b ve s adlı kullanıcının mesajları

    Mesafe ve vuruş açısı aynı ise muhtemelen ya yayınız kırılmıştır ya da piston contanız dağılmıştır. Yeni bir yaylı tüfekte bunun en büyük sebeplerinden birisi de tüfekle boş atış yapmaktır.


    Ben uğraşamam derseniz tüfeğinizin servis hizmetini adana ideal av vermektedir.

    selam teşekkür ederim dönüşünüz için tüfeğimin önce sesi muazzam bir şekilde artmıştı son zamanlarda sonra atışlar arası bir gengesizlik farkettim ve nihayet durum dün akşam çok net ortaya çıktı. durum tahmin ettiğiniz gibidir. garantisi devam ediyor ama servise gönderemiyorum merak ettimde bunun standart gücü de zaten az hatsan veya kralın yayı buna uymaz mı eğer uyuyorsa yay temin edersem kendim uğraşırım. en kötü ihtimalle bozar kenara koyarım.

    selam sevgili silah severler ilk havalı tüfeğimi aldığımda deneme maksadı ile yıllar öncesinden kalma öss kitaplarımdan(tahmini 150-200 sayfa) birine atış yaparak ilk denememi yaptım atıştan sonra acaba vurdumu diye kontrol etmeye gittim. kitabın kapakta bir delik vardı sonra kitaptan biraz çevirdim delinmişti sonra biraz daha biraz daha derken kitabın ortasına geldim ortasına kadar da delinmişti biraz şaşkın bir şekilde kitabın arka yüzüne baktım bu sefer, aman Allahım kitabın hepsi delinmiş. yüreğim bir anda hopladı çünkü kitabı yeni aldığım kanepeye yaslamıştım ve güdümlü süpürge yiyebilirdik. neyse ki kanepenin üstünde örtü vardı da pellet orada durmuştu. silahın oyuncak olmadığını anlayınca böyle bir tüfek aldığımı yavaş yavaş çevreme açıkladım bir oyuncağa 400 lira verdiğimi duyunca dalga geçtiler ama ben ne aldığımı biliyordum. nihayet dün akşam çok değerli misafirlerimle sevgili gamo hunter 440 tüfeğimi(üzerinde gamo 4-28 drbün var) tanıştırmak istedim malum bizim burada havalı tüfek bilinen bir şey değil. tüfeği getirirken dikkat edin bir yerinizi sakatlamayın diye de tembihledim. tüfeğin görüntüsü beğenilmişti ve sırada atış zamanı vardı ve nihayet beklenen an gelmişti yine hedefte benim öss kitabı ve tüfeğin başında bizim sniper amcaoğlu atış yapıldığında beklemediğim kısık bir ses ve kitabın ancak 20-30 sayfası delinmişti. dalga geçildim, incindim, rezil oldum ve ne yazık ki tüfeğimde bir sorun var. hadise böyle cereyan edince 3-9-40 ir hawke dürbün ve dm 60 dampa da aldığımı ancak daha takma fırsatı bulamadığımı hiç söyleyemedim çünkü hem aşiretten ve hemde evlatlıktan red edilmeye hiç hazır değildim. bu yüzden sabahın köründe siz değerli silah severlerin yardımına müracaat ediyorum. tüfeğim isabetli olsun diye güçsüz tüfek almıştım ama şimdi isabet ikinci plana düştü ne yazık kı dostlarımla anladıkları dilden konuşmak istiyorum. bu tüfeği 200 m/sn nin üzerinde bir hıza çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim çap 5.5 şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.

    istanbulda bir süre gamo 440 kullandım araba olmayınca bırak tüpü havalı tabanca bile taşımak mesele istanbulda. bizim ev müstakildi bahçede vardı öyle bahçede takıldık o kadar. şehir içinde taşımak zorunda kalacaksanız toplu taşıma vesayre bahsettiğiniz ürünlerin ağırlığı bir yana hacim de çok sırıtacağından sıkıntı olur millet zaten paranoyak olmuş korkudan. biz tecrübemizi paylaşmak istedik teknik konulara gelince onu üstatlara sormak gerek.