impo tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Yurtdışı forumlarda rastladığım Crosman için tasarlanmış Benjamin Discovery'lerde de kullanılabilen HDD "Hammer Debounce Device" diye bir parça satılıyor.Bu parça takıldığı taktirde stabil atış sayında bir artış ve tüfeğin sesinde bir azalma olacağı söyleniyor.Güç ayar aparatı ile güçte bir artış yapılabildiğinden bahseden birçok kişi olmasına rağmen o parçanın tüfeğin orjinalliğine zarar verebileceğini ve atış sayısını azaltacağını düşündüğüm için o parça pek cazip gelmedi bana.Fakat "HDD" denilen bu parça ile aynı hızda daha fazla atış yapmak ve gürültüyü azaltmak mümkün mü acaba? Parçanın takılması ile ilgili şema olsada kendi başıma yapabilir miyim ondan da çok emin değilim.Başta Mustafa Bey ve Ülkü Bey olmak üzere modifiye konusunda deneyimi olan kişilerden fikir alabilirsem çok sevinirim.

İçindeki mevcut yayı henüz sökmediğim için uzunluğunu bilemiyorum.Fakat orjinal yayın fiyatı çok değil zaten.Benim esas merak ettiğim PW020 , P080 ve SG026 numaralı parçaların da bana lazım olup olmadığı.

Herkese merhaba.Geçenlerde yazlıkta tesadüfen yaklaşık 20 yıl önce aldığım Gamo tüfeğimi buldum.Çok paslanmıştı ama biraz uğraşınca paslarını temizleyebildim.Silah çalışır durumda fakat çok güçsüz.Yurtdışı bir sitede bu tüfeğin parçalarını satan bir yer buldum fakat yay dışında güçle ilgili ısmarlamam gereken bir parça var mı bilemiyorum.Aşağıya silahın şemasını ekliyorum.Fikir verirseniz sevinirim.