izleyemiyorum malesef komik geliyor bana ![]()
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir İskender Büyük havası aldım galiba

Anlayamadım,ben bunu?
-
Serdar'ım hayırlı olsun önce ki tüfeğinin gücüyle alakalı şüphelerinde vardı,yeni tüfeğin farkı varmı ?
-
kasvet havadan değil insanın içinden gelir her zaman mutlu olmak lazım.
Ben mutsuzum demedim ki ama polyanna olunsa onun adı safdillik olur
forum çökmeden bişiler yazmışdım ama yollayamadım neyse artık konusuruz bir ara... -
Buraya daha fazlasını yazmak hata olur sadece herkesin göreceği şekilde dikkat çeksin istedim belki bir buluşmada yüzyüze konuşulsa daha sağlıklı olacakdır zaten ne kastetiğimi anlayanlarda var bir şekilde konuşuruz,bu arada sizler için pellet saklıyorum merak etmeyin...

-
bu arada Trou6le görünmez oldun, yoksa İngiltere'den gelen pelletlerini bitiririz diyemi gelmiyorsun
?Ya bu mesajı az evel okudum forumda haber verme özelliği olsa iyi olucak,pelletler bitsin öyle gelecem
Ankara team e burdan içten bir mesaj vereyim ben biraz hassas bir tipim böyle topluluklarda hava biraz kasvetli oldumu ben herkesden fazla gerilirim bilmem anlatabildimmi... -
100 mt civarında tenekeyi 2 taraflıda delebiliyor zaten,pellet çıkış hızlarını ölçmek lazım ancak bu şekilde kesin bişey söylenebilir.hangi silahı alırsak alalım üretim hatası da olabilir anlamanın tek yolu ölçüm yapmak...
-
bu pelletlerin namlu ağzında kalmış şeklini bir örnek olarak resimlermisiniz ,iyi bir arguman olacaktır, hakkında beyin fırtınasını sağlıklı bir gözlemleylede yapmış oluruz.
Hocam kusura bakmayın bu mesajınızı bugun az evel gördüm bu olay bir daha olmadı ama olursa resimlerim mutlaka,defiantın etekleri çiçek gibi çıkar resimde

-
Piledriver la 70 mtden sonra çok düşme oluyor 150 metrede vurabilmek için sanıyorum havan gibi atmak lazım 140 mt defiant tenekeye oyuk açıyor ama delemiyor aa diaboloda delemedi acaba diyorum bizim patriotlardamı bir sorun var zira standardı yok bu aletlerin anladığım kadarı ile... geçenlerde serdarhavsut un patriotu incelerken farkettim benimki kadar güçlü değildi sanki birde dipçikde benimkinde olmayan bir vida vardı ...
Google earthle ölçümleri yapıyorum bana sorsanız 200 metre diyeceğim mesafede program 140 mt diyor ne kadar güvenilirdir bilemiyorum... -
abi evannix de son durum nedir?
-
ya hocam sen sahiden hocasın
yalnız şu büyü olayı sakat 
-
sahi ya bende de var nedir bu ?
-
cıx cıx böyle konular açarsanız büyüklerimizin hoşuna gitmez fırçayı yersiniz sonra uyarmadı demeyin
... -
Eğer bu karşılaştırmanın dışına çıkacaksak,ben escalade'yi tek geçerim...
Unutmadan Discovery ardından gelir... -
x5 süper...
-
Bence delip geçme etkisinin kullanılan tüfrğin gücüylede alakası var yani tüfek çok güçlü ise sonuç bu olur sanıyorum...
-
Bu silahın fiyatı nedir ya da size kaça mal oldu?
-
ama walther namluymuş

-
Veli beyin yazdığı değere bakılırsa,patriottan güçlü...İnceleme imkanı bulan varmı,acaba ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
sipariş için web adresi filan yapmamışlarmı ki :p