Kızma be Gökmenim takılıyoruz işte.
Bülent abi regülatör mü taksak ne yapsak dedi diye seyettim. ![]()
impo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gökmen sen bütün hava çıkan delikleri tıka abicim , Bülent abinin 300 bar havayı bir günde yedi senin tüfek.Demek benimki gibi 230 bar olsa kahvaltıya kadar hava kalmayacak.
-
Ben kalın yaya hiç dokunmadan en arkadakini gevşetip , diğerini çok azıcık sıkarak "kıl tetik" haline getirdim.Hatta kalın yaya yakın olanı biraz fazla sıkmışım öksürsen tetik düşüyor ama güvenli değil diye tekrar gevşettim biraz.
-
Aranızda para toplayıp bana kalın bir mont alırsanız bende gelirim.

-
Erdem bey , tetiği biraz daha iyileştirmek benimde aklımdaydı fakat ellemeye çekiniyordum.Dün Mustafa bey'i yakalamışken sorayım dedim, ayaküstü de olsa çalışma prensibini biraz anlattı.Namluya en yakın olan A vidasıyla oynamamamı diğer iki B ve C vidalarıyla hangi mantıkla oynamam gerektiğini anlattı.En kötü ihtimal ayarı bozarsan getirirsin eski haline döndürürüz deyince biraz ayar yaptım.İlk önce 2.ayar "C" vidasını 1-1,5 tur (ne kadar çevirdiğimden pek emin değilim dikkat etmedim) saat yönünün aksine çevirdim.Tetik bıçağının hassasiyeti arttı fakat yürüme mesafesi çok azalmadı.Daha sonra 1.ayar "B" vidasını saat yönüne yarım tur kadar çevirdim.Tetik bu seferde öksürsen düşecek kadar hassaslaştı.Bu vidayı tekrar aksi istikamete doğru bir miktar çevirince daha iyi oldu.Şimdi tetikteki o ilk boşluk duruyor fakat yürme mesafesi ve hassasiyeti çok daha iyi oldu.Bu iki vidayla çeşitli denemeler yapıp kişinin kendine en uygun hale getirmesi mümkün.
-
Trafiği hiç dert etmeyin.Pazar günleri alış veriş merkezleri çevresi dışında Anadolu yakasında pek trafik olmuyor.Sizlerle tanışmak harika olur.
-
Buluşma harikaydı gerçekten.Kerem bende 16 grain Fx'le attım hiç kıvırma.Benjamin tel maşayı gene yendi.
Bende bugün 2 şey öğrenmiş oldum.
1) AA tüfeğim bozuk değil , 100 metreye atabiliyor.Aldığımdan beri 70 yard'dan uzağa atamadığım için içimde bir korku vardı.
2) Hava böyle soğukken Zagor gibi üstün ince buluşmaya gitmeyeceksin.Sabah biraz tatsızdım zaten , şu anda bademcikler şişmiş , vücudum dayak yemiş gibi oturuyorum. -
Gökmen , kendine fazla iş çıkarma bence.Bi sürü uğraşacaksın.Sen bize bi çay versen bize yeterde artar bile.
-
O zaman ikea'da fazla oyalanmadan üsse geçilir.Geç kalanlar için Bülent abi krokiyi verdi nasıl olsa.
-
Doğrudur valla.Anca ingiltere'ye gidip tırım tırım aramak lazım bulmak için.
-
Yarın göbeği biraz daha büyütücez desene.20-25 ekmek alsam yeter mi?
-
Güle güle kullanın.Biraz araba içinden kara şişelere daha rahat atış yapabilen bir tüfek havası sezdim.
Bu arada HW 100 ün üstündeki 35 sabit büyütme Falcon'da çok aradığım ama bulup getirtemediğim bir dürbün.Artık üretilmediği için bulmak mümkün olmadı.Bulmaktan ümidi kesince Hawke almıştım.Bir gün satmaya karar verirseniz şimdiden talibim. -
Alıntı
klingonlu tarafından
Ata da iyi atıcı yahu keşke daha fazla merakı olsaAta'da aslında aldı virüsü,herkese senin resminide koyduğun şişe kapağı vurmasını anlatıyor ama malum haftasonları dershaneye gitmesi engelliyor beraber gelmemizi.Şu eğitim ve dershane sistemi çok kafama takılıyor zaten.Neyse, yazın birlikte katılırız artık.
-
Bu arada Taha'nın nick rengini bilmiyorum ama eğer mavi değilse Mustafa bey'e bir çağrı yapayım , Taha'nın nick'i de bence mavi olmalı.O da sıkı bir AA kullanıcısı.

-
Aferin Taha'ya.Bugünkü fırtınada herhalde daha iyisi olmazdı.
-
Bende taze ekmek ve bir miktar sucuk , meşrubat getiririm.
Herkese iyi seneler. -
Klingonlu diyette.Bence brokoli yiyelim hep beraber.Adamın canı çeker şimdi.

-
Mustafa bey veriler gayet güzel.Geçen seferki Zekeriyaköy buluşmasında sormayı unutmuştum.Yaptırdığınız yeni çekici takmadan önce çekice ve çekicin hareket ettiği çekiç rayına "polishing" dedikleri , parlatma, pürüzlerden tamamen arındırma işlemi yaptınızmı? Malum çekicin ray içinde hareket ederken hiçbir engele rastlamamasının stabliteye katkısı teorisi.
-
Bu arada "kişisel gelişim" tezini attık ortaya ama, aman Tunç sen fazla kaçırdın gelişimi , bu saatten sonra bizi alacak başka hanım bulamayız valla.
-
Rüzgara rağmen çok güzel olmuş.Paylaşım için teşekkürler.