mgulkan adlı kullanıcının mesajları

    Tekrar herkese merhaba.




    Dün belirttiğim gibi Mustafa Bey'le hoş bir tanışma ve sohbet sonrası bir Gladiator aldım. Yalnız doldurduktan birkaç saat sonra, ilk atışları yapmak için tüfeği elime aldığımda basıncın kendi kendine 200'den 80'e düşmüş olduğunu gördüm. 1 şarjör (8 adet) atış yapıp tüfeği bıraktım. Yaklaşık 2 saat sonra tekrar baktığımda bu sefer basıncın 40'a düşmüş olduğunu gördüm.




    Diğer arkadaşların böyle bir tecrübesi oldu mu; ilk 500-1000 atış valfler alışıncaya kadar hava kaçırması gibi bir durum sözkonusu mudur?




    Saygılar

    Cevaplar için herkese teşekkürler. Gelen yorumların tamamı Gladiator tarafındaydı, ben de bugun bir adet edindim. İleriki günlerde atış izlenimlerimi de paylaşacağım.


    Saygılar

    Öncelikle herkese merhabalar.


    Yaylıdan (RWS, Weihrauch) PCP'ye gecmeyi düşünüyorum ve tercihimi iki secenege indirmiş durumdayım. FX Gladiator ile Weihrauch HW100'den hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle yedek parça temini, uzun vadede bakım ihtiyacı veya sorun çıkarma gibi kriterler açısından birinin diğerine bir üstünlüğü var mıdır?


    Estetik ve fiyat bakımından ikisi de kabul edilebilir.


    Arazide kullanım kolaylığı, dayanıklılık, atış istikrarı v.b. konularda özellikle, eğer varsa, ikisiin de kullanmış arkadaşların yorumları çok makbule geçer.


    Teşekkürler ve saygılar.