ambrosia adlı kullanıcının mesajları

    Booze artık bizde gidelim mi ??? OKurken yazılarını iç geçirdim valla. Erzak saklamayı da özledim :) Bakkal yok çakkal yok ama, ormana (herzaman atış yaptığınız yerde) gittiğinizde eve geri getirmek yerine ormanda sakladığınız malzemeleri bulmak güzel oluyor.


    Eskiyi hatırlamışken, 140 metrede şişe koymuştuk. booze 4-5 tane desteksiz çakmış ama hiçbir cacık olmamıştı. Velhasıl şişleri toplamaya gittiğimizde üzerinde 4 delik vardı. Kırılmamıştı çünkü yine bizden biri şişeyi koli bantı ile kaplamıştı ;kihhik,


    Yusuf,


    54 sana tepmiyor bana tepiyor valla :) Bir kere bulleye ın 54 ile atış yaptım, anında bıraktım. Deli ağır gelmişti bana. Valla helal olsun o ağır tüfekle bu atışlar.


    Benim gibi destekli atış yapmayı sevenler, senin gibi, Kemal Abi gibi destksiz atış yapan atıcılara herzaman gıpta ile bakarlar. Unutmayınız ki hiç bir kara şişe sizin iki saat pozisyon almanızı ve ayar çekmenizi beklemez. Eğer desteksiz atışlara devam edeceksen Kemal Abi gibi red dot kullanmanı bende booze gibi tavsiye ederim. Çıplak gözle bile görünmeyen şişeleri dürbünsüz çok vurulmasına şahit olduğum için bu atışların hiçde kolay olmadığını çok iyi biliyorum.


    Tekrar tebrikler.

    Boltu sökmek ve takmak oldukça kolay. Zaten ilk taktığınızda hemen sıkmayın. İnce ayar için monte ettikten sonra çok sıkmayın. Bolt tamamen kapalı iken , yani mermi namluya sürülmüş halde iken boltun vidasını sıkın.


    Normalde İngiterden 10 günde ürünler gelebiliyor. AByram ve yılbaşından dolayı aksaması çok doğal endişeye mahal vermeyin, güle güle kullanın. İnanın Tüfeğinizin havası değişecek.

    Buluthan selamlar;
    Biraz jetonum geç düşüyor ama,
    Anlamadığım nokta şu, siyah bolt, parça olarak dışarıdan getirilip senin silahama takıldı, yada senin krom bolta özel olarak boyamı atıldı.
    selamlar....


    Bu bolt yurtdışından gelme. Benim ki de duruyor.

    Eline gözüne sağlık cidden o mesafeden şişeleri görmek bile zor. Hele hele tepmeli bir silah ile o mesafede isabet ve tahribat sağlamak çok daha zor.


    Şu arpacık konusu çizimide güzel olmuş. Bende başka bir objeye nişan alıp, vuruşu gerçekleştiriyorsunuz sanıyordum.


    Güzel bir dürbün ve PCP ile neler yapabilirsiniz kimbilir.



    Tebrik ederim.

    Gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş. Yeni bir tabancayı sökmek ve bunu yaparkende nerede ayrıntı varsa yazmak, doğru noktalarda fotograflamak.... Ve tüm bunları hiçbir karşılık beklemeden yapmak. Takdir edilmeyecek gibi değil. Elleriniz dert görmesin. ;d;


    Kesinlikle katılıyorum. İlk kez bir havalı tabancanın sökümüne şahit oldum. Bu harika paylaşım için tebrik ederim.

    Vay be !!! :!:


    Helal olsun Mesut. Bu tüfeğin hakkını zamanında Cahit verirdi şimdi sen veriyorsun. Bence size üretici firma sponsor olsun. Yurtdışından benjamin 14,3 grain mermi getirsin. Bu tüfek ile zamanında Cahit 100 metreye kadar, benjamin ile en iyi performansı almıştı.


    70 metrede,Crossman Hollowpoint ve 5 atış. Üstelik c-t-c de ölçmemişsin :) Buda aslında c-t-c- yaklaşık 4 cm lik bir grupman demek, hemde o tetiğine rağmen. Seni tebrik ediyorum kardeşim !


    Az dur gaza geldim ;şrofls;. , birlikte atışa gideriz ;tufey#, benim tüfenk ile kimbilir neler yaparsın ;tacli#

    Atıcılar biatlon yapmıyor. Bu sebeple istersen 1 saatde 5 atış yap. Süre ile ilgili olarak da; 5-6 saniye nişan alıp atış yapmak için gerekli maximum süredir.


    Önemli olan grupmandır.

    Airsoft ekibinde aynı zamanda havalı silahçı da olan hatırı sayılı kişiler de yok değil hani.


    Buluşmanın aynı güne denk gelmesinden dolayı, Airsoft da sarfedilen efordan sonra atış yapmakta zorlanacağım için bu buluşmada havalı tüfekle atış yapamadım.


    Airsoft ile airgun tamamen birbirinden farklı ama aynı zamanda ortak noktası olan spor ve hobiler. Hele ikisini de mümkün mertebe yapabilmek ise ayrı keyifler.


    Airsoftçularıda,ayrım yapmadan, airgun buluşmasında ağırlayan Mustafa Abi ye tüm arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ederim.

    Tüm katılan arkadaşlara, yatagun çalışanlarına özelllikle Mustafa Abi başta olmak üzere, Polat Abi,Ülkü Abi ve Volkan a da video ve fotoğraf çekimleri için ayrıca teşekkürler. Airsoft ile aynı güne denk gelen bu buluşmada ne yazik ki tüfeğimi kullanamadım :)


    Çok yakında atışlara yeniden dönmek üzere...(İlker Abi nin ve Hakan abinin ellerinden öper benim minik s410)

    Tebrik ederim Erdem Abi. ;d;


    Yılda bir kere grup yapıp koyanların aksine (yabancı forumlar), düzenli olarak grupmanlarını yayınlamanı takdir ile karşılıyorum.


    Bence grupmanlarda önemli olan istikrardır.

    1. Yaşlı kirpi
    02. ihtiyar
    03. Termopl
    04. Master
    05. Gunman Haluk
    06. Bayayhan
    07. meseduzu
    08. Sunborn ve eşi
    09. Erkut
    10. Hamzaali
    11. Orhan Uşaklıgil
    12. Cahit Keskin
    13. Sezgin
    14. Mustafa
    15. jimih
    16. avcı
    17.Vasuki Volkan
    18-Bülent,Ata(Atlatamazsak eşi )
    19. freedom_34
    20.hardturkve (bacanak, kayınço ,hanımlar)
    21.Fatih
    22.elomen
    23.Mühendis (Sabah ALES imtihanım var dua edin )


    24.Robar ve eşi (bir aksilik olmazsa)
    25.ambrosia
    26.bir kaç airsoft çu arkadaş !

    Herkese teşekkürler.


    Şu anda uzun zamandır ara verdiğim havalı silah ile atış yapsam sanırım iyi grupmanlar çıkartmak oldukça zor olur. yeterli çalışma ve uygun techizat ile bunlar mümkün. Hele bir de hava şartları da tam atışa müsait olur ise olabilir tabikide. Bu atışlarda işte hava şartlarınında çok iyi bir zamana denk geldi. Herzaman bu grupları yapmak pek mümkün olmuyor.

    Estafurllah.


    Efsane değilde denk geldi desek daha doğru olur. Uygun muhimmat, doğru tüfek ile o kadar grupman içinde elbet rüzgarsız bir havayı yakalamak nasip oldu işte. Hatta bazılarını merkezden merkeze ölçmemişim, dıştan dışa ölçmüşüm :)


    Daha iyileri sizlerin olsun.


    Dediğim gibi benim amacım grupmanları yayınlamak değildi, bir kaç kişinin olumsuz yazdığı yada kaleminden çıkanları düşünmeden çalakalem yazanlara bu işlerin cidden kolay olmadığını nacizane hatırlatmaktı. Gerçi silinmiş mesajları görmedim ama şu anda yazanlar bile insanı üzmeye yetiyor.


    Tüfeğim uzun zamandır yatıyor. İlker Abi nin ellerinden öper. Diğer ünvanları bilmem ama, sanırım Türkiye en uzun süre ile İlker Abi de yatan 2. tüfek ünvanı bana ait (exador 1.) :)