ufukgencer adlı kullanıcının mesajları

    Sn.Yaşlı Kirpi,Eblemis ve Cmblc,


    Gösterdiğiniz diplomatik çabaya teşekkürler.Google earthda poligonumuz şu anda görünmüyor.Ben çok iyi bir pc kullanıcısı değilim ve bu yüzden koordinat yada resim veremiyorum.Ama google earthda Musaözü Eskişehir yazdığınız zaman baraj gölünü görebileceksiniz.alt sağa doğru indiğinizde bir kulübe var.o kulübenin sağ tarafında kalıyor.


    Sn.Osman Bey ve Serkan Bey


    Küçük bir yanlış anlamayı yada anlatmayı iyi niyet ve saygı ekseninde aşmak mutluluk verici.Ortak değerlerde en kısa zamanda buluşmak üzere


    Nerde kalmıştık ? :thumbup:


    Hoşçakalın

    Osman Bey


    Son derece nazik ve bir o kadarda düşündürücü mesajınıza teşekkür ederim.Sanıyorum yazımda bir anlaşılma ya da düşüncelerimi tam ifade edememe gibi bir sorun oluşmuş.Kastetmek istediğim gelmeyin değil,daha sonra gelseniz daha iyi olur anlamındaydı.Dediğiniz gibi insanlar çok uzak yerlerden gelecekler ve geldiklerine deysin,hakettikleri gibi ağırlayabilelim düşüncesiyle yazılmış bir yazıydı.İstedik ki ramazan sonrası,güzel bir havada,poligonumuz misafir ağırlamaya uygun bir vaziyette iken olsun,mangalımızı,semaverimizi yakalım,tanışalım,sohbet edelim,yarışalım,ESKİŞEHİR TEAM olarak ANKARA TEAM'I yenelim :) ,barajı gezelim,doğanın keyfini çıkaralım,akşam Eskişehiri gezelim vs.vs.Bizim niyetimiz aslında bu şekilde bir buluşma olsundu.


    Bizden birşey istemediğinizi söylüyorsunuz .Mütevaziliğinize teşekkür ederiz fakat biz misafirlerimizi onurumuza ,onurlarına yakışan bir şekilde ağırlamak isteriz.


    İstemeden sizi ve diğer arkadaşları kırdıysak üzgünüz.Yıkıcı değil yapıcı olmak adına,bu güzel buluşmayı mümkün olan en kısa sürede,mümkün olan en güzel şekilde ve mümkün olan en kalabalık katılımla gerçekleştirmek üzere , kestirip atmak yerine fikrinizi değiştirmenizi bekliyor,sizden ve tüm arkadaşlardan nasıl daha iyi yaparız konusunda fikirlerinizi bekliyoruz.



    Saygılarımızla


    Ufuk GENCER

    Değerli Arkadaşlar,
    Misafir ağırlamak bizim için tanrısal bir görevdir.Misafirliğe de dostlar gelip gider.Dostlar da birbirinin açığını aramak için değil,her anlamda yardımcı olmak için vardır.Bizler sizleri Porsuk Nehri kenarında bir kafeteryada ağırlamak değil,sizlerin amacına uygun en iyi atışların yapılabileceği,rekabetin olacağı,karşılıklı sohbetlerin,fikir alışverişlerinin yapılacağı şekilde ağırlamak isteriz.Biz kararlarımızı duygularla değil akılla almak mecburiyetindeyiz.Cumartesi pazar Eskişehir de sel tehlikesi vardır.Bizi tenkit eden arkadaşlara haberleri izlemelerini ve yazdıklarını tekrar gözden geçirmelerini tavsiye ederiz.Bize hak veren arkadaşlara da aklıselim,içten davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.
    Hemşehrimiz Serkanada Eskişehirimizin itibarını ve onurunu koruduğu için minnettarız.
    Sizlerle tanışmaktan,sizleri ağırlamaktan ve bizleri onurlandırmanızdan herzaman büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.
    Hayalet Atış Poligonu hayal kırıklığı için değil,hayal kurup gerçeğe dönüştürmek için vardır.




    Hepinize saygı ve selamlarımızı sunarız.



    Hayalet Atış Poligonu

    Arkadaşlar sizleri bu kadar heyecanlı ve istekli görmek büyük mutluluk fakat poligonumuz ramazan nedeniyle kapalı olup,atış masalarımız ve dinlenme gruplarımız Eskişehir de depoda bulunmaktadır.Takdir edersinizki birgün için o kadar masa,sandalyeyi getirip götürmemiz mümkün değil.


    Ayrıca meteorolojik tahminlere göre Eskişehir bir hafta boyunca şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisi altında olacak.Ayrıca gelmek isteyipde gelemeyen arkadaşlarınızla birlikte sizleri bayram tatili veya diğer güneşli haftalarda misafir etmek daha anlamlı ve güzel olur diye düşünüyoruz.


    En kısa sürede görüşebilmek,toplanabilmek dileklerimizle bilgilerinize sunarız.



    Selamlar


    Hayalet Atış Poligonu

    Arkadaşlar bu olumlu düşünceleriniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti.Sizleri hayalet atış poligonunda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir,gelmeye karar verdiğiniz zamanı bizlere bildirmenizi sabırsızlıkla bekleriz.İnşallah geldiğiniz zaman,mizansenini kurguladığınız eskişehirteam-ankarateam kapışmasını gerçeğe dönüştürme fırsatını da yakalarız.Hayali yazınızı çok beğenmekle birlikte şunu da hatırlatmak isteriz .... BİZ DE HAYALET'İZ !!!


    Saygılarımla


    Ufuk GENCER


    Hayalet Atış Poligonu


    Tel: 0 537 276 26 40

    merhaba :) dediğiniz gibi eskişehir musaözü köyü piknik alanında havalı tüfek atış poligonu açıldı.1'i sniper olmak üzere 5 adet havalı tüfekle değişik hedeflere atış yapılabiliyor.sadece haftasonları açık yalnız.pazarları genelde ben orda oluyorum.şayet gelirseniz ufuk diye beni sorarsanız ve bu site aracılığıyla geldiğinizide belirtirseniz sizlerle tanışmaktan ve yardımcı olmaktan onur duyarım.


    görüşmek dileğiyle


    Ufuk GENCER