Hazır mustafa abiyi yakalamısken sorayım ;Abi evanixler için yaklasık bir tarih varmı ?
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet abi biliyorum , Uğur bizim silahlara uygun olanı varmı diye sormuştu o yüzden yazdım.
Ben patriotla bi kaç kez atmıştım bu pelleti namludan çıktıktan sonra düştüğü yere kadar takip edebiliyodum

Ufak at serdar insan yiyecek

-
Süleyman abi yatagunda satışa çıkarmı sence ? o zaman arabayı falan satarız heralde. zaten ne zamandır motor alayım diyodum.

SERDARIM bu tüfenk
gelsin almayan ne olsun ... -
Bakarsınız yatagun bombayı patlatır,beaumont satışa çıkar...
-
bu silah seri üretimmidir eğer öyleyse üretici sitesi nedir?
ya baktım rica minnet dinlemiyosun acıklamıyorsun abicim gaza getirim dedim bende

-
alakasız bir şey çıkacak sonuçta ...
-
öyle bi silah olamaz master...
-
bu işin sonu kötüye gidiyo uyarmadı demeyin

-
Arayıp soruştum silaha dürbün monte edilemiyor. Fiyatta makul sayılabilir kanısındayım.
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/080906/temp/dzmq5hb5.jpg]
Bu dürbünü nasıl monte etmişler fikri olan varmı ?
-
Firmanın ürettiği silahları görünce fazla sorgulamadan almaya karar verdim
-
Toz marka bolt action silahlar gelmiş 1125 liradan da satılmışlar ilgilenenlere duyurulur markaya göre fiyat nasıl yorumlarınızı bekliyorum...
-
saigalar için geçenlerde ilgili firma yeklisi ile görüştüm,mevzuatlardan dolayı sıkıntılı olduklarını söyledi,çok ümitsiz konuştu bekleyenlere duyurulur...
-
Bununla domuza filan gidilmez ,kılıçla giderim daha iyidir

-
almak mesele değilde satın alma belgesi icin jandarmayla ugrasmak dert
bakalım belki 36 kalibre bolt action mekanizmalı vardı onu alırım -
Bu silahı kullanan varmı,iddia edildiği gibi 200 mt de isabetli atış yapılabilir mi?
-
Serdar kardeşim bu arada hayırlı olsun yeni silahın,hiç haberde vermiyorsun sessizce alıyosun artık ...

-
-
bildiğim kadarıyla henüz satışı yok bunların...
-
Yurtdışına giderken av tüfeği hediye götürmeyi düşünüyorum ancak prosedürü bilmiyorum bilgileri nereden alabilirim..?
-
m4 super 90 satılıyor ama o resimde gördüğünüz dipcikle değil normal tüfek dipçiği ile satışı var öyle oluncada diğer tüfeklerden pek farkı kalmıyor...franchi nin olayını bilmiyorum ama çok kaba bir görüntüsü var çekmedi beni...