Sorma abi.Sen bize hava atarmısın "Sağolsun Mustafa Bey'in kendine ayırdığı silahı evden getirdi bana" diye.Böyle içinden makas , sargıbezi çıkar işte.
Mustafa bey'in de suçu yokki.Ayırmış kendine silahı, içine dışına bir bakayım demiş.
impo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bak Tunç gördün mü? Benim gibi kamyonun üstündeki malı almazsan böyle olur.

-
Naylon bir kuyumcu kesesinin içine 250 X 1.175 gr olan peletlerden koydum ve AA'nın tetiğini kesenin ağırlığıyla düşene kadar milim milim hassaslaştırdım.Şu anda kabaca 300 gram ağırlığında oldu tetik.300 gram oldukça hassas diyebilirim.Kendime en uygun 1. kademe yolu için hedefe atış yaparak denemem gerekli.
-
Bunu kesin denemem lazım.İçine altın konan ufak kese ve ağırlık olarakta pelet kullanılabilinir.16 grain'lerin 1 gram olduğunu biliyoruz.
-
"Türk'lerin atıcılık becerisine ulaşmak için daha çok çalışmalıyız" diyor.
Gerçi Hollandaca bilmiyorum ama nasıl olsa kimse bilmiyor.
Şaka bir yana bu Hollandalıların 100 mt yarışmaları bayağı bi ciddi anladığım kadarı ile.Ama Erdem bey sizden Air Arms'la böyle bir performans bekliyordum zaten.Tekrar tebrikler. -
Madem Kurtlar Vadisinden gidiyoruz o zaman Polat Alemdar'ın dediği gibi: "Kuşdan korkan darı ekmez."
-
Alıntı
batca tarafından
güzel buluşma olmuş.iki buluşma sonra kısmetse katılacağım.Abi özlettin kendini.Bekliyoruz.
-
Çocuklarla zaman geçirmek çok güzel ama "Kaliteli Zaman" geçirilmesi çok daha önemli.En güzel örneklerinden birini bizlerle paylaşmışsınız.Teşekkürler.Büyüyüp kocaman adam olduğunda bile böyle günleri unutmayacaktır.
-
16 grain için 0.041 lik BC biraz fazla gibi gözüksede ben 18 grain için değerin 16 grain'e göre oldukça iyi çıkacağını tahmin ediyorum.18 grain ile 60 yard sıfırlama yaptığımda aynı ayar ile 16 grain'in vuruş noktasının değişmediğini gözlemledim.
-
0,041 oldukça iyi bir katsayı.Bende ilk fırsatta 18 grain için 50 yard mesafede deneme yapmak istiyorum.Sırf bunun için Procrono aldım fakat namlu ucuna takılan kronomdaki sorun yüzünden yapamadım.
-
Olur mu hiç Kerem.Bak on parmağında on marifet tüfeğin.Sehpa olarak bile kullanılıyormuş.Senin tel maşa gibi değil yani.

Evet bu da oldu ve Benjamin'e Tunç türban taktı.
-
Alıntı
ogen tarafından
En yakın zamanda 400 metre ayakta desteksiz atışlarınızı bekliyoruz. Ben zaten o destekli atış yapanların sözlerini bile kale almam. Ne öle masada kum torbaları felan babaannem bile atar onu. Önemli olan ayakta desteksiz 300 metre atmaktır. Ayrıca Bülent abimizden 10 üzerinden 10 almak tır. Yoksa gerisi palavra.Tunç bey, yalnız dikkatinizi çekerim atış sadece gez kullanarak yapılmıştır.Arpacık bile sökülmüştür tüfekte.Biz bu günlere kolay gelmedik.Ayrıca Bülent abi'den 10 tam puan almak her babayiğidin harcı değil.
-
Evet yeme içme, muhabbet kısmı çok güzeldi ama bugün benim için çok daha keyifli oldu.Benjamin'le ayakta desteksiz, kösteksiz uzun mesafe nokta atışı denedim ve Bülent abi bana 10 üzerinden notun 8,42 dedi.Dünyalar benim oldu.Tüfekteki gereksiz ağırlıkları Siyami ve Rehşan sayesinde azaltmam çok etkili oldu.Bülent abi'ye yakışır atışlar için çalışmaya devam.Atış resmimi bir ara koyarsa siteye çok memnun olurum.
-
Anladım.O zaman sabah Ikea'da netleştiririz durumu.
-
Üsse giriş iznini Klingonlu ayarlamıştı diye hatırlıyorum.Direk basıp gidemezmiyiz.Eğer seçkin atv'ye gideceksek orada mangal yapamayız, boşuna sabah nevale bulmak için debelenmiyim.
-
Tunç'a sucuk dokunuyordu.Farklı bişey daha ayarlamaya çalışırım.O saatte büyük marketler açılmıyor gerçi ama.
-
Ben sabah taze ekmek ve açık bir market bulup sucuk kola falan alayım.Geçen seferden kalan hazır mangalda var arabada.Sucuk - ekmek yapalım bari.
-
Benim kuzen geldi bugün ziyarete.Tüfeği görünce çok kaşıntı tuttu , gelecektik ama Ataşehir'de yağmur başlayınca vazcaydık.Orada yağmamış galiba.
Bu arada Zibidi Gonzales kim yahu? -
Klingonlu yarın zaten buluşmaya geliyordu.Onun mekana tam bi başlasın öyle gideriz bence.Sabah 9:00 da Ikea'da buluşup bir karar verelim.Üs müsaitse oraya gidebiliriz.
-
Budur.. Tebrikler.Dürbünün sıfırlamasıda çok iyiymiş.