selam kaliteli bir optik isterseniz vortex viper gen2 5-25x50 ffp satılık var.
fkrtkpci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hw30 ( Sıfır alındı 2 yıllık faturalı )
Hawke dürbün 4x32
Wortex hunter ayak
Utg 11 to 22 ray
9 kutu 8.44
4 kutu 10.34
5 kutu 8.44 premium diablo
Tüfeğin tüm orijinal parçaları duruyor. ( Gez arpacık ve 7,5 joul yayı ) Kutusu da.
Dürbünün de duruyor kutusu.Hepsi takım halinde 26.500TL
-
selam resim atarmısınız bakayım 05322474442
-
elimde çok sayıda 28 grain solid olduğu için onları tüketmenin peşindeyim. Bu sebepten dolayı 28 grain kullanıyorum. reg 140 barda çekiç ayar yayına hiç dokunmadan 965 fps ile atıyorum. Tüfek drs classic 500 dü.
Namlu ve power kit ekledim sonradan.
İsabet ve grup muazzam olsu.
-
Kaç tane drs ciyiz acaba :). Bende 2 tane vardı. Biri ile vedalaştık şimdi 1 tane var.
-
-
-
Muazzam bir tüfek , keşke benim olsa…
aldın aldın doymadın yeter

-
-
GÜNCEL
İSTEYENE KRAL TÜFEKLERE UYGUN VALFİ İLE BİRLİKTE DE VERİLEBİLİR.
-
yada siz arayın 05322474442
-
sitede herkes farklı kod isimler kullanıyor ya ben tanıyamıyorum kimseyi
sonra bir bakıyorum tanıdık çıkıyor. İletişim numaranızı yazarmısınız alalım dürbünü. -
Valf siz tüp kalpsiz insana benzer. Hiç bir faydası olmaz.
-
-
2036 tarih
480cc inocom karbon tüp
Best Fittings valf
10.000TL
05322474442
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
-
Selam satıldı mı? duruyor mu?
-
-
Dürbün sıfır sayılır. İlk sahibiyim ve kusursuzdur.
Dot ışıklı reticle ( 9 kademeli )
24 mrad bastırma
Orijinal Japon üretim.
Fatura ve garanti vardır.
Tüm kutu içeriği tamdır.
Fiyat 40.000TL.
Bushnell Elite 3-12x44mm Taktik Av Dürbünü, hemen hemen her avlanma durumu için ideal Tüfek Dürbünü olacak şekilde tasarlanmıştır.
Argonla temizlenen Bushnell Elite Av Tüfek Dürbünü, uzun vadeli su geçirmez bütünlüğün en üst seviyesini sunar.
Bushnell Tactical Elite Av Dürbünü 3-12x44mdeki tüm hava-cam yüzeyleri , çok katmanlı yansıma önleyici kaplamaya sahiptir. Tamamen çok kaplamalı optik sistemler, izleyicinin gözüne ulaşmadan önce çok az bir ışık yüzdesi kaybolduğu için en az göz yorgunluğuyla en parlak, en yüksek kontrastlı görüntüleri sunar. RainGuard sayesinde, ıslak bir lens veya geleneksel camı buğulandıracak yanlış yönlendirilmiş bir nefes size asla bir görüş kaybına mal olmaz.
Bushnell Elite Tüfek Dürbününde bulunan bu patentli, kalıcı, su itici kaplama , yağmur, kar, sulu kar ve yoğuşmadan kaynaklanan nemin boncuklanmasına ve daha az ışık saçmasına neden olur, böylece diğer optikler işe yaramaz hale geldiğinde net, parlak bir görüş elde edersiniz.
The content cannot be displayed because it is no longer available.