b ve s adlı kullanıcının mesajları

    Görüntüsü öyle. Tüfek yine kırmalı sistem

    aslında biliyorum. bilerek yazdım. ben tüfekte bulunmayan veya kullanılmayan bir objenin konumlandırılmasını doğru bulmuyorum. bu tüfekteki jarjör görüntüsüne gıcık oldum. o yüzden yazdım. jarjörlü mü diye.

    Bu tüfek çirkinlik yarışında oscar alır. Ben bu kadar saçma bir tufek görmedim. Sanki bir kişinin değil de iki kişinin kullanması için tasarlanmış gibi. Biri tutar diğeri de ateş eder Diye düşünülmüş gibi.

    diana kalite olarak hw den daha iyi bir tüfek değildir. ancak daha güçlüdür. çünkü daha büyük bir pistona sahiptir. gamo ve stoegere gelince güç anlamında vasat tüfeklerdir. küçük bir pistonları vardır. istanbul fatihte kalıyorsanız. hw ve diananın servisi oradadır. gidip görüp dokunarak seçim yapmanızı öneririm. önce mercan yokuşuna inersiniz. bir çok av bayisi vardır. hatsan, kral, gamo bulursunuz oralarda. bakıp incelersiniz. hw nin servisi de meydan av dır. fatih ve karaköyde farklı şubeleri vardır hangi şube bakıyor bilmiyorum. sorarsınız. meydan avla yedek parça konusunu konuşursunuz. ellerinde tüfek varsa incelersiniz. sonra karaköye geçersiniz. av doğa ya gidersiniz diananın servisi orasıdır. ellerinde tüfek varsa incelersiniz yedek parça konusunu konuşursunuz. ondan sonra kararınızı verirsiniz.

    selam. eğer maliyetini karşılayabiliyorsanız diana almanınızı öneririm. güç ve isabeti aynı anda veren dünyanın en iyi tüfeğidir. bu konuda rakipsizdir. iyi bakmak koşuluyla ömür boyu kullanırsınız. bir kaç yıl önce hatsan ile diana arasında 9-10 kat fiyat farkı vardı. bu gün üç katı farka kadar düşmüş. bana sorarsanız yerliler daha pahalı. diana mercedes ise hatsan bmw motorlu şahindir. şahin yolda giderken mercedes ile kapışabilir ama yolun sonunda durmak isteyince duramaz. fren patlar balata dağılır. bir bakmışsın araba ikiye bölünmüş. hatsan gamo ve diana kullanmış biri olarak yazıyorum. tercih sizin.

    selam. size kolay kurulan orta güçte isabetli bir tüfek gerekiyor. bu durumda namludan kurmalı 4.5 kalibreye sahip bir yaylı uygun olacaktır. diana yada hw nin 4.5 kalibre uygun bütçeli bir modelini alabilirsiniz. hw 50 gibi. saygılar.

    Yenilikten söz açılmışken son zamanlarda solit atan impact benzeri tüfekler ön planda . calibrgun daystate daha pek çok marka benzer fiziki yapiya sahip modeller üretmeye başladı. Önümüzdeki süreçte tombul tüplü bulbap tüfekler ön planda olacak gibime geliyor.

    Üstat yukarıda saydığın özellikler FX dreamline da mevcut

    Ayrıca fx dreamline daha modern daha Compact daha yenilikçi istediğin şekle büründürebilirsin örnek kırma taktic dipçik takarsın tüfeğin havası bir anda değişir dipçiği kırar sırt çantasına koyar toplu taşımalar la bile istediğin yere gidersin , karbon tüp takarsın powerpolenium ile ekstra güç katarsın istersen 35 cm namlu alır tüfeği tüfanca boyutuna indirsin elinde dreamline varsa yapacaklarının sınırı yok

    AA s510 çok kaliteli bir tüfek ama yukarıda yazdığım hiç şeyi yapamazsın ayrıca av tüfeği boyutuyla taşıma ve muhafaza daha zor lw namlu oluşu bana göre FX namluya göre mühimmatı çok kısıtlı :)

    Bizim tercih sebeplerimiz farklı. Siz ekmek yapmak için hamur seviyorsunuz. Boylece istediğiniz şekilde ekmek yapabilirsiniz. Ben ise ekmek yapamam bu yüzden hazır ekmek seviyorum. Sürekli aynı ayar ve aynı pellet ile kullanmak, tüfeğe alışmak ve bu şekilde kullanmak istiyorum. Çünkü fazla oynama imkanım yok. Benim için aa daha iyi. Sizin için ise fx daha iyi. Fx kurcalamak için tam bir fabrika gibi. Fx kesinlikle güzel tüfek.aslinda yukardaki bütün tufekler güzel.

    Sizin sorduğunuz soruyu yıllardır kendime sorarım. Elimdeki herşeyi elden çıkarıp. Kendime bir tüfek alsam bu ne olurdu diye. Alacagim şey hafif olmalı, stabil olmalı, isabetli olmalı, yakışıklı olmalı, az hava ile bol atış imkanı sağlamalı, yapısı karmaşık olmamalı, doldurması kolay olmalı ve bütün bu özellikleri aynı anda taşımalı. Bütün bunları üst üste koyarak aa s 510 a karar verdim. İleride elimdeki herşeyi elden çikarmaya karar verirsem aa s 510 alırım. Bence en iyi tüfek en pahalı tüfek değil ihtiyacınızı görecek tüfektir.

    selam ellerinize sağlık. bu tüfeğin namluya pellet sürme biçimi güzel. isabeti de çok iyiymiş. keşke dipçiği de ahşap olsaymış. yiv setlerine de çok şaşırdım. diananın ters yivlerine benziyor.

    en son kapı pencerelere takılan izolasyon bandını kesip ayakların iki parçasına yapıştırdım. fena olmadı. bir daha ki sefere tekerlek iç lastiği kullanmayı düşünüyorum. lastik ve benzeri ürünler, vidalar sıkılırken ayak üst parçası ile alt parçasının üst üste geldiği noktaya girip parçaların düzgün oturmasını engelliyor. ayağın alt parçası ile üst parçasına ayrı ayrı parça yapıştırmak daha sağlıklı bence.

    Selâm arkadaşlar.

    İlk 5. e Girecek ( :!: yerli) artıları fazla pcp tüfekler hangileri sizce..?

    ben hatsan kullandığım için hatsandan örnek verebilirim. bana göre hatsanın en iyi tüfeği at 44 tür. bence hatsan at 44 ün üstüne bir şey koyabilmiş değil. en azından kalite bakımından. bu nedenle de sürekli yeni model çıkarıyorlar. çünkü yeni olan şey mutlaka ilgi çekiyor.