https://www.airgunturk.com/www.ncstar.com diye bir site var... Oradan bulabilirsiniz...
cmblc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar ben c tesi günleri çalışıyorum.acaba pazar günü sabahları gelen arkadaşlar oluyormu?
Ali bey, yarın sabah PS'da olacağız, gelirseniz bekleriz...
Sevgiler,
arkadaşlar işlerimden ve sağlık duurmlarından dolayı uzun zamandır gelemiyorum atış yapmayı ve sizleri çok özledim.imkanlar elverdiğin de yanınızda olacağım sağ omzumda kas yırtığı oluştu fizik tedavisi görüyorum atış yapmam ağrı yaratıyor gelememe nedenim de bu kusura bakmayın.
sevgiler
Ozanım geçmiş olsun... Naaparken yırttın yahu
Atış yapmasanda gel, bizde özledik...Sevgiler,
Bugün sizlerle tanışmaktan ve beraber atış yapmaktan mutluluk duydum. Buluşma sonrasında, pompamda yaşadığım sorunu hallettim, yeni saçmalarımı aldım (JSB Monster) ve yarın sabah yine PS ye gitmeyi düşünüyorum.
Görüşmek üzere...
Bizde seni tanımaktan mutlu olduk Erkan, yarın sabah 10:30 ~11:00 arası PS'dayım, görüşmek üzere...
Sevgiler,
-
Mühyede PaintSign Paintball Club var... Orada buluşuyoruz...
-
Güzel yazmışsın...
Ama sonuçta ne dediğin anlaşılıyor, önemli olanda o...Sevgiler,
-
-
Hayırlı olsun... Kazasız belasız atışlar...
-
dışına nasıl bir kaplama yapabilirim
Ostimde metal kaplayıcılar var, hatta forumda "eblemis"in açtığı konulardan birinde denenmiş ve kalitesi+ekonomisi onaylanmış birinin adresi ve yaptığı işler var... Bulabilirsen işine yarar...
Sevgiler,
-
Hayırlı olsun... Güzel günlerde keyifle kullanın...

Sevgiler,
-
Az çok silahlara meraklı hemen hemen herkes gladyöterle vurabilir destekli olarak , ama herkes g3 le vuramaz.
Doğru didin... +1 Hi 2 flame...
Sevgiler,
-
Mehmet hayırlı olsun, nihayet kavuştun Tantona... Gözün aydın, çok güzelmiş ama dikkat et elini kolunu kesme

Sevgiler,
-
Ben dün PS'da gördüm, güzel yapmışlar ama bi kusuru var, tek elle kapanmıyor (sağ elle)... Ama araba camı kesen testeresi çok değişik gerçekten... Tekrar güle güle kullan Kamuran...
Sevgiler,
-
Arkadaşlar selam. Konuları gezindim ama bir çare bulamadım sorunuma. Bugün Diana mod 460 ile atış yaparken pelletin namluya sıkıştığının farkına vardık. Ama kaç pallet sıkıştığını bilmiyorum. Ben mermi almaya gittiğimde arkadaşlar farkında olmadan sıkışmış namluya mermi sürüp ateş etmeye devam etmişler. şu an sanırım namluda 3-4 tane saçma var. namlunun içine biraz WD40 yağ sıkıp metal bir çubukla namludan geriye doğru açmaya çalıştım ama oldukça kötü sıkışmış. Çok zorlayıp yivleri filan da bozmak istemiyorum. Böyle kötü bir sıkışmayı nasıl giderebilirim? Namluyu ısıtma ya da soğutmanın faydası olur mu? Lütfen yardımcı olun.
Kurşun gibi bir yumuşak metal, çelik gibi bir sert metale zarar veremez... Yiv-setlerin zarar göreceğinden korkmadan, bez sardığınız bir harbi ile rahatça çıkartabilirsiniz... WD40 ya da silah yağı kulladıysanız, sıkışan pelletleri çıkattıktan sonra namlunun içini güzelce arındırmalısınız...
Sevgiler,
-
Hayırlı olsun Kamuran, sağını solunu kesme de
Sn. 1905sss'e yaptığın açıklamayı da ayrıca beğendim 
Sevgiler,
-
Soruyu kendine birde şöyle sor;
M-16'mı alayım, pompalı tüfek mi?
Cevabı kendi kendine bulursun...
-
İyi fikir...
-
Bir fotoğrafını yayınlarsanız burada, sitedeki proflar mutlaka yerini söylerler...
-
Aynısının yenisini...
-
allahtan bir mani olmazsa yarın saat 10 gibi orada olurum sanırım.uykucular da gelsin manisi yoksa o uyukucu kendini bildi sanırım

sevgiler,
Hahahaha... Bildi bildi... Bakalım, inşallah diyelim ama söz vermeyelim...
Sevgiler,
-
İşte silah kardeşim... Çelik ve ahşap... Sanat eseri gibi... Bi de makaralı, tadından yenmez... Allah sahibine bağışlasın, bize de nasip etsin.
Sevgiler,
-
Tebrikler...

Sevgiler,