Anladım.Ben 6'lı hedefte her atış ayrı hedefe mi acaba diye düşünmüştüm.Puanlamanın kolay olması açısından.
impo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok çekişmeli olmuş gene.Tebrikler.Siteye koduğunuz A4'de altı hedef olan kağıtla mı yaptınız?Resmi varsa 50 puanlık atışı görmek isterdim.
-
Alıntı
mbe tarafından
Beyler bu durumda program değişikliği yapalım. Sabah REŞADİYE, 14:30-15:00 gibi KLİN GONLUYU ZİYARET.10:00 İkea
10:30 Reşadiye
14:30 Kefe
nasıl uygun mu?Bana uyar.
Alıntıklingonlu tarafından
Taylan abi ben yarın akşam üstüne doğru orda olurum...
Anladım.Ben 3 gibi k.toprak'ta olacağım.Sen olmasanda belki gelir denetlerim mekanı.
-
Gökmen hayırlı uğurlu olsun.Yarın o tarafta olacağım.Dükkanda olacaksan bi uğramak isterim.Ama tarif etmen gerek , unuttum tam yerini.
-
Rambo Mumi , bunlar ağır ve tahribatı yüksek peletler , bizi zımbalamayasın..

Rambo tüfeği kılıfına koymadan ben hedef dikmeye gitmem. -
Alıntı
kalyoncu tarafından
ben geliyorum bir aksilik olmazsa.Kerem bu haftada gelmezsen seni PAF takıma yollamak zorunda kalacağız.Sadece boncuk atan tabanca kullanabileceksin.Tel maşa'ya da yönetim kurulu kararı ile el konacak.

-
Bu peletlerin kompetanı Tunç (Ogen) dir.Hem Hatsan'la hemde Evanix'le denemeler yapmıştı.Başlığı görürse fikrini yazar büyük ihtimal.
-
Daha önce forumda bu konu ile ilgili açıln başlıkta gayet güzel anlatılmış zaten.Tekrar okuyunca hatırladım.Aynada dürbünün merkezlemesini yaptım.Klikleri saymadım ama hem sağ-sol, hemde yukarı-aşağı düğmeleri muhtemelen tam orta nokadaki "0"'a gelince merkezlendi.Atış yaptığımda 2.sıfır noktası 50 mt olan 12,5 mt'de sağ-aşağı vurdu.2 kat arka ayağın altına 1 kat arka ayağın sağ tarafına film koyarak tekrar denedim.Tam ortadan vurdu.Şu anda muhtemelen optik merkezlemeyi bozmadan tüfeği 50 mt civarı bir mesafeye sıfırlamış oldum.Fakat bu şekilde filmlerle shimlemek çok sağlıklı gelmediğinden Sportsmatch'in hem yükseklik hemde sağ-sol ayarlamaya imkan veren ayaklarından sipariş ettim.Fakat oldukça pahalı bu ayaklar.Gitti paracıklar.Gelince denerim artık.
-
Peki bu şekilde optik merkezlemeyi yaptıktan sonra dürbün silaha takıldığında sağ-sol sıfırlama yapmak gerekirse optik merkez yine bozulmuyor mu?

-
Güzel.Cevat'ın mezarını bir türlü ziyaret edememiştik , adamın dönmesi yaklaştı.
Gökmen özlettin kendini. -
Bu cumartesi bizde sizinki gibi bir müsabaka deneyelim dedik.1.tur atışların ardından Mehmet abi (anymess) ve Tunç (ogen) 2.tur atışlarını yaptılar.2.tur hedeflerinde delik göremeyince ne oldu dedim.Tunç ve Mehmet abi boşuna kağıt israf olmasın diye 1.tur kağıdına attık deyince koptum ve yarışma iptal oldu.
Bir dahaki sefere kesin yapıcaz ama. -
[quote]Aankara Team her konuda olduğu gibi , kamusal alanlardaki başörtüsü yasağı konusundada hassaslığını gösterdi , Takımın önde gelenlerinden Mrmataracı, Raptorx ve kyucel başörtüsüyle atış yaparak tepkilerini dile getirdiler /quote]
Çok güzel espriydi.

Artık Ankara Team kapatılırsa yolunuza Başkent Team olarak falan devam edersiniz.
-
Evet dün benim Harry Kewell çok formundaydı.Kağıtta 4 delik var diye yırtıp attığımız grupta güzeldi aslında.5 atış yaptığıma emindim ama herhalde yanlış saydım diye çöpe attım.Demek onda da iki atış aynı yerden geçmiş.

-
Alıntı
mbe tarafından
Taylan polislerin yanında kırmızı montlu biri var, gördün mü? İşte o montlu "Bağlamacıdır" iyi bağlama çalarBilirim abi.Mera baskınını savuşturmasıyla sabittir.

-
Tüh.Gelemediğim için kıskanıp polisleri arayıp ihbar etmiştim ama almamışlar karakola.

-
Eline sağlık çok güzel olmuş.
-
Bu silahın rüzgarsız havalarda 100 metrede çok daha ilginç işler yapacağını tahmin ediyorum.Ben sigara,kahve,az uyku gibi nedenlerden dolayı nabız sayısı yüksek bir adamım.Bunu atış yaparken ne kadar kontrol etmeye çalışsamda tetiği çekerken etki yaptığını hissediyorum.Benden daha sağlıklı atıcılar doğru dürbün ve tüfeği iyi tanıma ile çok daha iyi neticeler çıkarabilirler.
Havalar iyice düzelince keyfini tam çıkarırız umarım.AlıntıMustafa Serdar tarafından
Tebrik ederim Taylan bey, Nato standartı 1 MOA yı yakalamışınız, zamanında arazi şeyhleri aynı silahla 100 metre 4 santim yaptığında tüm müridleri ayakta alkışlardı,
Hatırlarım Mustafa bey.
-
Tüp , vs hava dolum kısmı benimde ilk başlarda gözümü çok korkutmuştu ama zamanla hepsi için bir çözüm bulunuyor.
Atış dönüşü Recep İvedik'e gittik.Bende uyku falan kalmadı.
-
Bahadır tekrar hayırlı olsun.Çok güzel ve klasik(65 Ford Mustang gibi) bir tüfek aldın.Bu silahın modası hiç geçmez.Yabancı bir foruma benim silahın resmini ve 50 metre grupmanını koymuştum.Adamın biri aynen şunları yazdı.
"just a word of advise.....................DON'T sell it. work more, mow the nieghbors yard, clean bathrooms, dig ditches, or clean out ces pools. but never sell it lol.
cheers"
Şöyle diyor:
Sana tek tavsiyem lütfen silahını satma.Daha çok çalış, komşunun bahçesini,banyosunu temizle,bulaşıkçılık yap,havuz temizle ama sakın satma....Bence sende ileride başka havalı silah alsanda bu silahı mutlaka elinde tut.
-