Bozkurtbey adlı kullanıcının mesajları

    Öndee bu tüfeğin yaninda gelen plastik bipodu vardı sadece. Birde tüp 130-140 bar civarındaydı.
    35 metre civarında sifirlama yaptıktan sonra gazoz kapağına ve 5 kuruşa ,10 kuruşa atış yaptım. Bazen her atışımda bazende 2-3 atışa bir vurabildim.
    Yalniz tüfekte bir sıkıntı yaşadım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 140 bar civarında otomatik olarak mermi almayı kesti.elle kurmak zorunda kaldım. Sebebi ne olabilir acaba?

    Tufegi aldım zaten de daha atış yapamadım. Dürbün bu hafta geldi yarın deniyecem. Dediğiniz gibi ağır. Dürbünde agirmis desteksiz atmak çok zor. Ön koltuğa dikip yada arkaya yatay koyunca sığıyor. Bagaja dediğiniz gibi sığmıyor.
    Benim derdim bu tüfekle grupman yapmak ve dürbün kullanmayı öğrenmek. Otomatik olması sebebiyle daha rahat öğrenirim gibime geliyor. Becerebilirsem de daha sonra hercules e geçmeyi düşünüyorum.

    Bende de barrage var. Üzerinde Gamo 6-24x50 dürbün var. Önder paralax lı. 120 mt kadar atış yaptım. Ama daha yukarısına hiç atış yapmadım. Sanırım ayaklarını yükseltmek gerekli. Ateşli silahımda hawke kullanıyordum. Benim fikrim hawkeden vazgeçme maddi imkanın varsa.

    Bu arada Barragedan memnun musunuz? Benim ilk pcp deneyimin olacak. 50 metre grupman açısından durumu nedir? Simdiden teşekkürler.

    200 mt neyse de, 400 mt mesafe havalı bir silah için biraz fazla değil mi ? o mesafeye atsa atsa herkül atar gibime geliyor.


    400 metreyi ikinci el daha ucuza alabileceğim daha kaliteli pcp ler (hercule benzeri)ile bir 2 3 yıl tecrübe sonrası için yazdım.
    Yoksa hatsanın yazdığım serileri ile 4-5 bin atımlık tecrübe sonrası 200 metre yi 4-5 atım da bir görürsek ne ala.

    Heralde grupman amaçlı kullanacaksınız, o zaman bu ikisi arasında lw namlulu at44'ü öneririm, ancak 400 m. bu tüfek için çok iddialı olur, bt65 daha çok tahribat amacıyla alınıyor.

    Bu ikisi dışında ise benim önerim grupmanına bayıldığım kral Maxi puncher.


    Maksadım tahribattan çok uzun mesafedeki hedefi tutturma ve grupman yapma.merak ettiğim at 44 long lw ye göre bt65 in menzili daha uzun mudur?
    Sıfır dışında 2. el olarak yardımcı olabilecek arkadaşlarda varsa iyi olur. Kral puncheri bir inceleyim.

    Yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim.
    Pcp bir tüfek alma niyetindeyim. 20 metreden 200 veya 400 metreye kadar kendimi geliştirdikçe kullanma maksadıyla , tabi maddi imkanım elverdiğince( 1000-1500 TL), ikinci el veya sıfır önerilerinizi bekliyorum.
    Hatsan at 44 long lw ile BT 65 serisi arasinda kaldım. Fiyat olarakta sıfır olursa bütçeye uyan bunlar var gibi.