panikk adlı kullanıcının mesajları

    uzun bir kararsızlık döneminden sonra hatsan at44 lw namlulu pcp aldım. silah beklentilerimin üzerinde çıktı, gerçekten asil bir duruşu var. umarım ilerde performansıyla fikrimi değiştirmez. sadece iki atışa gittim buna rağmen insan ne çok şey öğreniyor; pompa yapmanın o kadar zor olmadığını, sezsiz ve tepmesiz atışın inanılmaz bir şey olduğunu, pcp kullananın bir daha yaylıya dönemeyeceğini, insanın bir pcp'den neler beklediğini ancak bir pcp sahibi olunca bilebileceğini öğrendim. ama daha öğreneceğim çok şey olduğunu biliyorum. benim tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak: hız ölçer (sanırım adı koronograf ) olmadan silahımın gücünü öğrenebilir miyim? atışta attığım pelletleri görebiliyordum bu bana çok ilginç geldi. acaba tepme olmadığından mı yoksa silahın gücünde bir problem mi var? bir de 200 bar doluyken bira üste atıyor. yanıt gönderen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

    havalı tüfek merakının temelinde avcılık içgüdüsünün vicdanla bastırılması yatıyor bence. doğaya zarar verip canlıları öldürmektense sadece atıcılık yapmak.

    bende gamo hunter 440 4.5 var ve gücünden hiç memnun değilim diana magnum 350 ile arasında çok fark var mı. dianayı inceledim ağırlık namlu boyu çok farklı bunlar tüfeğin gücüne çok etki eder mi? çıkış hızları çok farklı değil