exador,sorun kullandıgınız silahta anladığım kadarı ile bu pelletle uyumlu değil...Mustafa abi prometheusu tek geçiyor sizde yerin dibine sokuyorsunuz...Bu kadar farklı olmamalı sonuçlar...
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet kesinlikle bekliyoruz...
-
Hiç bir sorun olmaz,endişe etme,zaten 30grains ağırlığı ile,birde Patriotun yağlama bakımını vs.. yapmışsan top atışı ile 150 metreden Rakı şişesini kırarsın.
Benim için yeterli teşekkür ederim...Patriotum kıymetli...bozulmasına dayanamam,ilerde pcp alsam da onun yeri ayrı...Ateşli gibi tepmesi aynı zamanda isabetlilik...başka bir silahta bulabileceğimi sanmıyorum,bu özellikleri...pcp im var patriot bana göre değil cakaları satanlara duyurulur

-
Bu peleti patriotda kullanırsam bir sorun çıkar mı?Konuya vakıf olanlar lütfen...
-
4.5 patriotun yayı 5.5 patriota takılır mı? takılırsa sonuç ne olur ? farkları varmı ki yayların ?
-
http://www.greatdeal.co.za/hypervelocity-…lets-p-536.html
Deneme şansı bulan oldumu ?
-
Namlunun pelleti yüklediğiniz kısma 10mm gibi bir matkap ucu ile elle hafifçe bir 0,5mm derinliğinde havşa açarsanız,çok daha sıhhatli olur.
Bunun peleti kolay yükleme dışında artısı olurmu ?
-
Linkde pelletin farklı renkerde kutuları var,içerikde bir fark varmı acaba ?
-
geç ve güç oldu ama oldu sonunda,Hayırlı olsun kardeş

-
Hatsan larda şok var ama yok denecek kadar az,bunun dışında yurda giren silahların hepsi şoklu namlu.
Patriot da şokluysa prometheus uygun değil desenize...
-
anlaşıldı tamam

-
mustafa abi görüşmelere başlıyacağım demiştiniz sonrasında varmı gelişme,pelet konusunda ?
-
Prometheus pelet alırken bu pelet için "These lightweight pellets give their best performance in air rifles with unchoked barrels which develop not more than 14ft.lbs muzzle energy and do not use a bolt to load the pellet into the breech." en iyi performanslarını soksuz namlulu silahlarda verdiğini söylüyor...
Bizim kullandığımız silahlarda varmı bu olay ? -
prometheus ve piledriver ısmarladım,özellikle pile... cok merak ediyorum bakalım neler olucak...
-
bu silah pelet atabiliyor değil mi ?bb olmasın?
-
şimdi bu bebekden alsak bir tane modlayamadıkdan sonra mustafa abinin silahına bakar dururuz resimlerden

-
Crosman Benjamin 14.3 g. pelleti 750fps hızla, 25derecelik eğik atış yaparsanız maksimum menzili 500m. gibi
yani hemen hemen bütün havalı silahlar bunu yapabilir.Yalnız bizim aradığımız cevap maksimum menzil değil,maksimum menzilde şişe kırma etkisi gösterecek pelet...
-
büyük ihtimal od yok diyecek çünkü onlarda bildiğim kadarıyla istanbul toptancılarıyla çalışıyolar, olsa istanbulda olur
Telefonda konuştuğu kişi kimse artık,pazartesi gelecek ilk sana yollayım demiş...
-
Amca patriotu test etmiş...
-
Hayır haber bu değil tabi ki...Necatibeyde "beylik tabanca" var av bayii,toptancısıyla görüştükden sonra,pazartesi ara dedi...