Bugün yenimahallede kıyıda köşede kalmış bir av bayinden aldım gamo hunter 500 lük kutu ama malesef elinde başka yoktu...
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ankaralılar aceleniz yoksa pazartesiye en geç salıya kadar bekleyin,haber bekliyorum bende...
-
Henüz mustafa abiye denemesi icin yollamadıklarına göre bu silahların çıkışı zaman alır gibi gelio bana...
-
2. nesil üretimlerdir belkide.

Yorumların çoğunun yazıldığı tarih 2002 senesi,o tarihte 1.nesil,2.nesil ayrımı oldugunu sanmıyorum...
-
http://www.reviewcentre.com/review8874.html
yorumlar neden bu kadar olumsuz ?
-
diana high powerin 2 versiyonumu var?benim aldığım rastat deiğildi farkları varmı acaba?
-
Bence maliyet kısmalarına da gerek yok en iyisini yapsalar da bir patriot gibi tavsiye edilseydi hatsan modelleri,birçok kişi tercih ederdi ,fiyat 300 deil 600 olsa bile...
-
güçleri inandırıcı gelmedi bana...
-
Daha önce farklı başlıklarda işlenmiş ancak tatmin edici değil,öğrenmek istediğim 100 mt ve üzeri mesafelerde şişe kırıcak etkiyi ülkemizde bulabileceğimiz hangi peletlerle sağlayabiliriz?diana high power kullanıyorum alternatifi ve ya daha iyisi varmı?
-
gönderebilirseniz ben 4 kutu alırım gamo hunter...
-
üstadlar yaparlar bir ince ayar bence...
-
Uyudukdan sonra geçiyor ağrım,atış yaparsam yine oluyor...
-
Çarşamba günü atış esnasında dürbünle bakarken bir ara sol gözümü kapatmakda zorluk çektim,sonrasında dokunmayla artan ağrı hissi vardı,bugün buluşmadan sonra yine ağrım arttı...Böyle bişeyi daha önce yaşayan oldumu acaba ?
-
Pelletin kullanılmış olması şart mı ?
-
yaparken zararlı ve kansorejen olabileceği aklıma geldi,foruma girdim yazılarınızı okudum bu konuyu sonuca bağlasak iyi olur...şakası yok bu işin...aynı şekilde gecen gun peletlerin üzerine kansorejen uyarısı neden yazılmaz diye düşünmüştüm,adamlar ağızlarına doldurup atış yapıyorlar...
-
ben gelirim,kısmetse...
-
Öğretmen camiası sınır tanımıyor, bugün öğleden sonra da arazide 350 ile Royali kapıştıracağız

hangi arazi oluyor bu
...belki süpriz yaparım... -
tüfeği geri toplarken yayı pistona takma işlemi çok xahmetli defalarca kaydı elimden başka bir yolu olmalı,birde namluyu geri takarken vida çok zor girdi yerine kilit vidasıda yalama oldu,arkadaşlar buna dikkat etsinler...Tüfeği topladıktan sonra yaptığım ilk atışın sesi ateşli silah gibiydi 
-
Ben soğuk filan demiyorum,kayağa gider gibi giyinip çıkıyorum araziye

-
patriot iyi hoş,dürbünüde taktık ancak 3-9*40 dürbün yeterli değil bana göre,bir de tüfek çok ağır dürbünsüz ağırlığını bilmiyorum ama uzun mesafelerde desteksiz atış yapmak mesela 70 mt ve yukarısında soda şişesini vurmak her babayiğidin harcı değil bence...
Patriot deneyimimden sonra bundan sonra ki tüfeğimin mutlaka hafif olmasını istiyorum...