Ermanzzz adlı kullanıcının mesajları

    Tamam arkadaşlar at44 long yattı benim kafama sadece ona bakıyorum. Sizlerinde aklında olsun faturalı garantisi devam eden bir at 44 olursa görüşmek isterim.

    Tamam kardeşim at 44 ile nova araştırıyorum verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim almaya karar verdiğim tüfeği yine yazarım sizlere.

    arkadaşlar sitesinde bu yazıyor
    Nova serisi PCP havalı tüfekler 250 BAR çalışma basıncına ve 500 cc tüp hacmine sahip oldukları için bu tüfeklerin dolumunu ancak kuru hava tüpleri ile yapabilirsiniz.
    pompa ile dolmasında bir sakınca yok mu kesin bilgimi.

    nova yı bende beğeniyorum tip görünüş en iyilerden bence ama pompa kullanılamıyor olması düşündürüyor beni. yani köye bahçeye falan gidip 1 hafta kalsam scuba da boşalsa sıkıntı olur. yani pompa her türlü olmalı.

    teşekkür ederim üstad araştırmaya başlıyorum. ikinci el bir pcp alış veriş sitesi var mı bildiğiniz. silahalımsatım diye bir site var benim baktığım orda çok az ürün var.

    at 44 ün hangi serisini tavsiye ediyorsunuz sitesinden baktığımda farklı çeşitler var. orijinal haliyle kaç metre düzgün atışlar yapılabilir. Fiyat olarak ta daha uygun benim için daha iyi.

    Arkadaşlar konuyu toparlayayim yanlışım varsa duzeltin lütfen.


    Bt 65 ile 100 metre de bir şişeyi kirabilirim.


    100 metrenin üstüne biraz yetenek ister, süreklilik yok.


    150 metre üstü ise hayal.

    arkadaşlar 200 metre soda şişesi vurmak bencede fazla bende inanmadım, o yüzden 150 metre civarı bana mantıklı geldiği için 150 metre demiştim. ama 150 metrede ki bir hedefi vurma şansım yoksa, İnterneteki videolar yalan sa hiç girmeyeyim ben bu işe. Yada özel bir yetenek gerektiriyorsa 150 metrede bir şişe vurmak, ki özel olduğumuda sanmıyorum.
    Bide bt 65 değerleri bakımından at 44 den daha iyi gibi neden onu tavsiye ettiniz. Fiyat biraz daha uygun o yüzdenmi.

    Performans açısından sorun yoksa scuba ile pompa arasında. deneyerek görmek istiyorum zaten pompasi hertürlü olmalı diye düşünüyorum, duruma göre scuba ya geçecegim. sizin hocam fiyat ile ilgili bir fikriniz varmı?, bide ikinci el alacağım nelere dikkat etmem lazım.

    İlk başlangıçta pompa ile başlayabilirim o zaman sonrasında artık duruma göre scuba ya geçerim çok teşekkür ederim kardeşim yardımların için.

    bide pompa ile istediğin basıncı sağlayamazsınız scuba tüp lazım diye okumuştum. Bu konuda bilginiz varmi.

    anladım kardesim daha üst seviyelerde bir tüfekte çok pahalı peki bu tüfek icin fiyat nasıl sence fiyat konusunda bir bilgin varmı ya da onu alacağına bunu al diyeceğin bir tüfek.

    hoşbulduk üstad... benimki tamamen zevk, istediğim bir soda şişesini 150 metrelerde kırabilmek yada en azından bir su şişesini delebilmek. internette bt65 200 metre atışlar falan diyor bana da biraz abartı geldi aslında ama 150 metre de mi olmaz diyorsunuz bu paketle?

    Arkadaslar hedefe atis yapacagim 150 metre ve uzeri etkili bir tufek olsun istiyorum. ikinci el, 1 yıl garantisi devam eden bir bt65 sb elite lw qe 5.5mm +pompa 1200tl ye buldum pcp ye yeni merak sardım aranızda da yeniyim. Bu tüfek nasildir başka bir tavsiyeniz varmi, fiyat nasıl, pompa yerine scuba tüp mü almalıyım. Pompanın yorucu olması sorun değil işimi görürmü tam olarak. Değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim