adamkurt6666 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar kral puncher pro ile dün olarak şöyle bir sorun yaşadım. Güçlü seviye ile uzak mesafe atışı yaptım. Yakın mesafe için ayarı düşürünce tetiğin sıralı şekilde hava boşalttığını farkettim. En güçlü modun haricinde saçma (pellet) atmıyordu. Akşam eve gelince bir kere daha denedim. Şimdi ise ne saçma sürüyor ne tetik basıyor.Sanırım tetik mekaniğinde problem oluştu. Konuya hakim olmadığım için servise göndereyim diyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. İyi günler.

    kral puncher pro 5.5 ile 11 metrede üst üste binen üç saçma(pellet). Spot On Bullet 24,5? Gr sanırım. Grainde küsürat hatası olmuşsa kusura bakmayın.


    (Terimlerin mümkün olduğunca Türkçe konuşulmasını dilerim. Karşılanmayan terimler varsa yeni kelime türetmeyi biz saha icracılarından iyi kimse yapamaz sanırım.)

    Gecen akşam iş çıkışı ufak bi sucuk ekmek ve atış partisi yaptik 8 kişiydik.
    Kral puncherlari imece usulü doldurabildik ancak.
    Ben 3-4 kere doldurdum pompayla bana çok zor geldi.

    Sebebini henüz pcp de yeni aldığım için bilemiyorum. Vücut aktif şekilde kullanılıyorsa yürüyüş, ağırlık çalışması Vs gibi belki farkediyordur.yada sadece pompa ile alakalı da olabilir. Başkalarının fikri nedir acaba?

    Tebrikler güzel çalışma olmuş elinize sağlık. Engebeli zeminde çalışacaksanız taban ayak boyunun uzun olması sanırım işinizi kolaylaştırır. Değerlensirmenizi bekliyorum. Bol şans.

    180 boy 65 Kilo. Optima pompa ile kral puncher pro 205 bar civarına yaklaşık 8 dkda ve ısıtmadan yavaş yavaş dolduruyorum. Kaç kez bastığıma dikkat etmedim. Bence pompa konusunda korkulacak birşey yok herhangi bir özür durumu yoksa.

    180 boy 65 Kilo. Optima pompa ile kral puncher pro 205 bar civarına yaklaşık 8 dkda ve ısıtmadan yavaş yavaş dolduruyorum. Kaç kez bastığıma dikkat etmedim. Bence pompa konusunda korkulacak birşey yok herhangi bir özür durumu yoksa.

    Arkadaşlar oringler için silikonlu gresim var. Almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir. Kargo ücreti alıcıya ait olur. Bulmakta zorlanan varsa haber vermiş olayım.

    Geçmiş olsun.
    Başlangıç biraz stresli olmuş ama sonrası inşallah güzel olur sizin icin.

    teşekkür ederim. Aynen öyle oldu pcp nin acemisiyim. Etrafta kimselerde yok dertten anlayan. İyi ki varsınız, temenniler yeter.

    Arkadaşlar sorunu çözdüm. Dolum aparatının ucundaki oringler bozul çıktı, yedek gelenler de bozukmuş. 50 kr a 2 tane aldım olay çözüldü 200 bar bastım akşamüstü. Yokluk memleketinde bu işin çözülmesine mutluyum. Kazasız belasız, 12 den atışlar hepimize :) yardım için candan alaka duyan hobidaşlarıma canı gönülden teşekkürler ;tacli#

    söküp takarken çay kaşığı mantıklı gelmişti keskin değil diye, siz bu işlemi neyle yapıyorsunuz. Sanırım yeni oring denemek lazım. Ölçüsü oluyordur bunun :S:/?(

    by_nisay yedek oringlerini de taktım durum değişmedi.namlu için 3 siyah, dolum aparatı için 2 şeffaf oring vardı. Şimdi yeni oring mi sipariş edeyim, dolum ucunu mu yoksa tüfeği mi fabrikaya göndereyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

    hava kaçağı tüfeğin kendisinde değil. Öyle olsa kendi kendine kaçırıldı dediğiniz gibi. Ben pompayı takınca pompanın Tüfeğe takılan kısmı hava kaçağı yapıyor. Fazla ileri ve geri hareketi borunun içindeki havayı hızlı boşaltıyor. Ortada bir seviye kaçak daha az oluyor. Lakin 150 den yukarı çıkmam diye yemin ediyor :) sizler de olmasanız fabrikanın yakınına taşınmamak elde değil ^^