nisanci adlı kullanıcının mesajları

    sakın yanlış anlaşılmasın. ben ciddiyim. bana göre bu silah için süper bir performans. üstadlar bu sonucu nasıl yorumlar bilemiyorum ama bence atıcı silaha iyi bir hakimiyet sağlarsa çok güzel bir grup oluşturabilir. ;d; benim de eva alma düşüncem var. sadece yenilikler (eun jin sumatra 2500 gibi) ve maddi endişeler beni kararsızlaştırıyor. ;$., dediğim gibi kardeşlerimizin grup çalışmalarının çoğalarak sergilenmesini istiyorum.

    FX T12 al.

    sn Kafa avcısı fx t12 yi 180 cc tüp hacmi ve 870 fps fabrika verisi hızı; buna mukabil nispeten yüksek fiyatı nedeniyle eledim. tavsiye için teşekkürler. tabii fx lere bir şey denemez ama bu silahlar bütçemin üzerinde kalıyor. saygılar.

    "bendeki S410 16 grains pelet ile 1365 fps hızda atış yapıyor."
    sn Mustafa Serdar bu hızda kaç atış yaptığını da söyleyebilir misiniz? bir de yüksek hız isabeti olumsuz yönde etkiliyor mu veya bu etki varsa önemsenmeyecek kadar mı? teşekkürler

    TheNightHawk haklı. şu ana kadar hiç pcp kullanmadım. canlı olarak da görmedim. cevabı da öğrendim kesinlikle aa üstün ;d;


    şimdi yeni soru. evaya regülatör takanlar var. bu işlem sopnrasında aa ya yetişebilir mi? yoksa bu işlem sonucunda yetişen sadece maliyeti mi olur? aradığım 1000 fps üstü 30 stabil atış. 100 m de 5 atış, beşi de kibrit kutusuna.


    eski bir yaylım var. 50 mye dahi atamıyorum. gülmek, kızmak serbest. ben bilgi istiyorum. ½bay£bay`;

    sn RaptorX siz de konuyu çok güzel özetlemişsiniz. katılmamak elde değil. evanın fiyat uygunluğunun yanında gücü de biraz fazla diyebilir miyiz hani biraz daha teselli olsun diye.


    bir de Mrmataraci yazarken nick'i eksik yazmışım afvola; saygılar

    bende senin gibi çok arasında geldim gittim arkadaşım.. geceleri gözüme uyku girmedi düşünmekten ama sonunda evanixde tercihimi yaptım iyikide yapmışım eğer sende benim gibi yeni başlıyor isen evanix seç başın ağrımaz diyorum karar senin tabikide.....


    sn burdurlu hemşehrim bütçe nedeniyle ve bir de sn mataracının belirttiği gibi halen AA bulunmuyor (bu da benim züğürt tesellim) galiba ben de evayı seçeceğim. Ama hala cesaretimi toplayamadım. cevap veren kardeşlerime ve tüm foruma saygılar. :)

    herkese selamlar.


    mükerrerlik oluşturmak istemezdim ama daha derli toplu olarak


    ustalardan, üstadlardan, yorumculardan, forumculardan yardım istiyorum.


    aklım karışık, cüzdan buruşuk. +- leriyle iki silahtan handisini tavsiye edersiniz? eva beni 6 ay, aa 12 ay sarsar.


    aslen garip biraz da hatundan tırsar. u½%; :him:s