Moralim çok bozuk uykularım kaçıyor 2 saat ancak uyudum hayallerimizi süsleyen ar6 balon çıkdı ![]()
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi den birkaç crossman match alıp atmıştım,diğer pelletlere göre çok farklı bir ses çıkıyor giderken (ıslık gibi) 50 metredede isabetliydi benim silahımda...
-
Condor,ar6 parasına gelir miki ?
-
Havalı tüfekler de nemli ortamlarda kullanımında sorun çıkmayacak marka ya da modeller varmı?Şu an kullandığımız silahlarımız G3 ler kadar hassas ben havalı silahların ak47 sini arıyorum...Kamuflaj bantları neme karşı koruyucu olurmu?
-
Çelik yeleği deldiği mesafeye dikkat, tesir mesafesi uzun namlulu otomatik silahlar kadar iyi neredeyse...
-
-
-
baştan söylesene abicim bende sabahtan beri ebay filan gezmediğim yer kalmadı mermisini satan varmıdır diye...elimize patladı desene

-
Bir ara bende takmıştım five seven a sadece 2 tane varmış emniyet müdürlerinde falan filan bir sürü hikaye dinledim,bence karşılığı verildiği sürece tr de alamayacağın silah yoktur,vip münibüslerinin makam otolarının gizli bölmelerinde mp5,uzi ve daha etkili silahları yasal yoldan taşıyan bir sürü adam var sonuçta...Dahasıda varda neyse...

-
bu nedir yaw
inanmıyorum bu işe ben....
http://www.silahdiyari.com/UrunDetay.aspx?id=829 -
100 kişiyi tamamlasak mustafa abi bundanda getirmezmi ki

-
ağırlığı yanlış yazılmış sanırım...
-
aynen o işte. silah iyi hoşta çok ağır ya. dürbünüde takınca 4 kilo oldu heralde , istikrarlı atışlar yapamıyorum. ayakta 20 m den soda şişesinin altını 3 atışta zor vurdum
"serdarım"
başlarda bu sorun bende de vardı,sonra kolum alıştı zannediyorum şu anda 60-70 mtlerde desteksiz,şişe kırıyorum... -
Bence en iyi evanix ar6...
-
Her defasında bu nu söylemek benimde hoşuma gitmiyor ama siz söylemişdiniz 150 metre şişe patlat keyfini çıkar filan gibilerden ben çok ciddiye almışım sanırım

-
70 metrede piledirever guplarım iyi zaten

-
Buna dayanarak patriotlarda standart yok diyebiliriz

-
Mustafa abi,ne zamandır size sormak istediğim bir konu var yeri gelmişken hemen sorayım

PaTriotla piledriver denediniz mi?Bu pelet çok düşme yapıyor 150 metrelere ulaştırmak imkansız gibi...Yoksa benim patriotda mı sorun var ?
-
Çevremde birçok insan izliyor ben izlerken gözüme çarpan hatalara dokundurmadan geçemiyorum,ailemde de izleyenler var ben bir süre sonra kopuyorum onlarada mani olmamak için bu seanslara katılmıyorum...
-
bizde çok komik diye izliyoruz zaten

doğrudur