Oley.Fredy'nin dönüşü gibi birşey olacak desene.
impo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alıntı
Bülent ağabey, kazara tel maşa da üzülebilir eğer gelirse. Bayan Benjaminin boltu için yeni iki farklı ebatta 20 adet o-ring almıştım. Umarım bu güzel bayan başkalarının da kalbini yakmaz.
Rehşan çok sağol.Kerem hissetti herhalde başına gelecekleri tüymeye çalışıyor.Siyami'de Benjamin için yay getirecekti ve tetiği "kıl tetik" yapacaktı ama yok ortalıkta.Nerede bu adam yahu.
-
Siahı tanımanın en iyi yolu 200 bar basınçla başlayıp 100 bara kadar krono ile ölçüm yapmaktır.Her şarjör bitimi manometre kontrol edilip bütün değerler not alınırsa silahın hangi basınçta en verimli çalıştığı ve ürettiği güç bulunmuş olur.Bana göre bütün pcp'ler 80 metre civarı kara şişelere ciddi zarar verir.
-
Vay!! Aslan Klingonlu.Elinize sağlık , iyi haber bu.
-
Bencede başarabilirsiniz.

-
Başlığı okuyunca resmen köfte kokusu aldım. Bir müsait zamanda hem sizlerle tanışmak için hem de köfteler için İstanbul'a geleceğiz.
Bekleriz ve çokta memnun oluruz.
-
Tunç , köftenin adresi belli.Tadını aldık bikere.
-
Evet bazı arkadaşlar tığ gibi ortalıkta dolaşarak hem kalibrasyonu hemde morelleri bozuyor.
Biz de erkek adam diyet yapmaz diye diye olduk 100 kilo.
-
Alıntı
maşallah gurupmanlar geniş oturmuşlar
Yengelerimize duyurulur.Yapmayın ne olur.Yakalanırsak bu yaştan sonra beni alacak hanımda bulamam.Hem ben o resimde bunlar insansa o zaman ben neyim diye muhasebe yapıyordum.
-
Birbirimizi vurmadığımıza dua edelim bence.Nabız yükselince gruplar dağılıyor haliyle.Ben sanırım bugün gördüklerimden sonra bu top-tüfek işlerini bırakıp ATV üzerinde yoğunlaşmalıyım.
-
Rüzgar yoktu.Ben kafamı fazla karıştırmamak için sürekli 18 grain kullanıyorum.
-
Uzun mesafemiz olmadığı için 50 yard'la idare ettik.
[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/100110/temp/pj7f33ns.jpg]
-
Erdem bey paylaşım için teşekkürler.Sizden beklediğim 100 metre 1 inch'lik gruba ramak kalmış.
-
Hava helva gibiydi.Böyle olunca çok keyifli oluyor.Üstün atıcılık meziyetlerimi arkadaşlarımla paylaşma fırsatı buldum.Kerem çok üzülmesin, gençtir gururunu incitmeyeyim diye de bazı grupları mahsus kötü yaptım.
Tunç sen ne diyorsun abicim ,Gökmen'e Zekeriyaköy Yatagun'daki kompresörden direk hortum yaptırıyorum.Biraz masraflı olacak ama Klingonlu'ya feda olsun. -
Erdem bey elinize sağlık.Rüzgarsız bir günde sizden 100 metre yada 100 yard'da 1 inch'lik bir grup göreceğiz gibi bir his var içimde.

-
Onunda etkisi var muhakkak ama bence daha önemlisi yazının başında bahsettiğiniz atış şartlarının uygunluğu.Bana göre benim 180-150 bar arası yakaladığım bu 20 atışlık stabilite ağır çekiçle 200-160 bar arası daha yüksek hızda yakalanır.Kullanıcılardan da biraz paylaşım bekliyoruz.
-
Alıntı
Mustafa Serdar tarafından
Burada aralarda aşırı farklı sekmelerin nedeni test yaptığımız ortam ve şartlardan kaynaklı, şöyle söyleyeyim; ortam oldukça soğuk, tüpü doldur tüp ısındı ve ardı ardına atışlar yap tüp hızla soğğudu, hatta elinizi tüpten tuttuğunuzda bile tüpün elinizin ısısından etkilenerek atışlar arası farklılıklara etkisi olabiliyor, bu testleri 20 - 30 santigrat ortam sıcaklığında ve tüpü doldurduktan yaklaşşık 10 dakikadan fazla beklemesi ve atışlarıda 20 şer saniye aralıklarla yapmanız durumunda stabilite çok daha güzel çıkmakta.Bunların dışında peletlerin eteğindeki ufak deformasyonda etkileyebiliyor.
Bu da benim grupman için uygun olabileceğini tahmin ettiğim bir ölçüm.Peletleri yeni açtığım bir kutudan kullanarak yapmıştım.
180 bar dolum.18 grain AA pelet.Tam güç.Prochrono ile ölçüm yaptım.
Atış(fps) İki atış arası fark
896 1
897 3
900 3
903 3
907 4
906 1
903 3
902 1
906 4
907 1
902 5
902 0
900 2
899 1
898 1
893 5
891 2
889 2
886 3
883Kalan hava 150 bar
-
Arabamın arkadan itişli olması ve son Freelife seferinde manevra yapmaya çalışırken arabayı çamurdan zor kurtarmam sebebi ile bende Seçkin diyorum.
-
Biz ilk butik buluşmayı Klingonlu ile Yakacıktaki poligonda yapmıştık.Kahvaltı ve muhabbet için güzel ama atış yapmak için pek uygun olmadığını hatırlıyorum.Gökmen resimleri koymuştu galiba siteye.
-
Olur , sen tüfeği kafandaki ideal ayara getir.200 bar başlangıçla ciddi bir ölçüm yapalım.