hakan_79 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Sanırımı bu şekilde kullanacağım. Ayrıca çok ilginç gülermisin ağlarmısın dedirtecek cinsten de bir olay oldu tüfeği teslim aldığımda atölyede bir kaç çalışanımız vardı kutuyu açıp namlusundaki made in china yazısını görünce biraz bozuldum. Bu sabah atölyeye geldiğimde yazının silinmiş olduğunu gördüm. 0 numara zımpara ile yazıyı silmişler çokda güzel olmuş bu gün dürbün sıfırlamasını da yaptık sayılır. Bayram tatilinde daha rahat bir ortamda deneme fırsatım olacak inşallah.

    ben siteden X10 Combo nun resmine bakıp aldım.Resimdeki tüfek arpacıksız olsaydı zaten sipariş vermezdim sadece benim aldığım firmada değil tüm firmalarda resimler aynı hatta stoegerairgun adlı sitede bile, açıklamalarda ingilizce olunca böyle hatalar oluyor. Aldığım yerin çok ilgili olduğu söylenemez kargo aksadı, tüfekle birlikte sipariş verdiğim 6 paket peletde hatalı gelmiş. Benim hatam alımı internet üzerinden yapmaktı. Böyle durumlarda kesinlikle görerek almak en iyisi.

    Merhaba havalı tüfeklere merak sardıktan sonra siteye üye oldum, uzun araştırmalar sonunda da sitede firma hakkında olumlu yorumların etkisiyle Adanadaki firmanın internet sitesi üzerinden vursan stoeger x10 combo 4,5 mm dürbünlü havalı tüfek sipariş ettim, tüfeğimi 16/09 tarihinde teslim aldım. Ancak kutuyu açtığımda tüfekte gez ve arpacık olmadığını gördüm.Oysa siteden alırken gördüğüm resimde vardı. Tüfeğe bu parçalar sonradan eklenebilirmi? Eklemeden kullanımın ne gibi dezavantajları vardır? Teşekkürler.