trou6le tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bence safire haksızlık yapılmıyor benelli m4 super 90 almak istedim resimlerde ki dipcik yasakmıs alamadım,benelli supernova tactical olsun dedim tüfek normal dipçiğe ek olarak tabanca kabza o da yasak sadece normal dipcikle alabiliyoruz tabi bu durumda safir modellerinin satışı serbestken asıl haksızlık diğer silahlara olmuş oluyor...memlekette bu kadar sıkıntı varken bu işlerle kimse uğraşmaz böylede gider...

vidayı aşırı sıktıklarından haraket zor oluyor 100-200 atış sonrası açılıyor. ancak sıktıkları o vidayı tekrardan açamıyıyorsun, çünkü sanırım vidayı yapıştırmışlar pistonu tekrardan açıp yağlamayasın diye. :him:s:him:s

Tüfek ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu vidayı açtık yağladık tüfekleri,şu an açmak mümkün değil,aradım hatsanı bir süre sonra alışır dedi ancak şu an kullanılacak durumda olmadığı için alışacak gibi değil,anlaşılan tekrar yollayacağım... :S

Hatsan tüfeğimi yolladı tüfek hemen hemen sıfır gibi,benim uyguladığım yeşil gres hala üzerinde,söktüğüm arpacık ve gezide eklemişler,yedekleri olmuş oldu buraya kadar herşey yolunda ancak tüfek kurulumu çok zor aşırı sürtünme var ya pulları koymadılar ya da namluyu pistona bağlayan vidayı aşırı sıkmalarından kaynaklanıyor...tüfekle birlikte 3 köşe teşkil yapılmış bir hedef kağıdıda yanında geldi madem ki test edildi bu haldeyken nasıl yolluyorlar anlamadım bu işi...

İyi de bende Patriot da var...Tamam iyi güçlüde yan vidaları yalama yaptı,arka kundak bğlantı vidası içinde kırıldı ve kundağı çatlattı,bundan önceki patriotum da bir kutu pelelt atısından sonra kurulmamaya başlamıştı.Yani iyi bir verim labılmek için cok seyı degıstırmem gerektı tufekte.Ama yinede diana kadar hassas atış yapamıyor.

Bu konuda ki tüm mesajları dikkatili okursanız saydıgınız arızaların neden oldugunu anlarsınız...ipucu:LOCTİTE

Bence bu kıyaslamaları gereğinden fazla uzattık şimdiye kadar yazılanlar yeterlidir bu topiği okuyanın kafası karışacak, konuda oldukca saptı...Herkes sahip olduğunu överse işin içinden çıkılmaz son olarak patriot gücünü koruduğu sürece parçalanması sorun değil nasılsa servis iyi çalışıyor...Bundan sonra başka yaylıya ihtiyaç duymam sanıyorum evanix son durak olur...

Newsniper ustalar okuyorlar yazılanları itiraz edende yok,fanatikliğe gerek yok bence,bugun diana sahibisin yarın satar baska markaya gecersin veriler ortada 80 mt ciddi bir mesafe ve ben iddiamı laf olsun diye söylemedim standart haliyle büyük boy kara şişeyi o mesafeden kıracak diana bilmiyorum olsaydı bende diana alırdım,patriot almadan önce çok araştırdım gücüne alternatif bir başka bir yaylıdan bahsedilmedi, %30 güç farkı ciddi bir fark...
    Ben yazılanlar içinde en çok fiyat kıyaslamasına takıldım bir mala fazla para vermek almak o malı iyi yapmaz bilakis ben mümkün olduğunca iyi malı ucuza almaya çalışırım her yerde pazarlık yaparım,yarın bir gün evanixler geldiğinde piyasada ki diğer alternatiflerinden fiyatı aşağı olduğu halde daha iyi olursa ne yapacaksınız? Ucuz diye almayıp 1500 euroluk alıp bu daha pahalı daha iyidir mi denilecek... :D

Ben iddia ediyorum dianayla 80 mt den büyük boy kara şişeye atış yapılsın kıramaz,temizleme pelletini attıkdan sonra ateşli silah sesi gibi bir ses yankılandı etrafda ki kuşlar havalandı,dianada da denensin görelim sonucu :) üstelik ben bu atışı en 10 az kez yaptım(çıkardığı ses hoşuma gittiği için) :) sonuç olarak yollayacağım tüfeği ücretsiz değişecek...
    Şahsi kanaatim dianalar gerek ağırlıkları,gerek güçsüz oluşları ile ancak duvar süsler...(forumda namlularında problem oldugunu okumuştum,hedef atışında da uygun olmaz ...)

Patriot hatsan vasıtasıyla gelmeseydi de direk ithalat olsaydı fiyat 1 000 tl ye yakın olurdu o zaman iyi olacakdı mantığınıza göre :)americanairgunhunter.com sitesinde neden incelenmiş bir tane diana yok acaba ?hemen söyleyim çünkü diana şişe kırmaz böyle oluncada karşılaştırmanın mantığı yok diana 300 tl olsa almam yine patriot alırdım...
    Sürçü lisan ettiysek affola :D

aynı olay benimde başıma geldi,hatsana gönderdim ücretsiz değiştiler.sadece kargo ücretlerini ödedim.fatura fotokopisini ekle gönder sanırım ücretsiz yenilerler.

Fabrikayı aradım,yolla dediler benim tüfekde yeşil gres var bundan dolayı bir olumsuzlukla karşılaşırmıyım nedersiniz ?