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı olsun...
Sevgiler,
Eğlencelik PCP tüfeğim var Raider Bulpup. Yivliyi yada güçlü bir PCP yi fantezi için yada başka işler için kullanmayı düşünüyorum.
Başka işler mi? Hımm... ![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
Hayırlı olsun.
Sevgiler,
Kadir hayırlı olsun... Atış yapacağın zaman dürbünden hedefin arkalarına da bakta gümbürtüye gitmeyelim... ![]()
Sevgiler,
Ben evrenin beni aradığı saat 14 de uyandım
O kadar erken mi kalktın yani? Ya bu Evrende de hiç tatil günü anlayışı yok ha... Hiç Cumartesi Pazar adama 1400'te telefon edilir mi? Di mi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
cuma günü foruma buluşma için başlık açacaktım ama yapamadım. Dün sabah paintsign'a gidince sadece 2-3 kişiyi gördüm. Sevindim. kendi kendime "başlık açmasakta birileri mutlaka geliyor, ne güzel " diye düşündüm. Tabi sabahın erken saatlerinde -3-5 derece olduğundan genelde içerde muhabbet - çay ağırlıklı geçen buluşmamız daha sonra güneşin ortalığı ısıtmasıyla normal bir atış buluşmasına döndü
Bu arada gelen sayısı 10-15 kişi oldu, uzun zamandır göremediğimiz arkadaşlarımızı da görme imkanı oldu.
aslan "Ankara Team"
![]()
![]()
![]()
Sevgiler,
TH kundakta fenaymış be ![]()
Sevgiler,
Cem kardeşim,
Takılıyorum sana, sen delikanlı adamsın biliyorum, düzelttim mesajını, bak bakalım beğenecekmisin.
Teşekkür ederim Mustafa abi, böyle güzel olmuş...
Sevgiler,
Emriniz olur sayın Cem bey, sileyimde yerine ne yazayım?
Estağfurullah Mustafa abi, sanırım yanlış anlaşıldım, kusura bakmayın.
Sevgiler,
eskı telefonumla cekılen resımlerı kaldırmıssınız sayın yöneticiye tesekkür ederim hemen ilgilenmişsiniz.
O eski fotoğrafları hemen silen yöneticimiz benim artık gereksiz olan yorumumu da (ilk yorumum) hemen silerse bende çok sevinirim zira gören biri "Kör mü yau bu cmblc?" diye bir yorum yapabilir... ![]()
Sevgiler,
O sen attığın içindir... Ver başka birine vuramaz, bak gör... Bak ver bana, ver ver... Valla geri vericem ya... Ver... ![]()
Sevgiler,
Hımm... Ben onu da katlanır bişey sanmıştım...
Teşekkürler bilgi ve fotolar için, zahmet verdim size...
Sevgiler,
Güzel bıçaklar, o satır gibi olanı tek başına önden, yandan filan çekip biraz da hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
Sevgiler,
O halde iyi bir fotoğraf makinesiyle çekilmiş güzel fotoğrafları bekliyoruz sizden...
Sevgiler,
Arkadaşınız sanatkarmış... Güle güle kullanın...
Sevgiler,
Maşallah, durumları iç ferahlatıcı... ![]()
Kızmayın, ben böyle bıçaklar görünce (pırıl pırıl, bakımlı v.b.) uyuz oluyorum... Bıçaklar 1. sınıf ama özellikle "kolleksiyon" denilen bıçaklar ışıl pırıl... Misal sizdeki Stiletto'nun tıpkısının aynısı bende de var ama maalesef aralarında korkunç fark var, üstelik benimki 23 yaşında...
Bunları ancak "bıçak manyağı" olmak sadece "çok bıçak"la ilgili değildir, bakımlı çok bıçakla ilgilidir diye düşünüyorum...
Sevgiler,
Hem de 6"
Naapalım olm... Alalaa... Bende de 6,5" Buck var, hemde Titanyum kaplama ve hemde neşter keskinliğinde... Naapalım... Alalaa... ![]()
![]()
Nasıl olsa bir gün benimde olacak, o güne kadar tadını çıkar...
Sevgiler,
mustafa abi sizi hobilerimiz bölümüne davet ediyorum orda bulusalım herkez bıçaklarını getirsin
Mustafa abin getirmeye kalkarsa kamyonla taşımak gerekebilir biraz masraflı olur... O dediğin yerde (Hobilerimiz) kamyonun sığacağı kadar yer var mıdır? ![]()
Sevgiler,
Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite Ti Lite
Kaşınmaaaa... ![]()
Büyük ihtimal bulamayacaksınız ![]()
Sevgiler,