cmblc tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İlk defa gelecek olanlar Ankara team mensuplarını nasıl bulacaklar acaba:)Yeri biliyorum ama sadece nasıl gidileceğini biliyorum.

Yarın elinde at44long olan gri ford focuslu ve etrafa şaşkın bakan birini görürseniz yadırgamayın lütfen:)

Yeri biliyorsanız yeterli, oraya gider gitmez bulursunuz AnkaraTeam'i, sabahın köründe ellerinde dürbünlü tüfekle başka deli dolaşmaz zira... ;kihhik,;kihhik,

Sevgiler,

Arkadaşlar slm;

Yarın gelemiyeceğim için benimle ilgili beklentisi olan herkesten özür dilerim... Bugün 3 dişimi kestirdim, yarında köprü takılacak o yüzden aranızda olamayacağım... Sizlere iyi atışlar, bol muhabbetler...

Sevgiler,

(Aslında Kamuranın Ti-Lite'ını görmemek için gelmiyorum, diş bahane :) Umarım her hafta getirmezde görüşebiliriz...) ;kihhik,

İzleyinde dibiniz düşsün, elin çinlisinde neler var... :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

sağolun arkadaşlar tedavim bu gün başladı.arkadaşlar işkence ediyorlar bana :) kurtarın beni :) elimi 65 derece sıcaklıktaki parafine sokuyorlar.nasıl tedavi bilen biri söylesin. insana yapılırmı bu :)

sevgilerle

Olm senin tapançan yok mu? Peki MicroTech'in yok mu? Daha ne söyliyim?

Sevgiler,

Kamuran hayırlı olsun... Bugün bende bıçak çekmecemi temizledim, 63 tane çakı-bıçak vb. çıktı (vb.= stiletto, nacak, balta, kama vb.) O bıçak için yarısını veririm :) Ti-Lite ultra sivri ve keskin olduğu için ve seninde iki haydutun olduğundan iyi bir yerde muhafaza etmeni öneririm...

Sevgiler,

mustafa bey bu güzellikte bir silahı getirtme girişiminizden dolayı teşekkür ederim.tam da pcp ye karar vermişken bu güzellikte bir pcp yi görmek kararımı epey etkiledi.şimdiden birikimlere başlayalım o zaman.camiamıza hayırlı olsun.artık tüp olarak cem abinin tüpünü kullanacaz napalım şansına küssün :)

sevgiler

Tüp senin köpeğin olur, zincir tak gezdir istersen :)

Sevgiler,

Cem'in sözlerinden sanırım banim de bıçağı elime alıp incelediğim anlaşılıyor :) Cem ben hemen hemen her hafta elimde bir yerleri kestiğimden emin ol haftaya elimde bir kesikle gelirim.

Yok yahu, aman diyim... Benim cızık geçti zati, sen sağlam gel... :)

Sevgiler,

:) Ilahi Cem abi nasıl kıvırayim şimdi bilmiyorum ki.
    Şimdi aslında bu tüfekleri yapan şirketin sahibinin babası ıngilizmis ama annesi koreli de olduğu için oraya yerleşmişler.Sonra anne ve baba şiddetli geçimsizlikten ayrılmışlar(tek celsede) ve bizim adamin velayetini mahkeme annesine verince kore de kalmış ve ilk çalışmasını orda yapmış.
    Şimdi bize "nerelesin" diye sorduklarında babamızın memleketi genel olarak söylüyoruz ya bende ona istinaden dedim abi.
    Oldu mu bilmem :)

Oldu oldu, olma mı yau?

Sevgiler,

Bence fiyat yönünden kimsenin kuşkusu olmaması lazım.Bu yatagun için ilk değil.hepimiz tecrübe ile sabitledik ki yatagun gerçekten havalı silah camiası için birşeyler yapan ve fiyat politikasını buna göre belirleyen bir firma.
    Daha önce gelen AA,FX ya da FALCON fiyatları avrupa ile nerdeyse aynı oldu.
    Hiç merak etmeyin bence o konuda rahat olun.
    Bu silahı performans dışında diğer markalardan en büyük farklı yani zaten fiyatı.
    Bence en uygun fiyatlı avrupa pcp sıralamasında zirveyi zorlar.

İyi demişsiniz de, bu avrupalı değil...

küçük taşmı yoksa büyük taşmı kafaya denk gelirse hissedilir derecede ağrı ve hasar yaratır :)

İyi dedin Kadirizm :) Birde küçük taşlar rüzgardan filan daha çok etkilenirler ve balistik olarak genellikle büyük taşlardan daha kötüdürler...

Sevgiler,

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ortalık kötü el bombası falan demeyelim duyan duymayanda bir şey sanır.en kısa zamanda iyileşip aranıza katılacağım inşallah.pazar filesi taşımaktan cem abi başka bir şey değil : )))

sevgiler

Filede Deve mi vardı? :) Nebçim pazar filesiymiş len o? Sen gel, biz tüfeğini kurar veririz sana, öyle atarsın... Olma mı?

Sevgiler,

Öncelikle hoşgeldiniz... CO2 tahriki ile çalışan bu tür tabancaların şişe kırma gücü ilk 3-5 atışla sınırlıdır ve maalesef herhangi bir modifikasyon işlemine uygun değillerdir...

Sevgiler,

Bugün inceleme fırsatım oldu, gerçekten çok güzel bir çakı... Büyüklüğü, ağırlığı, dengesi, ele oturması ve güvenilirliği diğer tüm CS modellerinde olduğu gibi çok iyi... Güle güle kullan tekrar...

Kamuran, Recon 1'in tersiyle sağ elimin üzerine yaptığın 2,3 cm. boyundaki çizik her geçen saat daha belirgin olduğundan kendini de aynı şekilde damgalaman için bir hafta süre veriyorum... Aksi takdirde gelecek C.tesi ben yaparım :)

Hepinize sevgiler,