frivolo tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Yok şu ana kadar yanlışlıkla bir kuş öldürmekten başka hayvanlara ateş etmedim. evet modifiye keçelerini siz istanbuldaki bulabilecek arkadaşlar bizlere temin ediceksiniz kargo ve ücretini ödemek şartıyla nereden bulabileceğiz maccari 3.80 i
    en kötüsüde çıkan yayı kurulu haline dışarıda getirip ölçmek sen ne söyledin :) çok kuvvetli yay bunlar:) ben bunlardan 4 tane alıp arabama takmayı düşünüyorum.:) spor yay olarak:) neyse uzun lafın kısası keçe bulursanız bende maccari yay ı bulmak için yabancı siteleri gezeceğim. hadi bakalım baş başa verelim 5.5 te çıkış hızını 400 m/s yapalım:)

    Herkese merhabalar. sizi kutluyorum benim yapmak istediklerimi önce siz gerçekleştirdiniz bende hatsan ın yurt dışına ihraç ettiği serideki bir mod 125 var ve gayet memnunum hiçbir sorun çıkmadı hala en büyük sorunu istikrarsızlığıdır dendi bazısında var bazısında yok demek ki yinede bu fabrikanın ve ürünün istikrarsızlığı. geliştiricek eminim buna hatsan daha da ileriye şimdi gelelim modifiyeye sizin yaptıklarınızın aynısını bende yapacağım transfer deliğini 4.5 yapıp dediğiniz yerden parçaları sipariş edeceğim yay ucu ağırlığınıda yapacağım fakat sormadan geçemeyeceğim maccarinin 3.80 lik yayı mı daha kuvvetlidir yoksa 125 orjınal yayı mı bilenler söylesin ayrıca maccari 3.80 lik yay koyarsak tüfeğe tetik kaçırır mı bende maccari yay bulup denemek istiyorum benim mod 125 e yapmak istediğim hayali modifiye şudur. MACCARİ YAY 3.80 YADA ÜRETİLMİŞ EN KUVVETLİSİ , ÖZEL KEÇE, YAY UCU AĞIRLIĞI, SİLİNDİR HONLAMAK, TRANSFER DELİĞİ BÜYÜTMEK, NAMLU CONTASI YEŞİL GRESS:) ÇIKIŞ HIZI 400 M/S yi bulabilecek miyiz bakalım 5.5 i kastediyorum:)) ;şrofls;.