Arth-Wader adlı kullanıcının mesajları

    .Bir de sırf yaylı tüfeklerin olduğu bir yarışma gerçekleşse ne güzel olur.Konu fazla dağıldı.440 tl. ye alabileceğiniz en iyi yaylı tüfeklerden birisidir stoeger.Alan herkes memnun.


    cok guzel olur gercekten


    bu arada konuya donersek;


    - X20'nin sevdiği - sevmediği pelletler:
    ben yaklasık 15 farklı model marka pellet ıle denemeler yaptım, tumu hedef kagıtlarına seklındeydı ve gamo red fire da karar kıldım
    duzgun ve ıstıkrarlı atıslar yapabılmemı saglayan yegane 4.5 oldu
    [Resim Engellendi: http://www.weaponsandgear.com/pictures/_G/_Gamo/GAM632270154_1.jpg]


    - 4,5 - 5,5 kullanıcılarının yorumları
    her ıkı urunude Alper sayesınde deneme sansım oldu ;) benım kullanmakta oldugum 4.5 guzel ve hızlı mermıler ıle gayet basarılı fakat 5.5 ın ezıcı gucu bır baska :)
    - Karşılaştığımız sıkıntılar
    ben otomatık olarak devreden olan emnıyet kılıdınden memnun degılım; ayrıca tetık 16 kademelı gıbı cok kaba guc gerektırıyor...
    - Dürbün seçimleri
    gamo AO 4x12x44 dampa ayak ıle
    - Teknik servis konuları
    herhangı bır sorun yasamadım henuz...

    Artun arkadaşımızla yarışma günü 4.5 ve 5.5 mm.i test etme imkanımız oldu.5.5. mm. olan kaşık hedeflikleri nerdeyse 3 tur döndürürken, 4.5 mm. olan 1 tur döndürüyor.Değil mi artun?


    Merhabalar Alper;


    evet senınle tanısmak ve uzun suredır merakında oldugum 4.5 - 5.5 karsılastırmasını bızzat yapma sansını yakalamıs olmak paha bıcılemez . 4.5 yuksek suratınden oturu daha kesın olmasına ragmen; ruzgardan hafıflıgınden oturu etkılenmekte...
    fakat 4.5 ıle 5.5 karsılastırıldıgında 5.5ın gucu cok barız bır sekılde hıssedılıyordu.
    (ama raptor mermı ıle yaptıgıız denemede kasıklardan bırınıde 4.5 ıle deldıgımız unutmayınız ;) )
    benım 5.5 karsısındakı beklentılerım tam olarak cevaplandı (Alper'e bır kez daha tesekkur ederım).


    kullanılacak ortama ve zevke gore her 2 urunde farklılıklar gostermekte. ben daha uzun mesafelerde daha hasas atıslar yapabılmek amacı ıle 4.5 kullanmaktayım. ama 5.5 ın yok edıcı gucunu kullanmakta farklı bır yontem tabı. daha onceden kullanmakta oldugum gamo urunun yanında bunlar bırer canavar.


    genel olarak tetık cok kotu, 1. ve 2. kademelerın harıcınde arada bır cok kademe ve aksam gecıyorsunuz hıssı vermekte! stoeger x20 supressor ıcın ısmarlamıs oldugum yenı gtr3 tetık ıle gelısmelerı sızlerle paylasıyor olacagım.


    suanda stroeger ve gamo harıcınde 3. bır kardesı eklemeye odaklanmıs durumdayım. BENJAMIN NP XL1100 5.5; bu urunu kullanan arkadaslar varsa yorumlarını merak edıyorum.


    bu arada pellet secımı ıcın bır cok urunle testler yaptım; benım kararıma gore gamo redfire en guzel cıktıları saglamakta. 4.5 ıcın


    Alper de aynı sekılde kendı 5.5 ı ıcın farklı bır yorumda bulunacaktır.

    merhabalar;


    BENJAMIN NP XL1100 5.5 kullanan arkadaslar varsa konu hakkında bılgı almak ısterım. urunun ses sevıyesı gruplama ve genel kullanım deneyımlerını merak etmekteyım.