anymess adlı kullanıcının mesajları

    Moderatorun içindeki odacıkları nasıl kırdınız diyeceğim ama sanırım siz moderatoru silaha tam sıkmadan gevşek bağladınız ve odacıklar isabet aldı ?


    Ben de tam mana veremedim doğrusu. Dediğiniz gibi farkına varmadan gevşek bıraktığımı sanmıyorum çünkü tüfekten zor söktüm, ancak kulandığım peletler gamonun aşırı çapaklı pelletlerindendi ve iyilerini seçerek kullanıyordum. Her halde çok fazla çapaklı bir tanesini fark etmeden şarjöre yerleşitirip attım. O da moderatörün içinde takla attı ve odacıklara çarparak kırdı. Atışa devam edince de kontolsuz atışlar oldu. Yolum düştüğünde yedek parça konusunda yardımınızı rica edebilirim diye düşünüyorum.
    Sevgi ve saygılarımla,

    Bu gün, atış buluşmasını evde yapiim dedim.
    Sonuç üç ayrı pencere camı ve 125 tl camcı faturası şeklinde tezaür etti. Grupmanda yaklasık 80 cm idi. X(X( .
    Hanımın daha haberdari yok ama öğrenince hafta sonu ceza olarak ev hapsi veya birlikte alışveriş cezasını kesiin alırım. :him:s Cezadan yırmak için acilen uygun bişiler uydurmak lazım ama aklıma bişi gelmiyor acil yardıım lütfen yoksa gerçekten ancak seneye görüşürüz. ;şrofls;.
    Sebep:
    [Resim Engellendi: http://img707.imageshack.us/img707/7251/img1596u.jpg]
    Sonuç:
    [Resim Engellendi: http://img706.imageshack.us/img706/6529/img1588c.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/5059/img1591ft.jpg]

    Yine çok güzel zaman geçirdik. Lezzetli köfteleri ile bizi misafir eden Mustafa Serdar Beye çok teşekür ederim. Köfteler pişti ağzımıza düştü. Emeği geçen tüm dostlara teşekürler. Yusuf beye de güzel fotografları ayrıca teşekkürler ellerinize sağlık.


    Polat bey başınız sağolsun. Kaybınız için üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Umarım daha sonraki buluşmalarda daha keyifli zamanlarda tanışma imkanı buluruz.

    Resimlerin linklerinde problem var galiba ben göremiyorum. :(


    MBE abiden rica etsem koyduğu fotoğrafların linklerini düzenleyebilir mi acaba?


    Her zamanki gibi buluşmalarda emek verip çektiği güzel fotoğrafları bilgisayarıma indirmek istiyorumim.


    Değerli arkadaşlarımla paylaştığım zamanların anısı benim için önemli.


    İmkan olursa çok sevinirim.

    HOBİ MERAKI OLAN KİŞİ: Uğraşısı dışında, ilgi duyduğu bir şeye boş zamanının bir kısmını ayıran ve ilgisi az veya çok olan kişi


    Ben bu sınıftayım herhalde.
    Bu hobi merakı olan kişi olmanın; bir de, hobiyi paylaşınca alınan zevkin kat ve kat artması, ortak payda da menfaat gözetilmeden kurulan dostlukların gelişmesi gibi bir tarafı var ki, işte bu benim en çok keyif aldığım kısım.

    [Resim Engellendi: http://img682.imageshack.us/img682/7480/t9mm5jlv.jpg]


    Yeni yaptığım kompanzatör olmasaydı bu grubu yakalamam mümkün değildi. Çok büyük faydasını gördüm. Değişik değişik çok sayıda kompanzatör tasarımı yapıp denedim hepside başarısız oldu fakat ilk defa basit bir tasarımla işi çözdüm.


    Çok güzel grup tebrik ederim. Bildiğim kadarıyla bu parçaya ingilizce kaynaklarda "air stipper" de deniyor. Yabancı internet sitelerde benzerlerini gördüm ancak sizin yaptığınız bana çok özgün geldi elerinize sağlık. Acaba air stripperin grupa ne kadar etkisi oldu ? Namlu ucudan sökünce grupman ne kadar acıldı ? Deneme fırsatınız oldu mu? ;tese;kkur

    6.35 pellet almayı unuttum bugun bakalım napacaz...


    Benim yanımda biraz 6.35 pelet olacak beraberce atarız, Sabahta yol üstünde bir yerlerden birkaç kutu daha bulabileceğimi sanıyorum. İnşallah sabah erken sizlere yetişebilirim.


    Tesis dışında bir yere gidilmeyecek anladığım kadarıyla,

    mangal-kömür-et-tavuk-rakı-kola-su-bira-domates-salatalık-soğan-kahve-çay-tüp-bardak-çanak-çömlek Organizasyonunu nasıl yapacaz...


    Yengelere börek ve sarma mı yaptırsak ;tacli#


    Ne biliim aklına başka bişey gelen olursa yazsın pazar sabah saat 7-8 gibi buluşalım bence yoksa oğlenden evvel kurulamayız

    Beş-altı kişiye yetecek mangalı, kömürü ve şişleri unutmamak için şimdiden arabanın arkasına koydum, Bardak çanak cömleği ise plastikle idare ederiz artık.


    bende gelmek isterdim ama araba olmadıgımdan zor bi ihtimal ..

    Kadıköy-Göztepe-Bostancı veya Ümraniye güzergahı üzerinde bir yere ulaşırsanız. Sizi alabilirim. PM bekliyorum.




    Cok büyük bir terslik olmazsa ben de geleceğim. Hava soğuk olacaksa, kaçacak kapalı yeri ve cay kahve servisi olan bir yerde olmakta fayda var. Yok geçen haftaki gibi güzel olursa Şekerpınar da uygun olur. Her halükarda çoğunluğa uyarım.


    Hazırlıkla ilgili üzerime düşecek vazife için PM bekliyorum.


    Sağlıcakla kalın.

    1-Mert
    2-Ufuk
    3-Okan
    4-Anymess (Mehmet)
    5- jimih ( Rehşan )
    6- Avcı (Siyami)
    7-
    8- Kerem (Kalyoncu)
    9- İmpo (Taylan)
    10- by BASS.i.c (İmdat)
    11- osb
    12- Ogen (Tunç)
    13- Klingonlu (Gökmen)
    14- mbe (Bülent)
    15- triatlet (Cansın)
    16- kaynak34 (ali)