Mahmut Sami adlı kullanıcının mesajları

    Mahmut Sami Bey sanırım resimleri galeriye yükleyebileceğimi söylemek istiyorsunuz. Sitedeki uyarıda "Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Artık Galerimize Yükleyebilirsiniz." yazdığının farkındayım ama bu bir kural veya teknik zorunluluk şeklinde dile getirilmediği için eskiden beri alışkanlığım olan tinypic sitesine yüklemeyi tercih ettim resimleri. Kaldı ki konu yapısı itibariyle resimsiz de açılabilirdi.


    "biraz açıklarmısınız ?" şeklindeki sorunuzda sitem olduğunu düşündüm ve ilk başta rahatsız edici bulduğumu da belirteyim. Galeriyi kullanmaya teşvik edebilirsiniz ama "3 yıl sonra ne olacak" şeklinde sorgulamayı hoş bulmadım. İnsanlar ölüyor, felaketler oluyor, büyük dertler var. Yani ortak hobi paylaşımı için geldiğimiz forum ortamında da resim için tedirginlik yaşayıp bunu da dert edinmeyelim isterim. Kaldı ki tinypic dünya çapında sorunsuz sunucularıyla yıllardır yayında. Kaldı ki siteye ait sunucuların da başına birşey gelebilir, kayıplar yaşanabilir.


    Dediğim gibi alışkanlığım sebebi ile tinypic sitesine yükleme yapıp mesajıma eklemek daha kolay geldiği için bunu tercih ettim. Kısa vakitlerde konu açmak için fırsat bulabildiğim için mobilde deneme yapmadım henüz. Eski yükledikleri mi de fırsat bulunda galeri kısmına yüklemek gibi bir planım vardı zaten.

    Merhaba,


    ama yeni sistem daha basit :) tinypic göre %1000 bin kat daha basit mesaj yazdığınız editör en sağında kutu alında butonu basıp albüm seçebiliyorsunuz sitem konusun gelince çok güzel silah araştırmaları söküm takım resimleri tinypic denen firma yüzünden sildim 4700 araştırma resmi gitti yazık çok yazık o kadar emek çöp olup gidiyor sitem burada nedeni kimse umrunda değil belki bir gün sizin gibi sorunu olan siz o resimler yardımcı olmuş olacaksınız neden birbirimize yardımcı olmak yerine köstek olalım ?


    o galeri ayda net 350 euro ödeme geçiyoruz o zaman kapatalım bende silinen linkleri konular komle sileyim blog :) gibi ne paylaşım kalsın nede emek bazı forumlar gibi


    Forumda Resim yüklemek; Maalesef dışardan resim yükleme sitelerine yüklenip linkini foruma taşıyarak paylaştığımız resimlerimiz, ilgili siteler tarafından zamanla silinebilmekte ve bu da forumumuzda sadece linki olup resmin olmadığı emeğin ve anıların yok olduğu bir boşluk oluşturmaktadır, Bu sorunu da "Foruma Resim Yüklemek" başlığı altında anlatımını yaptığımız, doğrudan ve kolayca forum sunucularına resimlerinizi yükleyebileceksiniz

    Sn; daciabmw

    Sanırım mobil cihazdan girdiğiniz için ilgilenemiyorsunuz konu resimsiz kaldı,1 adet fotoğrafını görsel olarak sizin albümünüzden alıntıladım şimdilik.


    4262-bfd157cd-large.jpg

    Keşke nasıl yapıldığını rehberi izleyip yapsanız konunuz herkes girer bakardı ?

    Hocam servisi sıkıntılı olan Gamo değil miydi :) Hatsan servisi iyidir, hep arkasında durur ürünlerinin tavsiyesi ile Gamo'dan uzak durdum mesela. Ekşi sözlükte mod 87 paslanması ile ilgili bir şikayet var, size mi ait acaba?


    Sadece picatinny de değil, mod 87 yazan ana gövde metali üstünde de pas tespit ettiniz değil mi?


    Namlu ne güzel boyalı ama gövde metal yüzeyi bir garip. Fırçalı metal görünümü olur ya onun gibi desem o da değil. Metal ne renk, yüzey polisajında ne anlatılmak istenmiş net değil. Harika bir çelik değil diye düşünüyorum?

    Şimdi siz bu mesaj yazdınız arada 3 yıl geçdi ve bu mesaj resim silindi sonra sizin gibi sorunu olan kişi sorunu nasıl çözücek ? biraz açıklarmısınız ?

    Ağzına Sağlık kardesım.....


    Sene 2013 Alanyada mal sahıbınden ev alcaz malum turızmın hala ıyı oldugu german holland vs turıstın bol oldugu paranın cok döndugu yıllar neyse fiyat son nedir adam dedi şu biz dedık bu evide begendık hani adamda bi burnundan kıl aldırmama bi havalar tafralar konu konuyu acıyor yuklendık vs Adam en son biz aslında yerliye Türke mal satmıyoz demezmi :cursing: sen Türk degılmısın dedım evet Türküm dedi pekı konustugun laf lafmı dedim kem küm kaldı,,Bu gunlerde noldu turızm bıttı,evler satılmıyor,fiyatlar nasıl kırıldı,ne yapmalı büyük konusmamalı.....İşte o hesap paragöz hatsan Tr yi burdakı musterısını adam yerıne koymuyor şimdi full yurtdışıyla durumu kurtarma peşinde,,Tr ile yurtdışına yaptıgı urun farklı,,eskı tekelci gunlerını daha cook özlersın hatsan,,ne çıkarsan mıllet almıyor artık uyandı herkez...Kral-Huğlu gibi çok ciddi rakiplerin havalı işine tam gaz girdiler,,yani rekabet Tavan by hatsan ;atlise;

    Hatsan zaten bitti ama bunu farkında değil ne yazikki!!!!

    Arkadaşlar bugün fırsat olunca çakı gibi asker Metehanı ziyarete gittim.Sizlere bol bol selam söyledi.Durumu iyiymiş.Kamuflajlarla (zaten boyu da uzun olunca ) dev gibi aslan parçası olmuş.10 güne kadar Sivas taymış.Resimleri atmaya çalıştım ama albümlere yükleyebildim.Moderatör arkadaşlar bu konunun altına ekleyebilirlerse sevinirim.

    merhaba


    konu açmış olduğunuz editör en sağ kısmında galeri albüm ekleme var lütfen Galeri Kullanma Rehberi inceleyin .


    teşekkürler bu konu alakalı bitr albüm açar faceboook gibi yükleme yaparsanız güzel bir arşiv yapmış oluruz.

    öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. resimdeki kolinin içerisine 2 adet kalın kitap ve 1 tane ajanda koydum. bunların arkasına da patpat naylon koydum. gazete ile destekledim. 6 metreden ve 3 metreden atış yaptım. kesinlikle hiçbir şekilde sekme yok. öncelikle onu belirteyim. ses konusuna gelince evet mekanizma sesi var fakat kesinlikle yüksek değil. co2 ili bir airsoft kadar ses çıkarıyor. daha fazla değil asla.

    resimde bulunan sağdaki hedefte atışlar sol da toplandı. gezi ayarladıktan sonra soldaki hedefte daha güzel bir grupman yaptım. hatsan mod25 supertact qe gerçekten çok tutarlı bir silah. ben beğendim.

    defalarca uyarmama rağmen ben kapatıyorum siz bir açık bulup yüklemeyi başarıyorsunuz resimleriniz silinmişdir lütfen galeri kullanma rehberini inceleyin

    hiç bir zaman Bu black and decker vazgeçme hayatın alcağın bütün bu tarz eşyalar Bu black and decker

    ayrıca dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticisidir. onbesden fazla ülkede fabrikaları vardır. en büyük rakibi japon makita dır. 1969 da aya giden ekip black and decker marka kırıcı kullanmıştır. ufak sarjlı süpürgeleri icad etmiştirler.

    ekmek kızartma makinası da üretmiş firmadır. ekmek kızartma makinası 10-15 yıldır sorunsuz çalışıp halen karnımı doyurmaktadır.

    amerika kıtasında 1993 avrupada ise 1997 yıllından itibaren sadece diy ve bahçe aletleri üretmektedirler, şu anda grubun bütün profesyonel üretimi dewalt markası altındadır.

    Bende yenilenmiş siteye yeni tasarımladığım profil avatarım ile yenilik kattım. Ben yenilenmiş halini daha verimli kullanım için ve mobilin daha çok desteklenmiş olmasını tüm cihazlarda herhangi bir app gerekmeden kullanımı açısından çok güzel ama benim gönlümde olan android ve ios uyumlu bir app üzerinden siteye giriş sağlayabilmek.

    inşallah zamanla oda olacak.

    Isparta'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde havalı tabanca milli sporcusu Rüveyda Güler'in cenazesi Kahramanmaraş'ta defnedildi.


    Isparta-Afyonkarahisar karayolu üzerinde kontrolden çıkan otomobilin direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında arkadaşı Rüçhan Gürkan (23) ile birlikte hayatını kaybeden 21 yaşındaki Rüveyda Güler'in cenazesi uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi. Milli sporcunun cenazesi, Dulkadiroğlu ilçesi Yusuf Hacılı Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

    Kızının cenazesinde ayakta durmakta zorlanan baba Mehmet Güler, 'Allah kimsenin başına vermesin. Trafik kazasında kızım hayatını kaybetti çok üzgünüm' dedi.

    Milli sporcu Rüveyda Güler'in cenazesine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile çok sayıda vatandaş katıldı.


    [Resim Engellendi: http://i.habergazetesi.com.tr/resimler/1422018/d47e7fcc142km.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i.habergazetesi.com.tr/resimler/1422018/47ff8bf678fk.jpg]

    Merhaba Sevgili hobidaşlar

    Bt 65 marka tüfegimin hava tüpünden hava kaçırıyor aldığım zaman içinden çıkan contalardan hangisini kulanmam gerekiyor yada bu benim yapabileceğim bir işlem mi resim gönderiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Screenshot_20180222-234912.png

    resimleri ek dosya yüklemek yasak


    Konu açarken ve konuların üstünde kırmızı yazı ilede belirttik.


    lütfen galeri kullanın bilmiyorsanız Galeri Kullanma Rehberi rehberimiz kullanın.

    Cana kıyamam,kıyanıda sevmem,ava gitmem,avcılık bana göre hiç değil,gidenin kendi bileceği iş, merhametlıyım hayvan severım acır beslerim diyorum ama nafile...

    Bizi düşünen yok :) etten parcayız sonucta hayvan sürü içgüdüsü biri saldırdımı hepsi dalıyor,sonucu ciddi yaralanmaya ölüme bile gidebılır,gecenın gec saatı sokakta kımseler yok vs

    Amacım savunma... ama canınız yanıp zorda kalmamışsınız burdan konuşmak kolay,o anı yaşayan benim...Nasrettın hoca eşşekten düşer çok acı ceker,ahali hocam napalım sana der,Hoca can havliyle bana eşşekten düşen birini getırın,beni ancak o anlar der !!! O Hesap

    Hayvan haklarınında sınırı var insana risk yaratıyolarsa orda dursunlar

    Hee bana co2 mantıklı değil,bu savunma yöntemi daha mantıklı deyin onu anlarım,köpeklere merhametten düştüğüm durumun vahametini bizi unuttunuz Arkadaşlar

    Ama her canlı birgün ölümü tadacaktır :)