Alıntı
bukalemun tarafından
Verdiğiniz bilgiler için herkese çok teşekkür ederim.Sormak istediklerim var.Öncelikle Tüm ceviz modellerde kundak ile tüpün birleştiği kundağın sivri ucundaki siyah boya var mı?Ayrıca bilmediğimden soruyorum Thumbhole ceviz ile standart ceviz modelinin arasında sadece kundaktaki baş parmak farkımı var.Sayın İmpo'nun verdiği resimdeki Thumbhole modelindeki kundağın rengi de farklı gibi geldi.Eğer Yatagun stoğunda görünen ceviz kundağın rengi ve deseni de sayın İmpoo'nun verdiği resimdeki gibi ise kayın yerine bütçeyi biraz daha arttırıp stoklarda görünen ceviz kundaklıdan alabilirim.Mustafa Bey ceviz kundaklar sayın İmpo'nun verdiği resimdekinin aynısı mı?Eğer desen ve renk olarak aynı ise siparişi mi değiştirmeyi düşünüyorum çünkü resimdeki kundak rengi ve mat oluşu dikkatimi çekti.
Çok soru soruyorum ama bir yerde okumuştum ;ceketli namluların temizliğinin daha sıkıntılı olduğu yönünde yorumlar vardı.Bu doğru mu?Bir de kısmet olur da bu tüfeği alırsam tüfeğin normal şartlardaki ömrü sizce kaç yıldır.Özetlersek dikkatli ve titiz bir kullanıcı bir 10 yıl sonra da bu tüfeği ilk günkü performansı ile kullanabilir mi?
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Benim tüfeğin kundağının biraz daha koyu olduğu doğru.Bu konuda biraz torpilliydim açıkçası.Silahlar gümrükten çekilip kamyona yüklendiğinde Mustafa bey beni aramış ve ilk siparişi sen geçtin , ilk silahı seçmekte senin hakkın demişti.Üşenmeyip gitmiş ve hatta kamyondan indirilmesine de biraz yardım etmiştim.Hatta bende ilk başta siparişimi normal ceviz kundak olarak vermeme rağmen thumbhole kundağı görünce fikir değiştirmiş ve içlerinden en beğendiğimi almıştım.Gerçi tesadüf olarak ilk açtığım kutu en beğendiğim ve aldığım silah olmuştu.Bence üşenmeyin gidip görün ve içinize sineni alın.Fakat ceviz alırsanız ilerleyen zamanlarda renk , yağ gibi birçok istediğiniz uygulamayı yapabilirsiniz.Ceviz yapılan doğru uygulama ile her seferinde size yeni silah kullanıyormuş hissini verir.Bana göre bu silahı yıllar sonra bile aynı performansla kullanırsınız.Yıpranan , hasar gören parçalar olsa bile parça problemi çekmeyeceğiniz , işçilik kalitesi çok yüksek bir silah.
Namlu temizliği yaparken meyve suyu içtiğimiz pipetleri kılavuz olarak kullanıp misina'yı öyle salın namludan.Aksi taktirde takılıyor.Bu konuda bir başlık açmıştım diye hatırlıyorum.