mcyber adlı kullanıcının mesajları

    Hatsanstore yani bozkurt av' dan bir pcp tüfek (hatsan flash qe) ve bir 8 litrelik scuba tüp aldım, tüp geldi çok büyük ve çok ağır, sitede 10 kg yazmasına rağmen tüpü tarttım kargoda tam 17 kg çıktı. Tüp bursan marka ve boş. Aradım iade ettiğimi söyledim kargo parasını ordan düşeriz dediler hiç esnaflık yok, konuşmaları tavırları hiç iyi değil, sinirlendim ve bende tüfeğide iade edeceğim dedim ve onuda iade ettim nitekim kargo ücreti ödedim ama birdaha asla bunlardan alışveriş yapmam. Esnaflık böyle olmaz, müşteri memnuniyeti kalmamış.

    Herkese selam.

    Uzun zamandır havalı tüfeklere karşı merakım vardı 10-15 yıl kadar önce namludan kırmalı 5,5 mm bir tüfek kullandım ancak çok kaliteli bir tüfek olmadığı için zevk alamadım. Zaten ufak tefek atış için almıştım. İlk tüfek olunca acemi oluyor birde çok uygundu fiyatı denk gelmişti.

    Şimdi pcp almak istiyorum, Hatsan'ın yeni çıkardığı Flash modelini inceledim, yanlış hatırlamıyorsam 165 cc tüp hacmi var bu yüzden pompa ile çok kolay doluyor diyorlar incelemelerde. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Pompa ile dolumu nasıl olur, pompa ile kaç defa tam basarsam doldururum, çok yorar mı?

    Bu söylediğim Hatsan Flash modeli pompa ile rahat dolmayacaksa yani beni yoracaksa başka bir tercihim olacak o da Hatsan Galatian 4, eğer galatian alacaksam scuba ile alacağım.

    Yani benim amacım beni fazla uğraştırmayacak, tabi bu hobi biraz uğraştırıcı dolum konusu buna katlanacaz ama demek istediğim dolum yönü, scuba bittiği zaman onun dolumu nasıl olacak, tüplerin bakımı nasıl olacak, alacağım tüp sıfır çelik tüp 10 yıl ömrü var diyor 10 yıl sonra verdiğimiz para çöp mü olacak. bu konular beni endişelendirdiği için dolumu pompa ile rahat yapacağım bir tüfek olursa tercihimdir.

    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

    herkese selamlar, paraşüt saçma yanı pellet atabilen bir tabanca arıyorum, isabet ve gücünün iyi olması lazım. SIG Sauer P226 ve Gamo PT-85 arasında kaldım. benim alacağım fiyat 400 tl civarı. bu ikisinden hangisi daha uzun ömürlü daha sağlam, daha güçlü ve daha isabetlidir, kullananlar varsa yorumları yazarsa sevinirim. veya bunlar dışında 400 TL civarı alabileceğim başka model var mı yardımcı olursanız sevinirim.
    Youtube den videoları izledim p226 biraz daha güçlü görünüyor ancak gamo yılların firması, p226 kimin ürettiğini bilmiyorum.