Ogun ersen adlı kullanıcının mesajları

    Bu konuda ben krali sorumlu buluyorum. Hatsan gibi duzenli verilerin oldugu katalogu yok. İnternet sitesindeki pcp bolumu oldukca karisik. Veriler eksik. Hangi tufegin cikis hizi ne onu gectim agirligiyla ilgili bile net bilgiler yok. yeni baslayan biri icin puncher ne puncher pro ne jumbo ne maxi mega vs vs. Terminoloji de karisik. Pcp 10 var pcp 11 pcp 1 var pcp 2 var. Sinif sinif ayirarak pcp grubunu markalastirmasi gerekir.
    Kral puncher maxi mega diye eklentileryaparsan kafa karisikligi olusur. Bir de revizyon yapmissin sitendeki tufeklerin bilgileri eski bilgiler hala. Namlu boylari bile degistirilmemis. Bigmax ve pitbulun dipcigini artik siyah uretiyoruz diyorsun yurtdisindaki av fuarlarinin videolarini izleyip siyah modeli anca gorebildim. Madem oyle revize et hemen opsiyon olarak koy siyah modeli. Pitbulun modeli altinda tek kelime aciklama yok. El insaf. Zorlayarak aliyoruz krali resmen. Hatsan bu seneki katalogunda bt 65 in optimal atis sayisini ilk defa dogru yazmis mesela 25 atis olarak. Kraldan da guzel bir internet sitesi bekliyoruz

    Kalite kontrol biriminde murat bey var konusursaniz ilgilenir. murat beye tekrar tesekkur ediyorum ayrica arka dipcik ahsap renkliyken guzeldi dedim. Hemen ahsap renklisini de yollamis. Ama siyah daha saglam. Digerinin boyalari dokuluyor gercekten. Siyaha da alisiyor goz hos duruyor. Kafaniza takmayin tufek muthis. 200 guclu atis garanti. 200 den 50 bara hatta 300 atis bile atabilir. Murat kardesimin dedigi gibi onar rotus. Tufek saglamsa takmayin kafaniza. Ya da tufegi yeni aldiysaniz uzerindeki delikleri bahane edip arayin krali. Yada av bayiini arayin. Kralin fabrikasini arayip havali tufek bolumunde murat bey derseniz gorusebilirsiniz bu konu ile ilgili. Ama bence tufek calisiyosa ugrasmayin derim cunku bunlar bicimsel revizyonlar

    cekic yayi, namlu uzunlugu, unf dis, atis sayisi bunlar revizyonlar. Arka dipcigin siyah uretilmesi ve kasadaki birkac rotus ise yeni yapilan degisiklikler anladigim kadariyla. Mesela kasanizin uzerindeki deliklerin resmini atin. Bir de tufegin arka kismi asagidaki gibi olmali.(tufek eger pitbullsa). İlk resimde ustteki kasa fazla delikli olan eski kasa, alttaki yeni kasa.ikinci resim kasanin tup baglanti yeri. Koseli bi yapiya sahip. Yeni kasalarda burasi ovallestirilmis elairgunturk.com/attachment/37412/airgunturk.com/attachment/37414/airgunturk.com/attachment/37413/e batmamasi icin

    Arkadaşlar tüfek elime nihayet ulaştı. 200 bar dolu geldi atış yapma imkanım da oldu.
    tüfeğin arka tüpü üzerindeki plastik artık siyah üretildiğinden siyah olarak gönderilmiş, kasada ufak revizyonlar var. Yeni üretimler bu şekilde çıkacakmış.
    Değişiklikler hoşuma gitti birtek siyah plastik dipçik hariç. Ahşap görünümlü hoş duruyordu ama kaplamasında dökülmeler olduğu için ondan vazgeçmiş kral.
    200 bardan 120 bara 175 atış yaptım (Toplam 14 şarjör, birkaç tekli yükleme, birkaç boşa atış). Muazzam bir rakam bence bu.
    Sondan 3. şarjörde(130 bar civarı) bile 120 metreden 10 cmlik hedefi vurabiliyordum. Ondan sonraki şarjörlerde yakına attım, uzağa denemediğim için güç kaybını bilmiyorum.
    150 bardan sonra(8 şarjör) ekstra bir miktar daha düşme oldu 120 metre mesafede.
    JSB 18.13 pellet kullandım 10 metrede pelletler aynı delikten geçiyor, 25 metrede 1 tl bozuk para civarı bir grupmanı var.
    120 den 80'e de 6 şarjör daha atar rahat diye düşünüyorum. Yani bu 200 den 80'e 250 atışa yakına tekabül ediyor.


    Tüfek elime ulaşana kadar kralın fabrikasıyla ve bilginler avla birçok görüşmeler oldu. Bilginler av bayağı bir ısrar ettmiş fabrikaya ve yetkili birkaç kişiyi aramış sıkıntı yaşanmaması için teşekkür ediyorum.
    Fabrikada ise kalite kontrol biriminde Murat bey var muazzam ilgili. Kundak seçiminde bile tek tek kundakların resmini atarak hangisini istediğimi sordu.
    Kasalarda yapılan değişiklikler hakkında bilgi verip resimlerini attı. 2 şarjör hediye istemiştim yollamış teşekkürler.
    Genel olarak kral müşteri memnuniyetine önem verdiğini hissettiriyor. Negatif geri bildirim istemedikleri çok belli.


    Pitbull, bigmax, jumbo serisinden alacaksanız tavsiyem fabrikadan yeni üretim talep etmenizdir. Çünkü sonradan revize edilmiş ürünler mevcut piyasada ve sıkıntı çıkartabiliyorlar.
    Sıfırdan kullanıcı taleplerine göre revize edilmiş şekilde üretilen kasalarda sorun olacağını düşünmüyorum.

    bende cok heveslenerek aldim pitbullu. Hem jumbodan daha şık hemde atış sayısı daha fazla. Kundagı, malzemesi, işçiliği çok güzel. Eğer üzerine düşerler güzel bir tufek gönderirlerse sevinicem. Gelismeleri paylaşırım faydası olur umarım

    imal yili yenidir cunku birkac ay oldu bu tufekler revize edileli. Haftaya cuma gibi gelecek tufek tekrar. Hicbir sorun cikmayacagina soz verdi fabrikadakiler. İyi niyetlerinden eminim ama olmayınca olmuyor. Ürünler denenmeden piyasaya sürülmüş bu olay bunu gosteriyor. Hic birseye uzulmem atis yapamadan scubam bosaldi ona uzulurum:(

    Hava pompalamaya basladiginiz anda hava kacirmaya basliyor ve tupu tamamen bosaltmadan birakmiyor. Bilginler av fabrikayi aradi araci oldu. Bende aradim bu aksam oradaki yetkili bu aralar tup valvlerinde problem oldugunu valv yaylarinin kapamaya gucu yetmedigini soyledi ve tufegi yollarsam bana sifirdan bir tufek toplayacagini soyledi. Hayir sorun şu ki tufekler zaten sifir.


    Yani hic mi test edilmiyor anlamıyorum. Toplamda 3000 lira verdim bir atış yapamadan kargocularda geziyorum. Yarin tekrar yollayacagim ve 1 hafta sonra ancak gelecekmis tufek geri. Bilginler av de kralin distributorune sikayette bulundu. Kral arms yoneticilerine durum bildirilicekmis. İnsallah gelisme olur.

    Tufegi bilginler ava yolladim. Ellerine ulasmasini beklemeden aynı gün bana yenisini kargoladilar. Gelmesini bekliyorum. En son tufegin dolum yerine dolum ucu oturmuyordu kesinlikle. O kadar zorluyorum ama nafile. Ama yine de hatsanin tufeklerinin yaninda krallar cok estetik. Ayrica atis sayisi fazlaligi, guc ayari gibi konular sebebiyle sıkıntı olsa da yine de kral daha iyi bence. Mobilya ahsabindan bozma nova alip bir de her atista guvenligi kapatmakla ugrasamam dogrusu. Kalası dörde bölüp tüfeğe monte ediyorlar. Kral her turlu daha iyi gibi geliyor.

    Bilginler avı aradım sıfırıyla degistirelim dedi. Mantıklı olan da o zaten. Kral gonderin yapalım diyor. Ben nereden bileyim tekrar sıkıntı olmayacağını. Uğraş dur ondan sonra. Ayrıca dolum ucu tufege aşırı zorlanarak giriyor. Son güçle fln ancak yani. Neyse çözülür umarım.

    Kullanamadim malesef. Dolum yeri dolum yaparken hava kaciriyor. Dolumu birakinca da basinc dusuyor. Pirinc ucu cikarinca hersey normal ama takinca sikinti. Geri fabrikaya yolluyorum su an. Krali aradim ilgilendiler sagolsunlar. Buradan paylasirim süreci.Ailecek hevesimiz kursagimizda kaldi.