waypir78 adlı kullanıcının mesajları

    eğer buluşma noktanız yakın olursa bende aranıza katılmak isterim.ben artvin/arhavi deyim



    kardeş benim aklıma güzel bir fikir geliyor ama herkes müsait olur mu bilemiyorum. her ay belli günlerde çok uzak olmamak şartıyla (3-4 saatlik yol olabilir) birbirimizin yaşadığı şehire gidebiliriz. benim şahsi düşüncem tabi ne dersiniz bilemiyorum. :thumbup:

    Espri bile olsa bu dediğiniz hoş değil... Bildiğiniz gibi bizler havalı silahlarımızı canlılara doğrultmuyoruz...


    Gelir gelmez derdim polemik yapmak değil sadece espriydi. Bizden yaşça küçük olanlarında bu espriyi anlama kapasitesi vardır nette dolaşıyorsa diye düşünüyorum.
    Arkadaşlıksa buradaki eyvallah büyüklük taslamaksa kusura bakmayın kabul etmiyorum. Uyarın için sağol.



    Hakan kardeşim bende güzelordu nun bahçesindekilere söylerim ramazana kadar iyi şişe biriktiririz. Yorma kafanı:D

    teşekkür ederim. çeşitli bigi kaynakları var ve kafam karıştı. bu silahın maks. menzili nedir? almakla iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum. boşa masraf mı ettim acaba daha kullanmaya başlamadım. beni düşündüren şu kurma meselesi her atıştan sonra pompalamak aklımda soru işareti bırakıyor...

    merhaba aytaç inşallah bir aksilik olmaz. bir arkadaşım daha var onunla beraber onun sebebiyle girmiş oldum havalı tüfek işine. onuda dahil edersek şimdiden hakan sen ben ve arkadaşım erhan la beraber 4 kişi olduk. buluşmanın nerede olacağını kararlaştırırız.

    hoşbulduk kardeşim. evet yatagun da çok güzel silalar var ama 2100 le oyalanacağız. av tüfeğinde sorun yok ama havalı tüfekte acemiyim. ileride inşallah beraber bir model beğenir alırız. çok doğru söylüyorsun kahvehaneden uzak tutar diye ama ben gitmiyorum zaten kahve falan sevmem. canım skıldığında rıhtıma balığa giderdim bundan sonra inşallah araziye yada balkondan martı avlamaya giderim:))..
    gelince görüşmek üzere bir isteğin olursa söyle kardeşim şimdilik iyi geceler....

    Yanına gelmiştim hakan hatırlıyormusun? Barış yollamıştı. sana söylemiştim tüfek alacağımı. şu anda istanbuldayım haftaya yanına uğrayacağım. senden öğrenecek çok şey var :). tabi ramazanda buluşup gidersek bende memnun olurum. seninki kadar prof olmasakta atış yapmaya çalışırız artık ;)