kovanlı pellet yok,22 kalibre ateşli silah fişeği onlar...bilyeli crossman pellet ilk kez görüyorum ??
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Temizleme pelletini attıkdan sonra emniyetin tam altından pistonun arkasını tamamen boşa çıkaracak kadar pir parça koptu
sizce ne yapmalıyım,hatsan çözermi bu işi? -
Yay uymuyor ama kendi ürettiği patriot setinde yay tutucu dahil biraz fiyat tuzlu ve orjinal yayından da güçlü. Benim en kısa zamanda conta ölçülerini öğrenmem gerek, yay ölçüsünü de verin, adam yay üretiyor söylediğimiz ölçüde yapar bana hw45 için 4 tane yapıp yollamıştı, sitesinde olmaması ya da uymuyor demesi bence sorun değil adamda yay üretim makinesi var, hangi kalınlıkta kaç spir istiyorsan adam makineye veriyor yay telini, yay olarak çıkıyor. Bu kadar basit neden büyüttünüz anlamadım. 10 tane üret yolla deriz yollar, yalnız çoklu siparişin gümrükte takılma olasılığı vardır, o yüzden her il ayrı sipariş verir ayrı ayrı yollar, hem de kargolama masrafı olmaz ayrıca. Fiyatı nedir diyorsanız fiyatlar bu:
Piston Contası
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/5315822.htmKit olarak yay tutuculu set (Yay plastik tutucuya uymaz diyor çünkü yayları bu setine göre üretiyor, metal yay tutucu var ve 1.sınıf işçilik olduğuna eminim)
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/43388.htm
Siz yay almazsanız ben ihtiyacım olduğunda bu kitten alacağım zaten istek üzerine üretiyor.Buda tek olarak yayın fiyatı
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/43385.htmYay işini buradan çözmezsek eğer contanın kargosu çok tutmuyor. Bir de bakalım hatsan yerli contaya ne isteyecek, kalitesi nasıl , yay kalitesi nedir bilemiyorum. Sonra kararımızı veririz.
Bir de 1.nesil ile 2. nesil arasında piston contası, yay farkı da var mı onu bilmiyorum.
Abim ne alıyosan aynısından özellikle o orjinalinden daha güçlü olan yaydan bana da yazabilirsin...çok uzadı bu mesele bitirelim artık...
-
sabot fişekleri normal slug namlularla atmak sakıncalar doğurur,yivli 12.ga tüfekler daha önce ülkemizde serbestce satıldı elden alabilirseniz rifled slug olması kaydıyla sabot mermi atabilirsiniz 200 mt lere kadar isabetli atış yaptıklarını söyleyenler var...
-
hatsana öyle ayar oldum ki yabancı forumlarada üye olucam hatsan alınmaz gibilerden yazacam,bunlar daha tüketicinin gücünden haberdar değiller,birde şikayetvar.com da yazmak geliyor aklıma yedek parça nasıl olmaz ya bence bu mesele takip edilse işi bilen biri tarafından başlarına iş alırlar
-
Çeliklerin sertliği ve karışımları ile bilgilerin bulunduğu american benchmade markasının hazırladığı bir tablo...
[Resim Engellendi: http://img59.imageshack.us/img59/5531/tablebladesteelskk9.th.gif]
-
Devlet sizi korumazsa belinizde ki silahla kendinizi korumanız her zaman mümkün değil devletin korumasıda en başta "eğitimle" oluyor yoksa eğitimsiz bir insan canavar oluyor onuda bazan elinizde ki silah bile ürkütmüyor...
Geçenlerde trafikte ki bir kavgaya şahit oldum 2 araçdakiler tartıştılar arkada ki arabadan 2 kişi indi diğerinin üzerine yürüdüler küfürlerle,önde ki silahını çekti adamlar bunun üzerine koşarak üzerine gittikleri adamı sık lan erkeksen gibilerden taciz ettiler silah çeken adam arabasını kaldırıma sürerek kaçtı... -
"Malum bölge" bu söz ve üzerine yazılanlar çok yanlış bana göre,orası da bizim toprağımız orada yaşayanlarda bizim halkımız gece yarısı kapısını eli silahlı 10 kişi basacak adama keleş verirler bundan doğal birşey yok unutmayalım ki bir gemide 1 masum ve 9 hain olsa o gemi o masumun hatırına batırılmaz batırılmamalı...
O bölgeye özel bir durum yok...hain her yerde var;ankara istanbul gümüşhane kırıkkale nereye baksak çıkar az veya çok,milyon nüfuslu şehirde bir tane eli silahlı eşkiya huzuru kaçırabilir,bu tür yanlış söylemler hain planları yapanların işlerini kolaylaştırmakdır kimse milletini seçmedi bir insanı sırf farklı ırk mensubu diye hor görürseniz birgün baskılara dayanamaz ve safını hainlerden yana seçebilir,bu olduğunda hainlerin safında yapacağı suça sebeb olmuş oluruz... -
ben siparişi geçtim 1 aydan fazla oldu ne arayan var ne soran Allah kolaylık versin

-
Peki domuzu bulabildinmi?
Bencede sorulması gereken soru budur
bence bulunamaz paramparça olmuştur! 
-
Bugünlerde bende bir pompalı almatyı düşünüyorum(cod4 oynarken heveslendim)Akkarın marine modeli ya da sarsılmaz m12 olmadı m6 modeli hoşuma gidenler aslında seçenekler daha çok ama gel görki güzel ülkemde neye elimizi atsak yasaklarla kurutuyorlar...
-
Mekan sahipleride fare değil Anadolu yer sincabıymış

-
-
Daha Çok Göster
Selamlar , ben tarsustan semih.Bu pcp salgını bayağa hat safhaya erişmiş.Yalnız diğer havalisilah.com da webleyler için ilginç bir yazı çıktı karşıma.Bunu sizlerlede paylaşmak isterim.Yakında bende 1 adet webley raider 10 lu almayı düşünüyorum.Açıkcası pcp için bütçem raider 10 diyor.
Alıntıdır.
Türkçe çeviren bir arkadaş .
Webley havalı silahları
Webley neredeyse İnigilteredeââââââ¬Å¡¬Å¡¬âââââ¬Å¡¬¢ki en eski silah sanayisi. dayanıyor . william davies 1790 da mermi kalıpları yapmaya 1790ââââââ¬Å¡¬Å¡¬âââââ¬Å¡¬¢da başlamış. Yıllar boyunca şirket kaliteli silahlarda dünya çapında bir itibar kazanmış. 1911 de bir havalı tabancanın patentini alarak 1924 te mark 1 havalı tabancasının üretimini başlattı. Webley ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦
Bugün, webley the Patriot, Jaguar, Stingray, Tomahawk, Domin8or and Longbow , Raider PCP havalı tüfekleri ve Typhoon havalı tabancaları Hatsan silah iş birliğinde türkiyeââââââ¬Å¡¬Å¡¬âââââ¬Å¡¬¢de üretilmektedir.
Hatsan dünyada en uygun ateşli silah üreticilerinden birisidir. Hastanın kendi sınırları içindeki üretimleri; odunun talaşlı imalatı, metal parçalarının talaşlı imalatı, ısıl işlem, değişik kimyasal kaplamalar, enjeksiyon kalıplama, lazer işaretleme, lazer işleme,
ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦.hatsan yosunlu kamuflaj işlemi üreticilierinden Türkiyeââââââ¬Å¡¬Å¡¬âââââ¬Å¡¬¢deki tek üretici..
Hatsan a gelen Türk cevizi ve yüksek kaliteli çelik gibi hammaddeler cok kalitelidirââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦ââââââ¬Å¡¬Å¡¬¦Hatsan 15.000m2 lik üretim alanına çok iyi kurulmuş, 400 çalışandan ve içinde cnc makinelerini da barındıran toplam 300 makineden oluşan eşsiz bir havalı silah üreticisi ve çok iyi bilinen 1976dan beri tüfek üreticisidir.
silahların içinden çıkan hatsanın kendi bastırdığı broşür ya da katologdan çeviri gibi geldi bana
-
Bu forumlar sayesinde havalı tüfek meraklıları şuurlanıyorlar,artık eskisi gibi olmayacak ve bu kafayla giderlerse çok kan kaybederler,hatsan hesabına aldığım tek ürün patriot olacak onunda yurt dışına gidenden farklı olduğunu(örn. kundak) zaten biliyorum buna rağmen fiyat-performans göz önüne alınırsa iyi bir şeçimdi...
Mustafa abi bu arada dikkatimi çekti paypall hesabınıza ödeme yaparak şu an ne alabiliriz?prometheus pellletler geldimi? -
oooofffki oofff

-
Herkes ektiğini biçer,bu kafa ile giderse gelecek sene bu zamanlar hatsan diye bir marka kalmaz,belki devrederse biz alır istediğimizi üretiriz

-
serdar kardeş teşekkür ederim. sizinle tanışmaktan dolayı çok memnun oldum sanırım jay skyplume ve trou6le kaldı tanışmadığım

Çok istediğim halde gelemedim,bir başka buluşmaya tanışırız,inşallah...
-
vay be o yaya talibim

-
Şu an alacağımız en teknolojik cihazlar bile çin malı en pahalı cep telefonlarının arkasına bakın,mercedes ve bmw nin bazı modelleri tamamen çinde yapılıyor diğer çoğu arabanın bir çok parçası çinde yapılıyor,malesef ama bu böyle