düşünürseniz birebir gerçek ölçü ve ağırlıkta sigsauer p226 tan rengi 3 adet şarjörle birlikte verebilirim. tüp takmakta diğer tabancalardan daha kolay ve hava kaçağı olmadan takabiliyorsunuz. gerçek hissiyata yakın bir nişan tabancası istiyorsanız blowbacklı daha mantıklı diğer türlü sadece hedefe atış yapmış oluyorsunuz geri tepme olmadan hissiyat olmadan
mzenis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
düşünürseniz sigsauer p226 tan rengi var. yanında 3 adet şarjör, co2 tüpler ve bir miktar pellet verebilirim.
fiyat olarak 8000tl düşünüyorum. şuanda sıfır olarak bir tek firmada var 13bin civarı satılıyor.
inceleme videosu Alparslan Şen hocamız ve kardeşinin çektikleri incelem videosu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Atsız hocam daha küçük az yer kaplayan pcp lerle düşünüyorum veya nakit
kral np-01 5,5 var hocam düşünürsen
-
grubumuzda 3 adet niksan 5.5 kullanan arkadaşlar var ve çok memnunlar isabet konusunda çok iyi. 24.3grain hallowpoint solidlerle çok isabetli ufak tefek sorun olunca firma hemen ilgileniyor bence tercih edilebilir. kral kötümü hayır oda ilgileniyor. birazda sizin gönlünüze yatan olmalı.
380-400m atışlar yapıyor arkadaşlar
-
enesozay bi danışın isterseniz onun bu konuda bilgisi vardır diye düşünüyorum
-
ürünün garantisi var olmasada hatsana gönderin sorun olmaz güzelce bakım yapıp gönderirler
-
Sıfır ayarında diyebilirim. Bana takastan geldi sadece deneme amaçlı 2 şarjör ancak attım. Fazlalıktan satılık
hocam, diğer mesajda foto attığım sigsauer le takas olurmu?
-
kral firmasını arayıp ordan isteyin garanti olsun yanlış almamış olursunuz
-
bilgilendirme için teşekkür ettim. Allah (C.C.) tüm güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin.
-
hayırlı satışlar Karbon sleeve kaplama nerede yaptırdınız
-
fiyat nedir yazmamışsınız
-
sadece bipodu satarmısınız fiyat ne olur
-
merhaba, dolum aparatını ayrı satmayı düşünürmüsünüz fiyat ne istersiniz
-
sıfır gen2 fiyatını benmi yanlış gördüm acaba
Reximex Throne Gen 2 PCP Havalı Tüfekwww.hilalav.com.tr
Reximex Throne Pcp Havalı Tüfek 5.5mm ( GEN 1 )www.hilalav.com.tr -
ürün faturası bana ait ve 2.el olarak fiyat bilmediğim için hilalava baktım 20bin yazmışlar bende 18500 düşünüyorum. kredi kartına duruma göre 9 aya kadar taksit yapabilirim
-
-
doğrudur, siyah modeli ve tek şarjörlü olarak düşünüyorsanız tabiki tercih edebilirsiniz.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ne kadar diyorsun kral
7500
-
sig sauer p226 tan rengi denilen model 3 adet şarjör var düşünürseniz
Airsoft Tabancalar « Türkiye'nin En Büyük Taktik Askeri Malzeme Alýþveriþ SitesiAskeri malzeme satýþ maðazasý, orjinal askeri taktik ürünler, av ve kamp malzemeleri en çok taktik ürün çeþidi, en uygun fiyat, en iyi hizmet kalitesi.www.askermekani.comfaturası var ve bana ait