selim adlı kullanıcının mesajları

    Gunpower strom 5.5 hakkında bilginiz varmı.?Air force condor un aynısı gibi.Türkiyede bir firma ithal ediyoruş.Bu silahin teknik verilerini açıklamamışlar.sizden ricam silahın çıkış hızı,tahrip gücü vs.gibi teknik bilgisi veya kullanan arkadaşlarım. abilerim varmı?Bilgilendiriseniz memnun olurum..SAYGILARIMLA.

    Alakanıza çok teşekkür ediyorum.tasiyeleriniz üzerine bu sabah samyang 32 grain peletlerim geldi.ve silah akıl almaz bir hal aldı.mükemmel atışlar yapıyorum.tekrar hepinize çoook. teşekkür ediyorum..SAYGILARIMLA.

    Çok teşekkür ederim.tetik serliği normalmidir.?..Bu arada 28gr ve 32 gr peletlerin siparişini verdim.sanırım en iyi performansı 32 gr de alacağım.doğrumudur?

    SELAMLAR..AR6 ya regülatör modifiyesini avantajları ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum .güçte kayıp oluyormu?ve maliyeti nedir ,takan kimdir.tavsiye edrmisiniz.bir sorum daha var silahın tetiği çok sert.horozu çekim atmak zorunda kalıyorum.bu normalmıdir.SAYGILAR.

    Göstermiş olduğunuz ilginizden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız,tavsiye ettiğiniz peletleri bulmaya çalışacağım.Bu siteye üye olduğum için çok mutluyum.Dostluk bu olsa gerek.SAYGILARIMLA

    Abim.ilgine çok teşekkür ederim.ben konyadayım.gamo harici pellet bulamıyorum.bana marka ne önerirsin..nereden teğmin edebilirim.

    AR 6 Kullanıyorum.pcp de yeniyim.tecrübelerinize dayanarak bu sorunu çözebilirmiyim..destekli atış yapıyorum.fakat 6 pelletin 6 sıda alakasız yelere gidiyor.bunun için ne yapmam gerekiyor.silah damı sıkıntı,yoksa silah pelletlerimi sevmedi.kullandığın pellet GAMO Pro hunter.yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILAR.

    herkeze saygılar.yaylı tüfekten pcp ye geçmeye kara verdim.evanix ar6 yı düşünüyorum(6 palet atan)kullanan abilerim varmı?kalitesi nasıldır,sitesinde 5.5 namlu çıkışi 1315 fps yazıyor.doğrumudur.bilgilendiriseniz memnun olurum..şimdiden tşekkür ederim.saygılar.